Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Se vede ca e tarziu si-mi tot cade lama pe firu' logic...
Felicitari LAURA pentru nepotel/nepotica!Sa-ti traiasca!!!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

danita...nush ce sa zic cu diversificarea, insa la capitolul borcanase, dipa cum am spus, sunt cam acelasi chestii ca la noim doar ca toate sunt oragnic bio, si sa zicem ca difera nitel ambalajul, si repet..e plin de tot felul de cheese-uri din astea ca danonino, si variatii pe tema :) cat despre copii in magazine, da, e plin, de la fffff mici, de zici ca abia ce i-a nascut prin cabina de proba, pana la de-astia marisori, de sa zice, cam 3-4 ani, care presteaza fara nicio jena la carut, cu suzi-n bot, si pe bune ca mi-e drag de ei si de lenea pe care-o afiseaza :) astia de-o varsta cu ai nostri baga taras pe burta pe unde nici nu te-astepti, si tre' sa fii atent pe unde calci, mai ales in zonele cu jucarii, hainute, mancarica, ca nu stii de unde mai apare cate unul :) azi mi-am luat si eu inima in dinti si l-am lasat pe jos prin iarba, bine..il mai lasasem eu, dar asa..finut, in fundulet, ca mi-era cam nush cum sa-l las sa misune prin iarba noastra pamantie plin de pishuloi si kki de catei... aici, fara jena, la patru labe, s-a tavalit, a mirosit, a mangaiat, a rupt, iar s-a mai tavalit nitel.. am facut si niste poze, o sa va arat cand oi avea si unde sa le descarc...
ce pot sa spun sigur este ca se merge pe alaptat la greu, cu cat mai mult, cu atat mai bine.. adica alaptat exclusiv, eventual si pana spre un an, iar pana atunci, mancarea cu lingurita e asa..just for fun... si oricum nu se prea arunca la lingurita, ii baga pe finger food (ei au asa ceva si la pungulite, tot felul de biscuitei, bucati de fructe, pesmeti, chestii de-astea..) si ce imbuca, imbuca, ce nu...vine de la tzitzi :) brava lor ca au rabdare... dar cred ca e ceva si-n aeru' asta dom'le, le baga vreun gaz de relaxare totala, ca n-am vazut picior de copchil urlator pe-aici.. sunt toti pe treaba lor, contempleaza ceru', frunzele, mainile, picioarele, etc etc... :))))))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dianocica, evident ca nu are legatura absenta mea cu Julia...macar ea saraca isi face datoria si e de treaba.
ni se intampla de cand cu gradinita nu fenomen ciudat: nu ii mai place acasa...face urat de tot, la scurt timp dupa ce ne intoarcem...asa ca ma reped in parc sau in gradina sa ii mai distrag atentia...e crunt..la 7 jumate 8 pica lata...nu stiu cum sa o mai pacalesc si acasa. am montat bariere din alea pt securitate, ca am tot felul de capcane, scari, etc, fire nu prea sunt ca suntem adeptii wirelessului, prizele stau bine acoperite, mobilier minim si fara colturi...si da-i si patruleaza.am urmarit-o azi la gradi: interactineaza din ce in ce mai bine cu copiii, pana acum nu prea ii baga in seama, ea isi vedea de treaba ei cu mersul...iar ei se fereau din calea ei...acum impart jucariile si se ating , se pipaie, sunt dulci rau...
azi a mancat acolo, din bucataria proprie.am facut si pasul asta.
creste rau, vazand cu ochii...da din fund cand aude muzica uneori...si parca rade mai mult. somnul de noapte e la fel de agitat, asta ma omoara...o ia la picior prin intuneric si da cu capul de ziduri...nu plange, cade si adoarme
la un moment dat am crezut ca e murdara pe frunte si am inceput sa o curatz, dar erau vanatai, semne, etc
nu stiu daca ceilalti fulguleti care au inceput sa mearga va solicita atat, dar balenutza mea de 11kg aproape e ca sfarleaza...ma doare spatele de mor, de obicei nu o ridic nicioadata cand cade , o las sa se chinuie , dar si cand o ridic e vai si amar...baia e un fel de wrestling, iar imbracatul lupte libere.

tampitii astia cu interviul nu se pot hotara la ce data sa incep...cica octombrie (cum am zis eu ca pot) e cam departe...pai fratilor, deja suntem in septembrie ...cand va hotarati, in decembrie ca trebuia sa incep ieri? parca vad ca ma cheama intr=o zi "maine". altfel toate bune, au zis ca nu sunt probleme...cateodata pe meleagurile astea, toleranta si linistea (chiar si la cerebel) ma omoara!!!

maine vine la noi o tipa din state , asa ca ma plimb cu ea sapt asta prin oras.. nu ma dati diparuta.

am si eu o intrebare pt cine a inceput sa spele fulguletii pe dinti? cum faceti??va rog bagati aici tehnici , algoritmi si matrice...ca la noi e varza...adica numai cum vrea ea...ii si clatiti in gura? de cate ori ii spalati? cat dureaza procesul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
e baietel, 3.750g!
cursul evenimentelor: dimineata la 9 prima jumatate de pastiluta contractii ff usoare care s-au oprit la 11. la 13 a doua jumatate de pastiluta. contractii usoare incepand cu ora 14. la 18 dilatatie 2 cm. la 20.30 dilatatie 4 cm, voma, contractii mai dureroase. la 20.55 a urcat sus cu contractii dureroase rau, dilatatie 5 cm. pus perfuzie la 21.15 introdus epidurala. la 21.30 a venit pe lume Matei dupa 3 impingeri!!!!! nu s-a rupt, nu au taiat-o, nu s-a fisurat! Matei a inceput sa tipe imediat! am fost si i-am vazut aseara la 22.30. andrea era bine, Matei e superb! Dianarus, ai pus majoretele exact cand impingea sa iasa capul, s-a nimerit la fix fix!
Va pup!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Laura, felicitari proaspetei mamici.... uite de la noi....
Dianarus, ceai cu lamaie si tin pumnii sa nu te racesti....
A-deju, sper sa fie totul bine cu motanul; voi avea grija de acum inainte; eu chiar ma bucuram ca il pot pune in carucior pe Luca... offfffff... eu am un semn in barbie de cand eram mica si m-am aruncat din carucior intr-un supermarket... in legatura cu preturile eu deja astept sa-mi vina alocatia (pana acum m-au tot plimbat intre Cluj si Bucuresti asa ca imi vor veni toti banii pentru lunile din urma.. si din Anglia o sa-mi cumpere o colega hainutze ptr Luca - ce numar ii cumperi tu - sau ptr cate luni-12 sau 18?
Asiza, multa bafta..... mi-e tare dor de voi.. sper ca nu ne vedem la majoratul baietilor nostri
Ktrinel, si Luca zambeste la toata lumea, mai ales cand da de o figura barbateasca; in seara asta doarme la dadaca si o sa fie si baiatul ei acolo... asa ca va fi fericit (eu dau de baut diseara... cine mai vine?????)
Bambo, Luca o pupa si el pe Antonia.... se simte mult mai bine, febra nu mai are; maine vedem daca a trecut si rosu in gat;
Bebinuta, vreau poze noi cu Adaaaaaaaaa
Acum ma pot plange si eu un pic? Luca a descoperit ca e mai bine sa se ridice in fund seara decat sa doarma... m-a disperat aseara... il punem pe spate, in secunda doi era in fund.. si asa am tinut-o pana la 23. Apoi s-a trezit ca vrea suzeta de vreo 15 ori pe noapte... sint rupta de oboseala... sper sa fie ceva pur accidental ca altfel ma dau astia afara
BB2 e clar ca nu voi face... din 2 motive: n-am cu cine si sint batrana (desi mi-ar placea )
Ma duc acum la controlul medical care trebuie facut... parca vad ca am tensiunea 16 cu 10, nu vad bine, bate inima aiurea... etc, etc
Revin dupa control
PupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

de ce oare l-am trimis de doua ori nu stiu..
si daca tot am revenit...
d mic e mai bine pricepuram. io l-as lasa la putzul gol cat mai mult.

si felicitari noii mamici! de doua ori matusica si o data mamica...

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

repejor repejor ca imi creste-un ...nu stiu ce pe picior..
sunt atat de obosita de-mi vine sa plang..

asizule nu am timp de mess, sunt la munci si aci nu il deschid..acasa numai maine..are timp?
displazia lui peste..

picaturile ajung dupa data de 16 in ro. daca mai vreti...
momentan am numai pentru dianarus si danita..yagmur nu zice nika...dia nici ea..sa cresteti mari.
dianarus sanatate..

pupam de la mare departare motanul. saracul matzoc..saraca mama de matzoc..

pupam si fruntea invinetita a juliei...o ia la picior in sacul de dormit?? dar cum merge mai in el??

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

quote:
Originally posted by dianocica
cu iz de tema: lasati copiii singuri in camera? adica nu atunci cand sunt in patutz. eu nu pot sa ma duc nici pana la bucatarie. la buda merge ca e cu vedere directa. si oricum vine si el sa vada ce si cum . sau adevarul e ca nici cand sunt cu el in camera nu pot sa fac nimic...tre sa pazesc sertarele, prizele si cablurile...se trage de absolut orice, vrea sa se ridice. si si0a luat niste trante zilele astea...mooor. acum are o vanataie mica pe obraz.. si eram langa el, cu ochii pe el, cu mana pe el..dar n-a mai cazut pe spate, cum il asteptam, ci pe fata...si si-a luat un maner in obraz offffffff

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Dianocicasi la noi situatia este identica. NU pot sa fac nimic. Cand merg in bucatarie il pun in carut si sta langa mine. Nu prea ii convine, el vrea sa se miste, sa se agate... In camera nu este asa de periculos caci am acoperit prize, ridicat cabluri, dar cum am iesit este jale mare, urlete. Cateodata il mai si las cat merg la baie, caci pe hol am cabluri, rooter si in plus gresie.
Tie si mie si celorlalte care se confrunta cu astfel de probleme le urez multa, multa rabdare.

poze calin
Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Asizanu stiu ce au copii astia. Nici al meu nu mai suporta de cateva saptamani sa fie spalat pe cap, iar inainte baita era o placere.

poze calin
Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
Eu sunt foarte trista, ieri seara mi-a murit porcusorul de guineea. Era extrem de batran, vreo 8 ani jumate (ei traiesc in medie 4-5 ani), avea cancer de prin 2005, in ultima saptamana nu a mancat mai nimic, era slaaabbb si apatic si stiam ca nu o mai duce mult! Dar chiar daca stiam, tot trista sunt!!! Pana acum o saptamana era voios si guraliv si gras, apoi, dintr-odata, nu a mai vrut sa manance si de la zi la zi a fost mai rau.
Ieri dimineata, parca am presimtit eu ceva, l-am luat in palme, l-am mangaiat, am vorbit cu el...a fost asa de parca ne-am fi luat ramas bun, el tremura tot si incerca sa scoata niste sunete, dar nu mai avea forta. Iar cand m-am intors de la job mi-a zis soacra-mea ca de o ora nu a mai miscat deloc, m-a busit plansul...era animalutul meu, pe care l-am crescut de cand avea o luna,care a trecut cu mine prin 3 mutari in case diferite, cu care m-am jucat cand eram trista si nefericita dupa divort, cu care vorbeam cand eram gravida si-i spuneam ca o sa am un bebe frumos! Offf...o sa ziceti ca-s nebuna ca plang dupa un animalut, dar el deja facea parte din familie...
Ma duc sa va citesc...ca poate ies din starea asta naspa!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput