Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Chinico, cum sa nu zic nimik.. am zis undeva mai demult ca vreau picaturi de alea de pus pe perna, pijama etc... desfundat de nasuc...
Astept detalii ptr cont si cost..
M-am imbracat si eu azi un pic mai gigea cu sacou, am lantisor si inel... (rar se intampla la mine asa ceva).. si merg pe teren cand afara ploua mocaneste ; fix sa stabilesc pe unde sa trecem un drum de acces... deci azi imi fac veacul pe pasune
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Danutz, imi pare rau de pierderea porcusorului.. eu am avut doar un motan cand eram la Istanbul si acum mai plang cand ma gandesc ca l-am dus in campusul universitar cand am facut astm si alergie.... vreo 4 luni l-am mai gasit acolo si ii aduceam mancare zilnic.. dupa care a disparut..... offfff.... dar au ajuns in raiul animalutzelor...
Am fost la doctor... tensiune 140 cu 100, m-au trecut pe tertensiv... am slabit 3 kile adica sint tot o de 83 de kile, am toate motivele sa ma deprim.... deh... de la vreme
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Yagmur, am vorbit sa ne vedem in week-end la Fagaras, dar imi pare foarte rau trebuie sa dam o fuga pana la Bucuresti vineri, sambata si duminica. Daca ramai si luni poate reusim sa ne vedem.
Aveam o banuiala ca in peimul week-end din septembrie trebuie sa fim la Buc dar acum s-a confirmat.

poze calin
Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Yagmur, tu te-ai imbracat gigea pt pasune, sau pentru analize? Serios acum, sa ne spuni ce si cum sunt analizele alea!
Dianocica, nici Rares nu mai sta locului nici o secunda, a invatat sa si escaladeze praguri si alte obstacole, trage de prize si cabluri si de tot ce se mai agata, in brate nu mai vrea, ma impinge cu tot ce are...vrea jos si in picioare! E chinul naibii...acum inteleg pe parintii care-si pun odraslele in premergator ca sa scape ei mai odihniti. Noi nu am luat premergator, dar deja totul e complicat, fiindca cheltui multa energie ferindu-l pe el de toate obstacolele.
A-deju, saracu motanila!!! Eu chia ma gandeam sa-l luam cu noi la shopping si sa-l punem in carutul de cumparaturi...gata, m-am razgandit...o sa luam carutul lui dupa noi!
Dianarus, bine ca pardalnicul ala de vaccin nu a avut reactii...aia mai lipsea!
Ktrinel, conform legilor lui Murphy, exact asa o sa se intample...or sa te sune si or sa-ti zica ca de MAINE tre sa te prezinti la munci! Pupam Julia neastamparata!
Habar n-am ce mai voiam sa zic...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Ah...Felicitam pe Andreea, mamica fericita de baietel grasun! Sa aibe parte de un bebe mancacios, sanatos si cumintel!
Laura, ce fericire pe voi, sunteti familia cu 3 baietei, ce misto, or sa fie gasca de gasca...cand or sa plece la agatat de fete!!!

varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Ne-am strans si noi pe acasa dupa inca o tura cu cortul, de data asta in Padis. Eram programati sa stam pana duminica dar ne-a alungat ploaia.

Ana e super ok, sanatate maxima, 6 dintzi, maninca aproape orice, IN AFARA DE LAPTE PRAF!

Si asta e MAREA PROBLEMA in care am nevoie de AJUTORUL vostru.

Deci, de mai bine de 2 luni Ana maninca peste zi doar mancarica (borcanele, fructe, iaurturi, biscuiti, ce mai apuc sa gatesc...) seara, ultima masa e tzitzi. Faza nashpa e ca inca mai suge de 2-4 ori pe noapte

Am incercat sa ii dau lapte praf pe ideea ca se digera mai incet, sta mai mult in stomac, deci nu o sa mai ceara noaptea sa manince dar nu vrea sa il bea! Ia biberonul, il gusta, si nu mai deschide gura nici cu slujbe. Am incercat initial cu Topfer2 si apoi cu Nan2. NAN am reusit sa o fac sa bea peste zi, dar topfer nicidecum. De unde trag eu concluzia ca Nan i-ar place dar nu vrea.

Problema numarul 2, sau mai bine zis complicatia problemei cu nr.1, este ca eu de luni o sa incep sa merg la birou. Si: 1.o sa fiu beata de cap dupa 3 trezeri pe noapte, 2.nu vreau sa ramana dependenta de mine, ca servicul meu implica deplasari.

CE MA SFATUITZI?? CUM SA FAC??? Sa ma opresc pur si simplu din a mai alapta, sa o las sa urle si sa adoarma flamanda (adica fara lapte, ca altceva maninca) pana cand o sa ia laptele praf? sau cum? Si cand se trezeste noaptea ce sa fac? o las sa planga pana adoarme singura (dupa ce a trezit tot blocul), sa ii dau ceai (nici ziua nu il bea)... sau ce, cum????

VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE daca aveti vreun sfat de dat in problema asta...

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

FETELEEE,VEDETI CA SI MAMAANA A SCRIS ODATA CU MINE SI NU A MAI GASIT MESAJUL??????
NE SPUNE CINEVA DACA A MAI PATIT??
Ca eu jur ca am scris si v-am povestit tot.

a_deju citesc ce scrii,si DA,ai dreptate !!!!!
distrati-va cat puteti! sau mai bine spus: multa liniste in continuare!
leyla,bine v-am gasit!
mamaana
-La multi ani!
pt sora laurei:felicitari !!! sa va traiasca!!
bebinuta,am scris de m-am saturat,dar sunt tembela,daca mesajul nu este!si tre s-o iau cumva de la capsa va povestesc..
Dbunny hehe ia sa vezi cum vine bebe doi una doua !!!
ma bucur pt vecina ta.
yagmur,imi pare rau ca sunteti bolnaviori!ma bucur ca nu i-ai dat antibiotice inca.si sper sa nici nufie cazul,sa nu se complice nicicum si sa ii treaca repejor!
dianarus,repeta analizele,ca e prea prea!
roxanica 4 dinti odataaaa??? moaaaaaama!!!
kikineata
, ii poti da cu gel din ala pt calmare,special pt dinti.nu e cine stie ce,dar ajuta.dintii,cand apar,se vad pe sub gingie,albi.si e mai umflat si tare acolo.daca e lovit,nu poti s iti dai seama ,nici sa vezi,e posibil ca sub lovitura sa ii dea dintele si exact acolo sa fi ros ceva si sa se fi lovit.
danutz,iata-ne,bine si lenesi dupa vacanta luuunga!
dianarus,stai linistita , nu va avea reactii nasoale daca nu face nimic dupa 6 ore!eu cel putin asa sper !
ia fa-te bine repede !! ia paracetamoale !!
a_deju,vaaai,cred ca v-ati speriat tare !! cum a dat asa tare sa isi mute si dintele ??? cat l-o fi durut,mititelul!!sper sa treaca repede!
saracutul,mananca normal asta e bine.
da,in Romania s-ar fi uitat doar ca la urs la voi ,eventual si-ar fi dat coate ca ia uite au lovit copilul!
si eu am vazut multi copii in locul ala la carut,si nu m-am gandit ca nu e bine.defapt,se poate lovi cam pe oriunde,asa ca nu iti mai fa procese ...
dandusa si noi pupam fetele frumoase!! cum a fost cu tati? ca iti scrisesem in mesajul ala al meu fantoma...dar deh!mi l-au furat!
asiza,lasa-ma ca astia numai dispalsii vad peste tot!!la a mea au vazut,in Ro,rahitism .
multa sanatate!!
aka vezi ca poti ramane gravida si acum.daca nu vrei,luati masuri.
mirona

quote:
am mai amenintat eu de cateva ori cu pro-tv -ul pe perioada "cazarii" in spital - da' numa gura de mine ...
imi aminteeeeeeeeeesc!!

dianocica
quote:
eu nu pot sa ma duc nici pana la bucatarie. la buda merge ca e cu vedere directa. si oricum vine si el sa vada ce si cum

Sofia vine dupa mine plangand.
cabluri,etc,le-am cam eliminat din casa,fac in asa fel incat sa nu fie nevoie sa o iau mereu de unde nu trebuie.
seratrele,nu am ce le face,le deschide.nu le pot scoate
nu mai am cabluri pe nicaieri,erau doar cele de la calc,restul toate sunt bagate pe dupa mobila sau in perete,si pe astea le-am astupat azi ,sa nu mai ajunga la ele.
Ktrinel,pt julia .m-a distrat mult sa citesc despre micuta agitata!
teutz,bine v-am gasit!
danutz,imi pare rau de porcusor !
marcelac,daca reusesti sa ii dai dseara lapte cu cereale,ca sa ii tina de foame...altfel nu stiu cum sa faci.

NOI IL VREM PE BEBE 2 CAND VREA EL SA VINA .NA!
am facut controlul ginecologic de la 6 luni dupa nastere,cu citologie,si am luat luni rezultatul.cica e totul bine,nu e nici o celula malinga,nici o infectie.o usoara inflamatie,dar cica e normal.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

la tema zilei

- ana e ca Denis de asiza. Nu merge de-a busilea si vrea doar in picioare, sustinut. Ana mai sta si in fundic daca isi gaseste de joaca.

Eu o las pt timp scurt in camera, in mijlocul camerei, cu jucarii multe, pentru ca stiu ca deocamdata nu se misca prea mult. Si Ana plange de cele mai multe ori cand ies din camera, dar ma intorc, incep un joc si cand e prinsa cu vreo jucarie, dispar. Oricum nu pot lipsi mai mult de 2-3 minute.

In schimb o mai las singura in camera in patut. Asa mai sta. Ma mai joc cu ea "cucu--dee" de la distanta si o mai pacalesc pt ceva timp, nu mult. Am invatat-o ca daca nu sunt in camera si incepe sa planga dupa mine, o strig: "Anaaaa, unde e mami... cucuuuu..., unde e mami...." si ea se opreste din plans si ma cauta cu privirea, stie ca urmeaza sa apar de dupa un colt. In felul asta mai castig 2-3 minute, apuc sa fac un pishu... sa iau oala de pe foc, etc.

Ana a inceput sa se deplaseze stand in fundic. E foarte comica. Se invarte in jurul propriei axe si inainteaza "tragandu-se" pe fund.

Mergi la inceput

Marcela, eu as zice sa schimbi iar laptele. Sa incerci cu Milumil care e mai dulcen si s-ar putea sa-i placa...in fond nu ai nimic de pierdut. Problema e ca bebeii care s-au obisnuit sa suga cam greu lasa tz lor iubita. Perseverenta e cuvantul. Cu lasatul sa planga, trebuie sa faci gradat, in prima seara 10 min (sau cat rezisti), in a doua seara 15 min, etc...pana nu se mai trezeste. Sau sa incerci sa inlocuiesti treptat laptele cu ceiut sau apa.
Ai sa fii zombi oricum...nu vreau sa-mi amintesc cum a fost prima sapt dupa ce m-am intors la job...cu Rares de 3 luni jumate , hranit pana atunci exclusiv cu tz. Nu am sucombat inca...asa ca mult succes!

varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Am pus cateva poze noi la semnatura. Va rog sa imi spune-ti daca se vad, eu le vad, dar nu prea stiu ce am facut.

[url=http://picasaweb.google.com/florinaandrei/CalinPuiDeZiggy?authkey=rIO6eoW-SHQ"]poze
calin [/url]
Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput