Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (216)
Raspunsuri - Pagina 24
monica70 spune:
Si inca ceva: are pantaloni care ii erau buni in talie cand era mica,dar erau lungi,iar acum ii sunt buni la lungime, dar ii sunt largi in talie
Nu prea pricep 
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
maraki spune:
Cand era mica avea burtica, acum s-a mai lungit si e ca Angelo, cam slabut si fii-miu. Trebuie sa.i fac proba la salopeta de iarna de anul trecut, sant curioasa daca-i vine bine in lungime. Eu pot sa-l imbrac pe Angelo cu raiati sau blugi iarna pt. ca sant cu captuseala pe dedesubt, ai vostri au? Merg sa.i dau sa manance...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
Astia de care vorbeam sunt toti fara captuseala.Are o singura pereche de raiati de anul trecut grosi grosi ,deci cu captuseala,dar presupun ca-s putin cam scurti deja .Si eu stiu ca iarna cand e frig tare e mai sanatos sa te imbraci in mai multe "straturi" mai subtiri,ca tine si mai cald.
Diana doarme,eu merg sa calc 

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
Giova spune:
am recuperat foarte rapid ca e sorella aici.
Anasol bine ai revenit din vacante. ma bucur ca a fost misto in Egipt, de agentii nu mai zic nimic....ca numai imi creste tensiunea.
Any imi pare rau de Ioana, sper sa-i treaca repede.
si insanatosire grabnica!!!
Mancare din Ardeal...se gateste bine, dar cam greu...dupa parerea mea, prea multa grasime, ceapa calita, etc...
Supa/ciorba cu zahar nu am auzit in viata mea, mamaliga cu dulceata da., unsoare cu zahar am vazut si eu la tara, si paine in ou cu zahar. dar eu una nu am mancat asa ceva.
Movul...s-o fi purtand anul asta, si eu stiam la fel de culoare...vorbe din batrani. eu haine nu prea am mov, doar rochita aia cumparata super ieftin de pe laredoute si care nu prea e genul meu, e cam batraneasca, zic eu. asa ca o tin in dulap si o port din ani in pasti.
Maraki devi bunica? ia fata de mana si vezi, sa nu-l incalte pe Robert cu vreun bebe.
Si tu lucrezi pt. mafioti italieni. ai mei sunt napoletani, tatal patronului a facut inchisoare ani buni ca a omorat oameni. au fost bagati pana in gat in mafie, si acum mai au legaturi, doar pe fratele patronului(e fotbalist) l-au amenintat ceilalti mafioti ca tre sa piarda partida, daca nu.... si s-au inarmat toti si au plecat spre Napoli, cand a fost meciul, ca doar nu-l lasa singur acolo cu killeri.
Cosmi, Pufu, Bee
.
revin mai tarziu.
la toate.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
Io inclin sa cred ca tipu ala cu ciorbele in care se pune zahar a facut misto de Irina
Sau or fi fost dusi cu capu'
, poate au dat acolo de ciorbe acre tare si de-aia au pus zahar ca sa le readuca gustul de la mama de-acasa 
Giova spune:
Bianca tu ai mai rezolvat ceva cu agentia de turism?
acum am socotit si eu, 7 nopti le avem, dar a 8-a zi am plecat de dim. din Antalya. plus ca prima zi, daca nu are avionul intarziere ajungem la ora 15 acolo. mama lor de nesimtiti!!! banii ii iau si pt. a 8-a zi, dar noi nu stam. si asta am vazut ca e peste tot la agenti, si in toata tara.
lasa ca tre sa platesc ultima parte sapt. asta si le zic eu vreo 2, cu toate ca sunt constienta ca nu rezolv nimic.
Marco a dormit 2 ore, nu a vrut maciorbitza, a mancat prajitura cu mere de la mama.
ii pun acum la foc un ostropel de pui si cartofi piure, poate il mananca.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Giova spune:
Moni exact asa suntem si noi cu pantalonii. si eu am ramas muta prima data, dar pe urma m-am gandit ca s-a lungit , a pus si pe el, dar nu ca in primul an.
Marco inca mai poarta pantaloni scurti de 6-9 luni si ii sunt buni. anul trecut erau mai lunguti, acum sunt exact cum trebuie.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
monica70 spune:
Pai si Diana mai poarta haine de diverse marimi,intre 6 si ... 18 luni ii sunt bune,depinde de model.
M-am "machiat" sa nu ma mai confund cu Maraki,vezi Bianca ? Si eu ma execut ![]()
monica70 spune:
Gagici ziceti-mi please ca aveti si voi acasa asa ceva :
http://www.dropshots.com/moni4#date/2007-09-01/17:48:54

Deja ma dispera,n-a vrut sa manance nimic nimic,cere doar "boboane",la supa a zis ca "nu pace" (nu-i placea
) e adevarat ca am facut supa de rosii cu orez,preferata lui taica-su,ma gandeam ca poate ii place si ei ... A luat doua guri din omleta,o lingura din supa asta,sunca a zis ca nu vrea,de cerealele de azidimineatza nu s-a atins si tot asa
A mancat doar un cornuletz umplut cu ciocolata si a zis "bunaaa papaaaa"
I l-am dat pana la urma,macar sa aiba ceva in stomac
,ca in afara de lapte n-a ciugulit decat niste cereale tip bomboane.Si la mami acasa la fel a facut,nici struguri nu a vrut! Oare ce are???
Giova spune:
Moni nu-i mai iasa in gura ceva? ca la noi e de vina caninul 4, care nu mai iasa odata. se vede foarte bine si nimic.
Canda bine ai revenit!!! Frumoase poze, zici ca sunt facute de un fotograf
, iar Filip eu un frumos si cred ca sta bine si la kg, dupa cum se vede.
Mi-a papat totusi, piure cu o aripioara si sos. e super bine zic eu, asa ca sunt linistita deocamdata. Poate il mai prostesc cu ceva iaurt sau vad eu.
sora-mea nu e normala: a zis ca avionul e la 9 dimineata si azi cand ne uitam e la 14.20
. Poate ma duce Clau si pe la neamurile lui din Arad, ca de era dimineata nu veneam si noi cu el, dar asa....
merg sa ne imbracam ca plecam in oras.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra