Colectia de toamna - iarna 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Feli, wow, ce faza faina. La multi ani fericiti impreuna sa aveti!!!!!!!!! Asa e, pierzi momente frumoase dupa ce te intorci la munca, dar nu putem sta mereu langa ei. Asta e cursul firesc al vietii.

Off, Tania si Ina parca imi venea mie sa plang de supararea / suferinta micutilor. Succes pe mai departe.

Mandy, super pozele. Mi-ai amintit de Vatra Dornei, de unde ne-am intors de cateva zile. Ce vremuri....

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Atasez acum fotografii pe photobucket, din Danemarca. Multe din ele sunt de la Legoland. Sper sa va placa, scuze ca le-am atasat asa tarziu.
Nu mi le-a atasat, nu stiu de ce. E plin oare spatiul??? Poate ma descalcesc maine, offff.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Intru si eu rapid la raportul de seara:

Mandy, pe cuvint, chiar astazi ma gandeam la tine si uita-te!

Am luat-o astazi la prinz pe rachelina mea ( maria, eu am platit pentru full-time dar deocamdata, pina se acomodeaza o voi lasa part-time, deci de pe la 8 si ceva pina pe la 12 ) de abia a venit inspre mine, avea fun calarind o salteluta pe-acolo, o educatoare imi spune "astazi rachel a papat doua portii de spaghete cu brinza si aproape ca-o cerea si pe a treia!" eu era sa lesin, am incercat de zeci de ori sa-i dau acasa si nici nu se atingea de ele, tot aceeasi educatoare imi spune ca nu mai este nevoie sa-i duc bibe pentru lapte ca il refuza si vrea sa bea din canuta ca toti ceilalti. Ma uitam muta de uimire, imi iau odrasla si plec, pe scari ma intilnesc cu o alta educatoare care-mi confirma razand " eh, daca am avea inca trei copii ca fata ta, am da faliment!, este o mancacioasa de zile mari!" eu, mai-mai sa cad pe scari, unde, frate, mancacioasa, acasa face mutre, fac sluj in fata ei, cum de aici maninca orice (am meniul dat de ei pe o luna intreaga in avans si 90% din ceea ce servesc, a refuzat categoric acasa).
O culc de dupa-amiaza, de data asta a dormit bine si apoi incerc sa-i dau feluri de mancare pe care le refuza de obicei; stupoare totala; a halit fata mea de parca venea din armata!
Cel putin acum m-am mai linistit,este pe calea cea buna,e clar ca si la noi vor fi lacrimi la dus si trebuie sa ma obisnuiesc cu asta. Maine facem o alta incercare, o asteptam si pe Alexia sa mergem impreuna, poate asa ii va fi mai bine.

Cam atit despre noi, sint franta de oboseala, poate asta seara voi reusi sa dorm de-a binelea, de cind cu emotiile cresei m-am cam dat peste cap.

Va pup pe toate si multumesc pentru nepretuitul suport.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ina - bravo Rachel!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

'neata! La noi e intuneric si frig rau de tot. Parca vine iarna!

Ina, bravo! Tine-ti-o tot asa, e minunat. Chiar daca va plange zilnic la plecarea ta si un an, daca in rest e ok, n-ai de ce sa-ti faci probleme.

Mirabilis, nu esti deloc exagerata cu igiena, eu sunt absolut la fel. In parc insa, daca mai pofteste la ceva si e cu mainile murdare, ii dau eu. Doar ca Bogdan nu prea pofteste, din fericire.

Scuze, trebuie sa inchid. Revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!
Poftiti la o !!!

Ina, felicitari pentru Rachelina cea cumintica!

Pischi, mai incearca cu pozele ... noi avem rabdare ca merita!

Fetelor eu m-am intristat de dimineatza - a murit Luciano Pavarotti! Dumnezeu sa-l odihneasca!!
Scrie www.evz.ro/article.php?artid=321539" target="_blank"> aici.

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nu mai am bona care a plecat si cu niste nimicuri de prin casa.
mama e la bran, eu aveam treaba la serviciu.
viata e frumoasa.
ce sa fac: sa iau iar drumul agentiilor de bone sau sa caut azi si maine niste crese particulare? el e pe pampers 100%, nu mananca decat pasat 100% si nu mananca singur, ii dau io in gura. oare ne primesc? oare se adapteaza? ca el e mai retras si fte lipit de mine...oooooofffff.
ieri va spuneam ca urmaresc inteesata postarile voastre despre gradinite, uite ca m-a ajuns destinul implacabil ca sa zic asa,

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by anda77

nu mai am bona care a plecat si cu niste nimicuri de prin casa.
mama e la bran, eu aveam treaba la serviciu.
viata e frumoasa.
ce sa fac: sa iau iar drumul agentiilor de bone sau sa caut azi si maine niste crese particulare? el e pe pampers 100%, nu mananca decat pasat 100% si nu mananca singur, ii dau io in gura. oare ne primesc? oare se adapteaza? ca el e mai retras si fte lipit de mine...oooooofffff.
ieri va spuneam ca urmaresc inteesata postarile voastre despre gradinite, uite ca m-a ajuns destinul implacabil ca sa zic asa,

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Anda nu pot sa cred!!!
Cum asa "a plecat si cu niste nimicuri de prin casa"? Dar nu ti-a zis nimic, nicio justificare .... Doamne, ce femeie!!! Dupa ce ca a dus-o ca in sanul lui Avram la tine, concediu la Bran platit, ai trecut peste multe gafe ale ei ...
Nu stiu ce sfat sa-ti dau din pacate, insa iti tin pumnii sa fie ok!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Anda, nasol momentul

Fii-mea muceste dupa 3 zile de cresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Anda folclorul spune ca la cresa se obisnuieste cu orice: face la olita,maninca singur,vorbeste,socializdeaza,il iei acasa fetita daca vrei...Pe mine asa m-au asigurat tantile astea de p-aici.Cu bona...esti o baftoasa,ce mai.
Pischi si io vreau sa vad Danemarca.
Ina Rachie e pe drumul bun cum zisesi.N-ati observat ca fetitele sint mai adaptabile?

Io ma mai chinui cu bubitzele alea.Nu mai sint chiar vizibile,da se simt cind ii fac masaj.Totusi nu se mai scarpina.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput