Colectia de toamna - iarna 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mihaeluta, pai de ce sa ma minta, mai, banii mei nu e buni:)), ca sa zic asa?
io le-am lasat nr. tel si nume, dk se elibereaza ceva.
probabil ca nu sunt innebuniti dupa copii asa mici si pastreaza locurile pt eventuale inscrieri de copii peste 2 ani la grupa mica.of.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda dar la Acorns de ce nu incerci?
http://www.acorns.ro/babyacorns_rom.htm

Edit: Aoleu, 13 milioane la grupa mica
Era vreo 9 cand m0am uitat ultima oara

Naspa faza cu bona;
Si i-ai dat banii pe septembrie in avans?

Anda, eu zic ca gradi/cresa e o solutie buna pt voi pentru ca de bine, de rau, o ai si pe mama ta in caz ca Nic se imbolnaveste.
Daca ma lasa bona si inca mai sunt in invatamant o dau si eu pe Nati la ceva.

Ai grija ca gradi particulare au prostul obicei sa-si creasca tarifele pe parcurs.

Ina bafta la armata!!!

V-am zis eu, copiii isi schimba comportamentul in coplectivitate fata de acasa. Inclusiv Silvia: la gradi mananca chiar mai putin decat acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda wow ce nasol, eu te-as ajuta cu gradi particulara, ca are un prieten si nici nu e foarte scumpa, 5 mil pana la ora 13 si parca 8 mil program lung, e noua facuta, are curte mare, il stiu bine ca e prietenul meu din copilarie, dar e departe...in Pipera (la bogatasi acolo).

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mdt, nu i-am dat banii in avans.
maine vizionez 7 gradinite, cu nichita dupa mine. Doamne ajuta!

madau, merci, e departeee

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mai da scumpe rau gradinitzele la voi.Io am gasit una care e suuuper.Se invirte dupa soare ca sa zic asa.Cu spatiu,doamnele oar de treaba,jocuri si jucarii,curte imensa,program 9-17,cu transport inclus = 5,5 mil.Acolo cre ca-l duc.Anda te invit si pe tine cu Nic.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda cam nasol la gradi, ca e cam mic cred eu, mai ales daca nici nu papa singur..io va tin pumnii sa mai gasiti ceva, ca s-au cam terminat inscrierile. La vreo cresa ceva particulara ai incercat?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

wowwww ANDA mama, i-as da o mama de bataie bonei asteia. serios ca as lasa-o intinsa pe jos
dupa cate ai facut pt ea si la cate ai inchis ochii. ce nesimtita!
cu gradi si crese nu te pot ajuta din pacate. dar ei eu tind sa-l duci la cresa sa vezi cum merge, mai naspa este ca daca nu se acomodeaza nu ai cu cine-l lasa.
si presupun ca nici zile de concediu a la long nu-ti poti lua....

INA felicitari pt fetitza mare mancacioasa.

FELI si BUBAMARA sa va fie de bine inceputul serviciului. va invidiez un pic.

Feli, nota 20 pt Doru sa aveti o viata fericita si linistita! (ce ai mai facut cu urocultura lui Chiti? ati fost la P? v-a dat altceva?)

Bubamara...sper doar sa muceasca Maria si sa nu fie mai rau.

DORDIA m-ai innebunit tu cu greturile tale. eu abia asteptam sa scap de ele...

TANIUKKKK ce face CHE???????

MADAU cum te mai simti??????

LEAA masina este fara culoare...adicatelea este alba.

acestea fiind zise, eu ma duc sa ma termin de epilat pe piciorul nr 2 (ieri nu m-am epilat decat pe unul ca nu ma lasa Vlad) ca diseara am programare la dr.
sa-mi tineti pumnii, sa ma mai lase vreo 10 zile cu pitik in burtic la copt.

io nu-s DELOC hotarata sa-l la spe Vladu la tara si aman momentul cat se poate. chiar daca ma calareste de numai pot si ma tine burta din ce in ce mai rau, abia il mai duc cativa m in brate ca incep sa simt de parca imi iese piticul astalalt pe jos...

PS: DATI-MI VA ROG SFATURI UNDE SA FAC CASCO. ca am tooot citit (printre picaturi) pe net si nu m-am lamurit. adica as alege Allianz, dar am facut RCA-ul la omniasig (pt ca-mi trebuia azi musai ca inmatriculeaza masina si nu avea cristi timp sa umble si dupa casco, si asa este plecat de dimineata cu noaptea in cap cu sotul Elei, saracu in ziua lui libera) si am inteles ca acolo unde faci rca-ul e musai si casco pt cartea verde - dar eu nu ies din tara asa ca nu ma atrage....
please, please, please
pup si vb mai tarziu . sau pe seara sa va dau vesti despre nascare - zic io ca poate imi si zice de programare la cezariana.

Joy 38+ & piticot( DPN 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Feli, cu o mica intarziere, La multi ani si la cat mai multe aniversari fericite. Mai ce super-sot si tatic aveti voi !
Nu stiam ca ai inceput serviciul, chiar ma gandeam ce-i cu tine de numai scrii pe-aici...
Te-asteptam cu vesti bune de la urocultura!

Mada, tu cum te mai simti? Mai bine, sper!

Mandy, welcome back. Super pozele, tare fain Kriszti. Cred ca si mananca, nu ca mai-nou-mofturosul meu sef .

Anda, uite o pentru bona si din partea mea. Succes la gasit cresa!

Joy, nu e deloc obligatoriu sa faci casco unde ai RCA, n-are nici o treaba cu cartea verde. E drept ca unele firme iti acorda reducere la casco daca ai si rca la ei. Cel mai bine ar fi daca ai chema un broker de asigurari, iti poate prezenta oferta de la mai multe firme si poti incheia contractul direct la el, fara sa te mai plimbi. Comisioanele sunt modice. Noi cred ca avem casco la BT Asig. La Alliantz sunt dintre cele mai mari scoruri, e drept ca se spune ca si serviciile sunt super-ok, dar... merita??

Eu sunt cam .... Sora-mea tocmai a facut varicela. A doua oara. Luata de la nepotul mult-iubit, pe care l-a tot tinut in brate cand era bolnavior . Se pare ca forma din copilarie a facut-o ff usoara si nu se imunizase, asa ca acum s-a dezlantuit virusul de-a binelea . Asteptam vesti si de la fetita cu care s-a jucat Cristi cu o zi inainte de eruptie, sunt sanse majore sa debuteze si la ea boala zilele astea .

Altfel stau prost de tot cu tensiunea, care e mica-pitica, de simt tot timpul ca o sa pic pe jos. Si mai prost stau cu neuronul singuratic, care se pare ca mi-a fost furat deja de bb2, nu mai sunt in stare sa judec nimic. Asa ca daca aveti ceva idei de marit tensiunea, sunt recunoscatoare.

Am uitat ce mai aveam de spus (tot de la lipsa neuronului mi se trage), dupa cum am uitat si toata saptamana asta, in fiecare seara, s-o sun pe Coralia, cum mi-am propus .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Am priceput de ce nu pot incarca fotografii, albumul are peste 1 GB. In afara de photobucket, ce varianta mai era???

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Joy Alliantz.Io am avut vreo 2 evenimente si au fost prompti rau.Is f multumita.
Maria mai si pe mine ma rupe tensiunea mica.Si nu pot bea nici cafea nici vin.Ma prabusesc citeodata si nu stiu ce remediu sa aplic.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput