Colectia de toamna - iarna 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nu numai ca nu m-a anuntat, dar ieri imi ceruse un salariu in plus, avans, adik ala pe care i l-as fi dat la sfarsitul lunii asteia. ea stia ca n-o sa mai vina deci, si vroia sa plece si cu ceva banuti in plus... de la mine n-a luat decat kkturi, ce am de valoare e la loc, problema e ca nu stiu sa fac inventarul la mama acasa (sta inn acelasi imobil, intre noi stau usile la apartamente deschise) si cred ca a facut o mica razie si pe-acolo si mamam abia duminica vine de la bran.
o cretina aceasta bona mincinoasa.
io as face incercarea cu cresa, dar imi e frica si de boli, uite ce mi-a zis bubamara...of, ce sa fac? trebuie sa ma misc repede. stiti vre cresa prin sectorul 2.nici nu stiu de unde sa incep cautarea. sa ma uit pe net, gasesc ceva?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

neata'

anda, alta belea pe capul tau !sper sa gasiti o solutie cat mai repede!

mirabilis , eu nu vb de igiena in general pt ca si eu sunt maniaca de felul meu ci de igiena intima ( eu inainte , pur si simplu parca ma decapam nu alta).La noi , prima grija cand venim de afara este sa ne spalam pe maini chiar daca in parc ne-am spalat .

Noi suntem home alone , Daniel este la soacra-mea si se porta ca un inger desi cu mine tare rapid mai este la facut prostii.

Ina , felicitari pentru rachel cea mancacioasa !Si noi tot la bibe suntem , el nu vrea sa bea deloc din cana , nici lapte nici apa .I-am luat toate caniel posibile dar se joaca cu ele iar cand ii se face sete striga "apa, apa" si se uita dupa bibe .In schimb mananca foarte bine cu furculita si lingurita ( nu suporta nici bucatelele de mar sa le manance cu mana ) si cred ca,curand o sa ii dau si un cutit pt copii.
m-am intins cat o zi de post , gata la munca cu mine
va pup

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Anda, prin sect. 2 ar fi 3 crese din cate stiu eu. Una, foarte buna- din auzite- la Ciobanasului, pe undeva prin Vatra Luminoasa, una prin Lacul Tei si una habar n-am pe unde. La Ciobanasului s-au facut inscrierile pe 2 iulie si n-am stiut.
Asa ca Maria e in sect. 3 la cresa Cercelus, acolo am gasit locuri.
Poti cauta pe net. Uite un punct de plecare: http://www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=50

Mergi la inceput

am ratat inscrierile la cresele de stat, oricum am auzit mute pareri proaste despre ele si imi e cam frica, e putin personal la nr. de copii si si daca gasesc una buna si mituiesc educatoarele nitel, ca altfel pretul nu e mare, nu mai gasim locuri.
prima gradinita cu grupa de copii de varsta lui nic cu care am vb acu' 5 min: arc-en-ciel, langa mine, dar 850 roni lunar la re se adauga masa de pranz de 10 roni pe zi, deci inca 200 roni pe luna. mi se pare mult 1050 pe luna. alte snacksuri sunt separat la pret...
mai caut, sper sa mai stea nik nitel linistit acum sa pot sta pe net

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Anda bai da nu stii unde sta nesimtita ca tare bine i-ar mai prinde o batuta exemplara. Acuma eu te inteleg perfect cu gradinita ca si eu am zis ca daca bona mea pleaca eu alta in casa nu mai aduc nici moarta. Tu stai pe langa Obor nu? Noki a dus fata la o gradinita pe la Lizeanu, Bell se cheama. In ceea ce priveste conditiile Noki i-a puricat cam pe toti din zona Obor-Stefan cel mare-Victoriei, si asta i s-a parut cel mai ok din punct de vedere calitate- pret. Stiind-o pe Noki binisor eu zic ca i-a cautat si in si merita sa te duci sa o vezi daca te coafeaza zona. Nici Sarah nu face la olita si nici nu manca singura, deci din punctul asta de vedere e ok.
Hai ca ma bag sa o caut eu pe net si iti dau adresa
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Anda adresa e www.gradinitabell.ro
Arunca o privire
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Anda ... offf...nasol rau cu bona...dar cu incredere...totul se va rezolva. Nu stiu ce sfaturi sa iti dau...ca eu doar urmaresc subiectul cu cresele...dar deocamdata...slava domnului ca am cu cine lasa copilul.
Bubamara sanatate multa Mariei.

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Hai ca m-am uitat si eu pe site pare ok, au si camere sa ii poti vedea live.
La pret mi se pare ca la program lung Noki sa 950 ron, deci cu 50 ron mai mult decat pe site.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

mihaeluta, am sunat acu la bell, sarah a ocupat ultimul loc!!!!
ca m-au intrebat cine i-a recomandat, le-am zs ca am o prietena care abia s-a inscris, mi-a zis ca stie de andra si fetitza ei, dar nu mai au locuri la grupa mica!!! am draci, am parcurs deja juma din gradi din sect 2, ori nu primesc la un an si 9 luni ori e peste 10 mil ori pe dreaq...ma scuzati...

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Anda inclin sa cred ca sunt putin mincinosi. Noki a inscris-o pe Sarah prin iunie-iulie si a platit de atunci prima luna, deci e inscrisa mai de mult. Acum o saptamana Noki a mers cu o prietena din parc la gradi pentru a il inscrie pe baietelul ei si erau locuri, doar ca fata respectiva l-a inscris la alta gradinita intre timp, deci acum o saptamana erau locuri. Asa ca nu stiu ce sa zic. Hai ca mai dau si eu ceva telefoane sa vad prin zona pe unde mai sunt gardinite.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput