Colectia de toamna - iarna 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

BUna dimineata. Eu sunt aici de la 7:30, dar abia acum apuc sa scriu.
Citesc cu sufletul la gura povestile voastre despre crese si gradinite. Ce tare ma bucur ca, cel putin cateva luni, stau acasa inca... Macar am timp sa gasesc ceva ca lumea pentru Bogdan. El cere toata ziua la copii, cred ca pana la urma incerc ceva cu program redus. Si ma joc cu Stefania toata dimineata!

Anda, eu zic sa dai cautare pe www.paginialbe.ro dupa "crese" si ai sa gasesti tot ce este in sectorul 2, de stat, ai si telefonul of course, si adresa. Toate mai primesc copii, daca le vorbesti frumos... Disciplina programului este mai mare decat in gradi particulare. Este foarte bine ca mergi in vizite la gradi cu Nichita dupa tine, asa vezi care ii place si care nu. Ai grija insa cand incepe sa fie obosit, opreste cautarile, o iei luni de la capat.

Tania, eu cred ca a fost una dintre crizele de adaptare, care se produce acasa, ca si la Bogdan (doar ca al meu nu a facut crize si la cresa). Ai rabdare, poate dura si cateva luni, episoadele de acasa tin mai mult timp decat cele de la cresa. sa nu te superi pe el si sa nu te sperii. E normal. Fii alaturi de el si cand te respinge, doar nu incerca sa-l tii in brate daca nu vrea, stai doar in preajma, sa te stie langa el si vorbeste-i de la distanta. Imbratiseaza-l de cate ori vrea. Pupici.

Ce interesant este pentru mine acum sa va vad cum va intoarceti toate, pe rand, la serviciu. Iar restul de gravidute cum se apropie una cate una de termen... Super.

Sanatate multa va urez tuturor si astept vesti si de la Noki, numai ea nu a zis nimic inca de gradi. Sau mi-a scapat mie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Rapid ca am una bucata urlatoare disperata langa mine, si mai trebuie sa ma apuc si de ceva mancare.

Tania cunosc treaba cu constructorii, Marius tocmai a terminat de renovat ditai blocul de birouri, al nasului nostru, nu vreau sa-ti spun ce an am avut, nervi, telefoane, discutii...echipe schimbate, e treaba unanim valabila, greu gasesti pe cineva sa fie si serios si sa si munceasca. Io va tin pumnii sa se aprobe suplimentarea de credit si sa vedeti treaba finalizata pana nu cedati de tot nervos

Gandacel Noki e la turci, in vacanta, de aia n-a mai zis nimic

Anda astept cu deosebit interes cronicuta de la gradinite...sper sa fie incununata de succese

Cami sanatate multa Dariucai!

Miri am sa caut eu sa vad daca mai am model se scris de intentie si iti trimit

Gata, nu mai pot sta ca ma doare capul deja

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor....

De 2 zile am fost mai linistita...adica fara greturi majore...dar azi dimi...mai mai sa dar...a trecut si acum sunt ok.
Spre deosebire de primavara...de data asta sunt sigura ca este ok ca...nu am nici un fel de scurgere, simptomele sunt clare si din plin...si...sper ca in Mai sa mai am un pui mic si dulce pe langa cel deja existent.
Aseara i-am explicat lui Stefan de bb mic din burtica...si se uita saracul asa stramb la mine...probabil credea ca sunt truli...

In rest imi e o fooooameee de as manca si pietre dar...ma abtin sa manac sanatos si poate mai reusesc sa dau 1-2 kg jos sau macar sa ma mentin. Mananc cam din toate adica fructe, legume, iaurturi dietetice si branzici, si ocazional carne cu care nu ma prea omor. In rest...evit fainoasele si dulciurile si grasimile dar....imi e destul de greu. Offf....sper sa nu iau o tona sarcina asta...dar daca asa va fi...o sa recuperez dupa..ca am tot timpul sa revin la forma umana.Ambitie sa ma.

Felicia ce ma bucur ca Ilinca e ok, printesa frumusica!
roxi bine ai revenit din concediu...dar nu am reusit sa vad decat o poza....trbuie sa imi fac cont ca sa pot vedea pozele?

Gata ca ma duc la treaba!

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Dordia, tinem pumnii pentru samburelul mic, sa creasca mare si voinic!
Si eu m-am cam luptat si inca ma lupt cu impulsurile necontrolate de rontzait non-stop. Cum mi-e putin rau, cum ma apuca mancatul, de parca as rezolva ceva . Daca-ati vedea ce-i pe biroul meu de covrigei, biscuiti, mere... am adunat provizii ca pentru calamitati . Mi s-a parut ca am inceput deja sa iau proportii si am incercat sa le mai tai (a disparut ciocolata din peisaj), dar nu prea reusesc . Aa, si dau iama la fructe din greu, nu cumva sa apara cineva cu struguri sau ceva prin zona, ca repede ma infiintez si eu

Ca-mi adusei aminte: Ripley, tu cum ai facut de te-ai mentinut si inca ai mai si slabit in timpul sarcinii ??

Mergi la inceput

Daca voi nu mai ziceti nimic, am inceput sa bantui forumul de pe culinar.ro. Unde m-am lamurit ca mini-amandinele nu sunt chiar asa de greu de facut , teoretic cel putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Camelia te rog eu NU da fluorochinolone fetitei. Bineinteles ca Colli ala e sensibil la ele dar...e un antibiotic puternic si cu reactii adverse destule si grave. Stiu si am auzit ca se arunca pediatrii la asa ceva, m-am crucit. Daca e sensibil la Augmentin, mai bine cu asta. Dar...colli e un germen comun, tre sa fie sensibil la mai multe. Ia uita-te pe antibiograma. Nu e sensibil si la biseptol? Uite, tocmai i-am facut urocultura Iuliei si tot Colli i-a iesit (fir'ar ei sa fie de pampersi....). Eu ii dau Sumetrolim, care e biseptol. Exista mai multe siropuri de biseptol, dar asta e bun. Sa nu fii de acord cu orice, chiar dc e doctor!
Lavi...tocmai ma bate si pe mine gandul sa o dau pe Iulia la cresa...Nu sunt f hotarata, dar ma duc si eu sa vizionez cateva. Mersi pentru oferta, poate...cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

a, scuze cami...am uitat ca poate nu stii substantele din biseptol...pe antibiograma s-ar putea sa gasesti trimetoprim-sulfametoxazol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Urmaresc si eu din umbra povestile cu crese si gradinite.
Tania, imi vine sa plang cand citesc postarile tale, mie, una nu mi se pare ok cu atat plans si jale. Nu-l mai poti tine putin acasa? Eu l-as lasa in conditiile in care chiar nu am o alta varianta. Ori is eu mai slaba de inger. Dar sa planga o saptamana, doua, trei o luna ca sa se acomodeze la cresa nu mi se pare normal. Sa ma vezi pe mine la anul

Mirabilis, sanatate multa Iuliei!

Leea, vazut poze frumoase. La noi in Iasi e super, azi e chiar zi de toamna cu soare, abia astept sa iesim afara. In Tecuci am vazut ca e jale mare.

Pupici la mamele curajoase cu pui in curs de adaptare la crese si gradinite.

MARIAAAAAAAA, nu schimbi subiectul, ca eu nu stiu cum. pup burtica pofticioasa, da-i sa pape de toate, ca slabesti dupa.

Maria(29.11.2005) si Ioana 30+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07

Mergi la inceput

Ok, o sa incerc sa schimb eu subiectul, numai putintica rabdare ca n-am mai facut-o de multisor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Gata scutecelul aniversar 150, e full

Scutec nou.

Mergi la inceput