Colectia de toamna - iarna 2005 (150)
Raspunsuri - Pagina 26
maria_alexia spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
Maria mai si pe mine ma rupe tensiunea mica.Si nu pot bea nici cafea nici vin.Ma prabusesc citeodata si nu stiu ce remediu sa aplic.
Asa si eu. Ar mai fi o solutie: ciocolata la greu
Dar eu deja am luat-o pe panta...
, incerc sa ma mai abtin, desi... acum daca ma gandesc ca face si bine... 
Pischi, variante fara limita de spatiu ar fi snapfish sau picassa. Webshots si onetruemedia te lasa sa pui si filmulete... Flickr e dintre cele mai limitate.
Ina869 spune:
Fetelor
multumesc!
Mai, sper ca Tania nu a nascut mai devreme din cauza emotiilor cu cresa.
Anda, ah, cit de rau imi pare pentru voi! Desi suna dur, si eu cred ca mai bine v-ar fi daca l-ai inscrie la o cresa, scump si dragut cum este, o sa cucereasca toate femeile si o sa-i fie bine, ai sa vezi. Inceputul este greu, dar cum esti tu curajoasa si ferma, zau ca o sa faci fata!
Leea
in cazul in care te-ai hotarait, sa aveti o vacanta frumoasa in trei! ( poate va intoarceti patru
ca tot simiti miros de maternitate prin jurul tau)
Maria, imi pare rau pentru sora ta; in legatura cu neuronul, pe mine m-a tinut starea aceea mult timp dupa ce-am nascut-o pe rachie ( cred ca din cauza oboselii, fiind atit de darimata nu mai judecam).
Si eu am tensiunea mica si beau cafea ( il consider "medicament" ) dar dat fiind situatia ta, iti recomand multaaaa, multaaaa apa, ajuta cu tensiunea mica ( care de obicei, in sarcina, este si mai mica)
Bubmara, cum i-a fost Mariei la cresa in primele zile, cum s-a comportat? Succes!
o zi buna tuturor!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
camelia_daniela spune:
Maria, sanatate multa surorii tale! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
tania-z spune:
hello si de la noi!
ANDA, mama, cu ce povestiri din cripta ai venit azi!!
Groaznica bona ta. Si eu as opta pt cresa privata in loc de gradi, se ocupa altfel de ei, au pretentii mai mici de la copii, zic eu, adik imi dau asa, cu parerea, fara sa stiu prea multe...
Jurnal de cresa - ziua 4
Trebuie sa incep cu seara de ieri cand, stand toti 3 la masa si mancand compot - veselie mare - Che isi aminteste brusc de "copii" si il apuca plansul instant. A continuat cu noaptea - a dormit LIPIT complet de mine, parca era prin cu scaiul el, care nu suporta sa-l tii in brate cand doarme. Am si amortit, dormind numai pe o parte.
DImineatza totul a fost superOK, pana la intrarea in curtea cresei cand Che a exclamat in-gro-zit : "Copiii" si s-a pus pe urlat. A urlat pana l-am schimbat si l-a luat tanti, apoi am plecat repede si nu m-am mai uitat pe geam. La nivel de feeling, insa, instictul matern imi spunea ca azi e parca mai bine, parca nu era acelasi urlet si, da, nu ma mai simteam mizerabil! Hm....ba chiar m-am distrat de meniul lor - aveau la micul dejun "cafea dietetica" (ce-o fi aia, cicoare??) si-i ziceam lui Cosmin: "daca astia ii mai dau si cafea lui Che, se va lasa cu demisii in masa!"
La pranz cand al fost dupa el erau toti aliniati pe olite la baie, chiraiala generala, distingeam si plansul lui Che (mama-mama), DAR nu mai era el urlatorul-sef! Tot e bine, nu?
Apoi tanti de care el s-a lipit mi-a spus, mirata si ea, ca a papat TOT
- adik ciorba de legume si porc si crenvursti la cuptor cu garnitura de legume. Eu m-am uitat stramb, nu-mi vine sa cred o iota desi...de ce m-ar minti? In zilele trecute mi-a spus ca a papat putin sau aproape tot, dupa caz. Dar sunt mancaruri pe care acasa nu ar pune gura nici picat cu ceara!! Si retineti: acasa papa numai PASAT!
Asa ca ANDA, sunt sperante si pt voi!
Ajunsi acasa a adormit mai bine, nu a mai plans atat.
PUncte pozitive in urma experientei cu cresa:
1. reusita cu mancarea nepasata - care e tota neasteptata
2. obisnuirea cu olita s-a facut EXTREM de rapid, desi inainte nu statea nici 3 secunde pe ea. Acum face pipi si caca pe olita, dar inca nu anunta. Trebuie sa nimeresc eu momentul. dar tot e ceva.
Felicia nota 20 pentru Doru
si ANIVERSARE FERICITA!!!
Mandy Kriszti e dulce de tot, ai-ai-ai ce-l vor mai fugari fetitele! Cum mai sta cu aprofundarea lui "ighen"? ![]()
Leea vazut si pozele cu T. balacit. Atat e de fericit ca trebuie dus iar la bai termale, nu crezi?
Tania
36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
pischi2003 spune:
Maria, de fapt voiam sa intreb unde mai sunt pozele din contul comun (in afara de photobucket, care e full), acolo le puneam eu.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
tania-z spune:
INA acum am citit si vestile voastre de ieri - super cool Rachelina!
Sa o tina tot asa si sa ne tii la curent! Din fericire, macar ai cu cine sa vorbesti si pe cine sa suni la cresa acolo, aici, la noi, parca sunt in lagar, abia afli cate ceva...
apropo de preturi, cica si in Sibiu s-a deschis o gradi privata, cu camere video sa-i urmaresti si la fantasticul scor de 1200 ron/luna...CADOO, ce mai!![]()
![]()
![]()
Tania
36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
maria_alexia spune:
Tania, bravo pentru Che, progresele mici sa marunte se aduna pana la urma!
Nu le povestesti tu fetelor de Coralia?
Pischi, cu contul comun de poze a ramas in coada de peste: photobucket-ul e plin si nu se mai poate adauga. Este creat cont si pe picassa, dar cred ca inca n-a pus nimeni nimic acolo. Pana una alta toata lumea a pus pozele in albumele proprii si a dat invite
.
Daca vreti si va place, folositi cu incredere picassa (Login cu "novdec2005" si aceeasi parola). Trebuie downloadata aplicatia lor de urcat pozele pe site...
madau spune:
Maria mersi de intrebare, sunt mai bine, acu' daca au trecut si caldurile astea sper sa fiu si mai bine. Tesniunea mica am avut si eu cand am fost gravi cu Miruna, nu exista remediu, eu umblam dupa mine cu Cola, ciocolata, cafea..cand simteam ca ma ia cu lesin, bagam repede o "doza" si imi reveneam.
Joy poti sa faci CASCO la orice firma de asigurari. Daca ai facut la Omniasig, mergi tot la ei si ptr CASCO, din cate stiu eu diferentele la pret sunt infime.
Feli ai inceput serviciul si n-ai zis nimic
, sa-ti fie de bine!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Am mai citit din urma asa ca revin :
Tania uf, vezi ca se vede soarele si pe strada voastra?
. O sa fie bine, felicitari ptr Che mancacios!!!!

Bubamara sanatate multa Mariucai, sa-i treaca repejor mucisorii
Ina felicitari Rachelinei mancacioase, mai dar le prieste copiilor astora ai nostri cresa ceva de speriat...mai ca imi vine si mie s-o duc pe a mea
Acu sa va zic doua vorbe si despre noi:
1. Tocmai i-am pus Mirunei sa manance, un castron din ala mare, de la IKEA, de supa de pui, cu cartofiori, paste si nitica painica in ea..bineinteles ca a mancat singura (s-a facut ca un purcel, dar nu conteaza, ea sa manance
) si vreaus a va spun ca in max 5 min a ras-o...cand a vazut ea ca nu mai poate lua cu lingura, a lasat-o pe masa, a luat castronul, l-a dus la gura si da-i si bea supa ca pe ceai
. Pe urma a cerut si o banana, cica nu se saturase
2. Treaba cu culcatul e din ce in ce mai rau, pe langa faptul ca imediat cum o pun la ea in pat incepe si tipa s-o iau de acolo..toata noaptea e foarte agitata, da din picioare, tipa..cred ca viseaza sau ceva..dar chiar asa zilnic? E normal? Nu stiu ce sa-i mai fac, daca o iau la noi in pat doarme bine, dar nu vreau s-o obisnuiesc asa..ma gandeam sa-i iau alt pat...voi ce ziceti?

Ma duc sa ma intind nitel in pat
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miri__b spune:
Anda ce ghinion!o sa iasa ceva bun din disparitia asta . stai sa vezi.
Madau si David face la fel de cand ne-am intors din concediu. poate are vreo legatura.pe la 1 noaptea il apuca niste nervi, si se loveste,se ridica de fund in sus, ma gandeam ca o avea vreo infectie urinara dar dra asta nu rasp la tel i cu el la dispensar nu ma duuuc.
alta data cand face pipi nu da semne ca ar avea vreun inconvenien.
Miri si
David - 23.12.2005