Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (216)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Pai si ce legatura sa aiba maselele? Adica la bomboane sau ciocolata nu o deranjeaza ,ai? Nici spaghete n-a vrut la mami si ei tare ii plac pastele in general!!! Nu vad nimic pe la masele,ca de cate ori o pun sa imi arate se prosteste,scoate limba etc.
Cand vi in Arad,Gio? Maine? Lasa neamurile soacra-tii,poate punem de-o fugareala Diana-Marco prin parc ,daca-i vreme buna ca tare curioasa-s cum ar interactiona cuplul

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Anasol cand bagi pozele din Egipt?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

maraki- luni , cand ajung acasa..........pun poze si cu egipt si cu dav.....acu sunt in deplasare si nu am cablu la mine.........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4

anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

abea astept sa le vad! pupicei lui Davidutzu

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

BUNA SEARA!
Tin sa va anunt ca in seara asta ,auzind-o pe mami zicand asa unor vecini,a zis se Diana repede "buna seala" Deci pot nota: pa,ceau,noate buna,levedele,buna seala.Buna dimineatza n-a zis inca da' o sa zic maine sa vedem ,zice dupa mine? Aaaa pot pune aci si "cala buni" ? (= cara-te buni ) Azi la fel,de cum au intrat pe usa i-a zis "pa buni" ,adica sa plece
Ne-am uitat impreuna azi la pozele din concediu si tare i-a mai placut sa comenteze.Lui Vladimir in loc de DABI i-a zis acum ... si Dabi dar si ... DABINE ,lui Mario tot Maloi ,iar la ceilalti a fiost simplu:Tibi,Ana/Anutza si Ioana le-a zis inca de-acolo.
Mi-a mi-a zis acum seara .... " dlaga mami " ma mir de unde le scoate!!!!
Are o tablita mica din aia pe care scri cu un pix,dar acum vreo luna l-a scapat dupa coltzar la frate-meu si acolo a ramas.Azi mi-a zis mami ca a gasit tablitza printre jucarii si cum n-avea pix,mami a intrebat asa aiurea unde e pixul.A avut o mare surpriza: Diana s-a dus intins la coltzar si i-a aratat ca e acolo !!! A trebuit sa traga coltzarul singura si sa i-l scoata

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

ASTERY ESTI MORTALA
Va anunzt ca asta a fost inca soft,ca daca va pun d-alea hard,va speriati de-a binelea, ma tem

Mai ce idee mi-a venit,i-am pus Dianei filmuletzul dat tare,sa se vada ce fain arata cand face crize ! Merita sa-i vedeti mutra,ce ochi a bagat Mai ca n-a rosit Pe bune ca am avut senzatia ca ii e rusine! Nici n-a vrut sa ma priveasca in ochi dupa aia! I-am zis ca uite ca nu-i frumoasa Diana cand face asa,dar ... a schimbat vorba .A pus mana pe o alunitza de-a mea de pe obraz (era in bratele mele la PC) si a zis "buba mami"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna!

Moni, nu stiu cum se face ca atunci cind le ies dintii refuza mincarea , dar dulciurile sau alte chestii nu. Si Sabina minca cereale integrale de spargea, si covrigi uscati si chestii din astea tari care in mod normal sunt greu de mestecat si asa, darmite sa mai ai si "buba" in gura. Las' ca-si revine ea. Nici laptic cald nu bea ? Ca vad ca acu la "batrinete" s-a pus si Sabina pe baut lapte. Nu mult, dar macar il bea de bunavoie treaza.

Sa vedeti ce sow am eu la noapte ca doarme Sabina de la 6 dupa amiaza. am incercat s-o trezesc pe la 7-7-30 si a inceput sa plinga asa ca am lasat-o. Sper sa doarma pina dimineata la 7 macar.

Anasol, bine atit revenit! Astept si eu pozele.

Any, multa sanatate Ioanei.

Giova, asa putin sta sora ta in Romania ?

Cosmi, ce "coloare" faina ti-ai tras!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Merge DC ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza gagici...am facut si eu ochi
Ce sa va zic..am plecat si noi ieri si am ajuns fix pe ora 13 la magazinul de pantofi dar era deschis pana la ora 18. Mi-am luat o pereche de cizme pana sus pe pulpa la 100 lei si o pereche de macasini wrangler cu 40 lei (a doua pereche era la 50 % reducere). Binenteles ca sunt de piele. M-am bucurat mult de cizme, sunt de toata ziua sunt imblanite si nu au fost scumpe deloc. In rest pantofi sa imi placa nu am gasit, erau ceva dar toti erau cu varful rotund si nu mi-au placut. Astia lucreaza pt export pt firma Wrangler si pt alte firme (una e din Canada). Erau pantofi si de barbati cati vrei dar lui Nelu nu i-a placut nici un model. De copii nu aveau nimic.
Apoi am plecat in targ, am mancat, Sandra a pescuit, apoi amandoi s-au dat pe ponei...a fost frumoasa iesirea la aer curat. Apoi am fost la bunica lui Nelu unde erau porci, oi, gaini si caine. I-a fost cam frica de porci...iar pe oi le-a fugarit putin. Cu gainile nu a avut treaba, iar de catel nu l-am lasat sa se apropie prea mult ca sare.Am plecat seara de acolo, i-am pus la socrii in masina iar noi am venit acasa, ne-am schimbat si am plecat la ziua finei mele si am venit pe la 3 acasa.
La targ ne-am intalnit cu Cristian Tabara, era printre oameni, discuta, dadea mana cu barbatii ...am facut si poza cu el si ne-am ras ca Dani s-a speriat de el si a inceput sa planga ca vroia sa stea cu el la poza. E asha cum arata la TV , tot vocea aia dar...foarte gras si mergea leganat (mersul leganat e specific oamenilor grasi).

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki, in primul rand La Multi Ani lui Robert. In al doilea rand..ai grija, nu cred ca se poate un test ADN in sarcina sa vezi al cui e copilul. Poate e a lui Robert si atunci..o sa fii bunica..dar nu cred ca iti doresti asta inca, mai ales daca lui Robert nu ii place gagica. Vezi tu cum rezolvati problema, poate face gagica un avort daca Robert nu vrea sa aibe tangentze cu ea. La servici cred ca ai fost socata cand ai vazut "mascatii".
Giova, nu am mai fost la agentie, am si uitat defapt si acum cred ca e prea tarziu. Bani sigur nu imi vor da inapoi, dar mie imi convenea sa imi faca o reducere in caz ca voi mai merge cu agentia lor.
Irina..s-a trezit Sabina azi noapte?.
Moni, ti-am vazut noul look, e mai bine asha. Dani nu stie ce e aia bobo, i-am dat de cateva ori si ii ziceam eu ca e bobo, i-a placut ca e dulce si venea sa ii mai dau in gura. Evit dulciurile ca oricum nu mananca bine deocamdata. Mananca Sandra si pt el. Crize mai face si el, in special cand se joaca cu Sandra si nu obtine ce vrea. Cand Sandra nu e acasa nici nu stiu ca am copil asha e de cuminte. Dar cand se joaca impreuna numai ii auzi cum se cearta "asta nu e voie" "dani nu pune mana" "daniiiiiiii nuuuu" asta incepe sa maraie si ...e o atmosfera super "linistita" dupa 7 ore de concentrare la servici si linisite ca sunt singura in birou . Are ce are cu Sandra, tind sa cred ca parca nu o soporta , nu stiu ce ii poate face ,am impresia ca ii smulge brusc jucariile din mana..habar nu am. Oricum nu asculta de ea deloc si vine si imi cere ajutor ca Dani i-a luat aia si aia. Daca ii spun sandrei sa ii schimbe de ex tricoul , asta nici o lasa sa puna pe el. Nu stiu ce D-zeu au, ce i-a facut Sandra dar se cam haraie toata ziua. Probabil nu stie sa se impuna si de aici toate cele.. Sunt cazuri ca se joaca si frumos, sau se uita impreuna la TV si atunci e liniste si bine.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput