Colectia de toamna - iarna 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

mandy bine ai trecut pe la noi! Ma bucur ca te-ai simtit bine la intalnire.

mirabilis nu mi se pari exagerata, cam asa sunt invatata si eu. Bona primul lucru cand intra in casa se spala pe maini, noi la fel, samd.

leea si eu, si eu m-am uitat la poze! Super! Este nisip acolo? (La Hajdusz... - ala)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hello!!!!
Noi suntem bine, chiti sta cu bunicul si se inteleg minunat, iar mami se duce la serviciu. Desi duminica dupa-amiaza intrasem in panica, ca imi dadusem seama ca voi pierde spalatul impreuna de dimineata, datul bibelui, culcatul la pranz etc acum m-am linistit. E o etapa fireasca, nu ma vad stand acasa. Singurul lucru de care mi-e frica e sa nu-l oboseasca Ilinca prea mult pe bunicul.

Mirabilis of, of, imi pare rau de Iulia Eu deja cred ca si purtatul asta de pampersi la varste asa mari nu e tocmai bun Mai mult ca sigur ca Proteusul a fost luat de noi din kk. Nu stiu care a fost insa situatia voastra, chiar ca e ciudat.

Tania chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar te cred ca-ti e foarte greu. Iti doresc totusi ca Che sa se obisnuiasca la cresa. Eu sunt de parere ca un copil trebuie sa creasca alaturi cei de varsta lui.

Azi mi-a facut Doru o faza.... I-am zis sa se duca s-o ia pe Ili de la bunici (ca el sosea azi primul), iar el nu si nu, ca se duce in Cora. Cand am ajuns acasa m-au apucat nervii ca nici nu ma intrebase ce vreau de la magazin, plus ca ma gandeam ca face ce face si se eschiveaza sa stea cu fii-sa... Cand intra in casa il intreb ce a cautat la Cora iar el scoate un buchet imens de flori si o cutie cu prajiturile mele preferate - eclerurile Apoi mi-am adus aminte ca este aniversarea casatoriei noastre (facem 4 ani) si eu uitasem complet!!!! Nah, ca mi-a facut-o!

Sorry ca am citit pe diagonala (dar cam asa va fi de acum) si multumesc celor care au intrebat de mine

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Nota 10 ptr Doru si floricele ptr amandoi de aniversare.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Incerc si eu sa va pun niste poze... nu prea multe ca nu am avut prea mult timp la dispozitie. Enjoy.

http://s227.photobucket.com/albums/dd272/mandyksch/?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by mandyksch

Incerc si eu sa va pun niste poze... nu prea multe ca nu am avut prea mult timp la dispozitie. Enjoy.

http://s227.photobucket.com/albums/dd272/mandyksch/?

wow, ce bine arati kriszti! Pare un baietel de 3 ani. Mi-a placut si zoo din Budapesta, arata mult mai bine a a noastra.

Miri

Maine mergem sa luam rezultatul uroculturii de la Cantacuzino. Tineti-ne pumnii sa nu mai iasa nimic grav]

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mandy daaaa, e tare frumusel fecioru-tu.Intr-o poza,cea cu nr 9, chiar mi se pare ca seamana cu T.
Lavi este nisip intr-o chestie incadrata intre garduri de lemn,special amenajata pentru copii.Dar perimetrul e suficient de mare.In rest este iarba pt plaja sau sezlonguri.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Mandy felicitari ca mananca singurel. nu te-ai intalnit cu Leea la HASLO....?

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Feli si Doru, LA MULTI ANI FERICITI !!!
Doru, nota 10! Feli, bafta la serviciu!
Va tinem pumnii sa iasa bine urocultura!
Mandy, suuuper poze ! Kristi e un frumos!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Doru .... bravo!!! Felicia felicitari pt un sot iubitor si multa fericire si de acum incolo!!!

MAndy, Fee ma bucur sa mai stiu de voi. Mandy super pozele si ai un baiat...mai,mai...ce mare e. Ne-ati luat!

Mirabilis ... nici eu nu intru in casa fara sa nu am primul drum la baie...dar...afara..unde se joaca la nisip...si se murdarestre...nu prea am ce-i face. Doar ca daca vrea un ceva de papa...atunci apelam la gelul antibacterian si la serv umede si...asta e. Pana acum e ok...si sper ca si de acum incolo sa fie! si sanatate muuulta!!!

Feli tin pumnii sa iasa bine urocultura...si tie bafta multa la servici!!!

Gata ca mi s-a facut un soooomn.... you all!!!

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Vai ce frumusel e Krisztian!!! Sa va traiasca, sunteti o familie foarte reusita!
Parca acum am trait cu toate emotiile nasterii lui surpriza!
Mie prima poza cred ca-mi place cel mai mult. Si voi ati fost la Hajdusz.. ala ca si Leea? Sora-mea cu sotul ei si prietena mea din Arad merg frecvent la Oroszhasa (cred ca am gresit ortografia) si acolo sunt niste piscine acoperite si stranduri f faine. Sotul surorii mele este maghiar asa ca au si translator. In perioada Revelionului cand o sa mergem pe la Timisoara vreau sa dam si noi o fuga.

Feli asa-i ca-i alta viata ca te-ai intors la serviciu?!
La foarte multi ani de casnicie, toti fericiti!!!
Tinem pumnii cu analizele Ilincutei!

Leea misto!

Tania care-s impresiile dupa ziua de azi? Asa dezastruoase de nu intri sa ne spui?

In alta ordine de idei, ati deschis pensiunea?

Mergi la inceput