Colectia de toamna - iarna 2005 (150)
Raspunsuri - Pagina 28
felicia74 spune:
Buna, fetele!
Intru sa va dau buicuroasa vestea ca urocultura facuta la Cantacuzino a iesit sterila
Pe de alta parte tot am un piticut pe creier care intreaba "daca rezultatul dat de Cantacuzino e gresit, iar cel de la Doris e bun?" Nu mai stiu ce sa fac, maine o suna Doru pe Palicari sa-i ceara sfatul. Chiar asa, de la infectie imensa la nimic? M-as bucura sa scapam asa usor
Dar parca as repeta urocultura la al treilea laborator 
Vad ca pe aici nu sunt toate vestile bune, of of!
Anda no comment! Dar chiar asa, nu stii unde sta? Cum era faza cu barbati-su ala de la SRI?
Tania
ca sa va creasca moralul amandorura!
Bubamara sanatate Mariei, sa-i treaca mucii!!
Madau cum te mai simti? ai scapat de nodul ala in gat?
Maria_alexia si tie o
ca sa te simti mai bine
Ina ma bucur ca Rachel s-a acomodat la cresa, s-o tineti tot asa!
Multumim tuturor ptr urari!
PS: Lavi da, asa e cu serviciul, macar am chef de tot, si de Ili si de mers la lucru... In schimb, mi-a pierit cheful de mers prin magazine
, lucru care nu e rau deloc.
PS2: Roxi nu se vad pozele!
lavi02 spune:
Feli s-ar putea sa fie o infectie "de laborator". Adica se contamineaza probele la ei cu microbi rezistenti la orice de tipul microbilor de spital. Mie asa mi-a pove prietena mea ca sunt laboratoare la care culturile ies mereu cu acelasi microb, care de fapt e microbul laboratorului, nu al omului 
Doamne ajuta sa nu aiba nimic Ilincuta. de simtit se simte bine, nu?
Joy cu asigurarile e asa:
-RCA vine cu cartea verde (daune pe care le provoci tu altora in strainatate)
-majoritatea firmelor, daca faci si CASCO si RCA la ei iti fac gratis si extindere de CASCO (CASCO pt plecarile in strainatate)
anda77 spune:
helau,
am fost la cumparaturi, au aparut noi cereale de la nestle, m-am distrat copios: "nestle cu fibre"
(am luat), "nestle somn usor"(cu flori de tei:)) si "nestle burtica sanatoasa"
(cu morcovi si orez)
maine pun copilul in carca si iau drumul oaselor adik: medicover sa-si faca ma-sa analizele ca imi vine sa plang in fiecare zi, nu mai am par, nici nu-l mai desfac din coada ca am 3 fire, n-am fost niciodata asa, a observat toata lumea...apoi vad 6 gradinite (am mai taiat din ele). mi-am facut lista cu ce sa intreb etc.
ina, stiam io ca rachelina nu-si va dezminti pufosenia. la cat mai multe spaghete!
doamneee, daca s-ar adapta si bulinul meu, as aduce multumiri cerului. imi tzatzaie curul de ce o sa vad maine si, si mai rau, de cum va fi de luni cu lasatul acolo....
felicia, ma bucur ca sunteti mai bine cu laboratoru'
mama di tutti, m-am hotarat la gradinita acum, nu ma intoarce din drum. daca va fi tragedie, nu-l traumatizez, ma intorc la cautare de bona, dar vreau sa incerc macar o saptamana
tania, si io am observat treaba cu porcul care stiam ca nu e indicat pana la 4 ani, dar n-am zis nimik, ca ziceam ca si-asa n-ai ce sa faci. dar poate poti sa le zici sa-i dea doar garnitura in zilele cu porc la masa...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
leea_cv spune:
Feli da mai are Ili vreun simptom,de te bintuie piticutzul ala?
Mandy saminta de ardelean o fi comuna.
Tania io am patit exact la fel cu T in citeva nopti.Degeaba vorbeam cu el,ca parea ca doarme.Doar urla ca bezmetic.Vise urite mi-am zis pe fond de stres.Che o fi in pragul disperarii din cauza de gradi.Desi lucrurile merg spre bien din cite am inteles.
Mada oricum,stiind dimensiunile patutzului tau, Miru nu va mai incapea multa vreme.Si daca da semne de neliniste acolo,ia-i alt pat.Si asa va trebui sa o faci.
Ca tot ati intrat cu toatele in febra gradinitelor,am fost si io azi la cea privata de care va ziceam.Sint vreo 30 de copii,din care 6 sub 2 ani,restul pina la 4.E curat,sint jucarii o gramada,curte mare cu jocuri,dormitorul e cu saltele asezate pe jos (cica asa e si "afara"),sala de mese curata -a mincat si T cu copiii.Da nu is pe spate.Parca la 5,5 mil (6,3 cu transport)ma asteptam la ceva mai de soi.T pare sa nu-mi faca probleme.S0a integrat destul de rpd in colectiv si nu prea mi-a dat importanta.Au activitati gen engleza,educatie sociala,despre natura...bla,bla.Tantile alea sint niste fete tinere,ce par neinstruite in domeniul "copii",dar dragute si iubitoare cu piticii.Mincarea cica e sanatoasa,adica nu porc,nu dulciuri decit prajituri simple facute in incinta.Se pot lasa copiii pina la 7 seara dar la nevoie si peste noapte sau in weekend.
M-am inteles cu directoarea ca incepem de luni.Numa ca acu ma sint ca dracu.Ca parca l-as abandona.La cit de mult voiam sa-l integrez si sa-mi fac un pic de timp si pt mine,acu am o indoiala cit casa.Defapt toate cred ca ne invinovatim de asta.Desigur degeaba.
A , si mi-a zis sa-l las la program full time de la inceput.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
anda77 spune:
leea, si io ma simt prost ca-l duc la gradi, off, ma gandesc sa mai suport ica o bona..p-orma zic nu, poate, chiar dk sufera la inceput, o sa se adapteze si o sa devina mai sociabil..p-orma ma gandesc dk obtin efectul invers si va fi frustrat cu multi copii determinati, avand in vedere ca el e mai retras si prea generos. dk il bat copii? dk il nefericesc scotandu-l din viata asta fara griji de acasa? uite asa ma intorc de pe o parte pe alta de azi dimineata. si o sa ma mai intorc inca 2 saptamani probabil...
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
anda sa stii ca intr-un colectiv de copii fiecare isi gaseste locul.
Eu i-am observat mai mult pe colegii Silviei cu mai multe ocazii.
Pana la urma fiecare se integreaza intr-un grup de copii pe potriva lui (de ex este o fata care se joaca numai cu baietii, se catara peste tot, etc); unul e bufonul clasei, altul e alintatul si copilarosul; altul e "mamica" grijulie, altul e "bunica" - cu replici sfatoase....
Si in tabara unde am stat 1 saptamana intre ei am observat ca desi erau firi foarte diferite, toti se simteau foarte bine in grup.
Nu te framanta de pe acum de problemele care pot sa apara, o sa vezi la fata locului! S-ar putea sa te suprnda si sa fie cu totul altele!
------------
Eu cred ca Nichita va plange putin simtindu-se stingher la inceput dar se va lipi repede de una din educatoare. Si va sta mereu lipit de ea, cel putin la inceput. Apoi se va concentra foarte bine pe jocuri de unul singur (ca in parc); va interactiona mai tarzior cu copiii. Si probabil isi va schimba comportamentul alimentar.
Noa, asta fu vraji-predictia mea ne-astrala
anda77 spune:
asa, asa, mdt, mai zi-mi asa
mami de poet(09.12.2005)
felicia74 spune:
Mai, Ilinca nu mai are niciun simptom, a luat in greutate ca mananca de rupe, urina e clara. De aceea mi s-a parut dubios rezultatul primei uroculturi (cea cu repetitie).
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
tania-z spune:
Asa e LAVI, si eu m-am holbat halucinata la meniul de azi (pana acum nu ma strambasem decat la ciorba de varza, fasole nu a avut...inca
, in rest pui, pilaf, supa, mamaliga). Cu crenvurstii, nu stiu ce sa zic, nici nu stiu daca a papat (acasa sa nu-i vada!) ca zicea tanti adjuncta de acolo ca la astia mai mici, pana in doi ani, le da pireu, cand au astfel de chestii in meniu. Faza e ca nu prea am cu cine vb (iti dai seama cat vreau), pt ca atunci cand ma duc eu dupa Che e agitatie mare, toate tantile alearga, copiii care raman acolo sunt schimbati si tb pusi la culcare...abia asteapta sa scape de noi! Om mai vedea si maine...
Pfui...tocmai mi-am amintit ca m-ai intrebat de pensiune
. Lucrurile stau asa:
1. ma bucur ca inca nu am nascut de nervi, la cate certuri am bagat pe santier cu constructorul
2. Constructorul ar trebui sa se bucure ca mai e inca in viatza, avand in vedere ca ultimul termen de finalizare a fost 15 august, eu ma apucasem deja de angajari, iar el a plecat in Germania sa-si ia BMW. Asa ca muncitorii au frecat-o vreo 3 sapt pe santier, m-au catalogat isterica si treaba s-a miscat ca in clipurile cu Dorel
3. Nu stiu daca intr-o luna terminam, sa se imbolnavesc/dispar oameni subit din echipa constructorului si eu ma tot dau peste cap sa fac rost de inlocuitori rapid, ca sa avansam.
4. S-au terminat banii din credit
, asa ca acum am depus actele pentru suplimentare, asteptam raspunsul, ca nu mai avem pentru ultimele finisaje.
Vb lui Tomitza Caragiu "numa' bine nu e, dar, in general, e bine..."![]()
Tania
36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura