Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (216)
Raspunsuri - Pagina 23
monica70 spune:
MARAKI la multi ani pentru Robert.Sper sa nu ramai fara patron ![]()
CANDA stiam ca am uitat ceva
,ma bucur ca ne-ai mai dat vesti despre voi,Poate pana nu da frigul tragem o tura in Timisora sa ma intalnesc si cu tine si sa ma reintalnesc cu celelalte
.
As prefera o tura de mers la mall sa vad si eu cum arata, ca vad ca Gio tot pe-acolo bantuie.Chiar GIO,oare cum s-ar comporta Diana cu Marco acum? Oare s-ar fugari si distra cum a facut cu Vladimir si Mario,sau n-ar baga-o deloc in seama cum a facut Razvan cu ea? Chiar sunt curioasa!
INGRID cu tine ma mai intalnesc numai daca iesim undeva ,sau daca ascunzi toate jucariile,ca ai vazut ca Diana nu mai vede altceva primprejur in prezenta lor.Nici macar alti copii 
Ea vorbeste mult doar cand se plictiseste: acasa si in mijloace de transport in comun.
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
maraki spune:
Au facut control peste tot, ce era hartie, gunoi, depozit,acte,au fost la Giuseppe acasa si au confiscat computerul, laptopul,pe el si un chelner care e neam cu el i-au luat la politie unde au fost interogati 6 ore
Culmea e ca unul dintre criminali care nu a fost prins, are exact acelasi nume cu nepotul lui de 17 ani care a lucrat la bar cu Robert. Ceva,ceva cred ca este ,adica la ce fetze de mafioti am vazut la restaurant( neamuri si asociati ) stiu eu.... ce sa mai cred....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Am uitat sa va spun ca au restaurante si in Canada si Australia
si se kk pe el sa-mi dea salariu de 600 eeeee.....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
si inca o noutate: tipa care venise la Robert spune ca e gravi
Trebuie sa vb cu ea sa mearga cu mine la o eco, nu are cum sa minta ca aparatul scrie exact cate sapt are.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
Asa-s ei zgarcomani.Si au multi fetze de mafioti,chiar daca nu-s
Ca norocul ca eu am lucrat numai la din aia din nordul Italiei,mai domestici.Dar ce ne mai povestea Adriano ce-i prin sudul Italiei sau Sicilia,mama mama
Si lor le era frica sa se aventureze prin zona.Iar sotul uneia din prietenele mele din Rimini a trebuit sa inchida un restaurant proaspat deschis,l-a vandut rapid,ca l-au amenintat mafiotii.El e mai din sud,acum e simplu bucatar in loc sa fie patron,i-a fost frica tare de ei 

MARAKI poate te trezesti bunica,tocmai acu inainte sa te faci iar mamica 
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
maraki spune:
trebuie sa vad ce si cum pt. ca suna fata asta in fiecare zi aproape, Robert nu vrea sa fie cu ea. Primul lucru e sa aflu daca e al lui sau tipa vrea sa-l pacaleasca.Angelo poate deveni unchi
Deci pastrez hainutele nu le mai promit. Am de trimis o plasa mare cu hainute pt nou nascut, naste sotia unui prieten si deja le.am promis.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
MARAKI eu in locul tau chiar nu le promiteam,m-as fi gandit ca asta o sa urmeze in curand,ca doar ai si doi copii mari,le-as fi tinut din start pentru nepoti!
Si eu am in curand cui da cate ceva,ca unul din nepotzii din Oradea va fi tatic,dar insurat inca nu-i si e si in ultimul an de facultate
Dar tipa e super dragutza
,gospodina si lucreaza vanzatoare,am cunoscut-o cand am fost in Oradea,poate mai ma trezesc cu o nunta de urgenta in toamna asta,inca nu hotarasera ce fac 
Giova spune:

mi-a adormit si marco si pana apare sora-mea am zis sa scriu 2 randuri.
Nu a vrut sa pape la pranz, a baut lapticul de dim. si a mancat paine cu vinete. e innebunit dupa ele, noroc ca nu sunt cu maioneza si nu pun nici ceapa multa.
am fost in parc cu tricicleta caci a fost frumos afara. acum au aparut niste norisori.
ma pun sa citesc din urma, ca tare harnice ati fost
.
sambata placuta
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
cosmi1975 spune:
salutare gagici
eu am fost harnicutza , am facut curat in sifoniere am strans un geamantyan de haine pe care nu la mai vrem plus incaltamine, am spalt si acum ma uit la copii astia care se joaca f frumos
ANASOL bine ai venit
BIANCA sa va distrati pe unde mergeti
MARAKI....nu s ce sa zic , poate ROBERT are motivele lui
GIOVA bine ca ati iesit afara , aici ploua
MONI pupicei la printesa
]ANY ...imi pare rau de nora mea frumoasa
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
monica70 spune:
Si eu iar am dus la "depozit" (apartamenul fratelui) o sacosa cu haine ramase mici si m-am intors cu una mai mare d-acolo
cu haine bune pentru la iarna,dar mai am si aci in apartament.Concluzia e ca are o gramada de pantaloni raiati cu bretele roz,bordo,crem si cateva perechi de blugi mai multe nuantze si in plus si pantaloni de stat pe acasa destui,mai tip "izmene" adica moi si comozi.Are si pulovere si bluze cu maneca lunga si pe gat,dar sa vedem la asortat,ca poate mai trebuie sa ii iau cateva.Trening gros are,ca mai ii sunt bune toamna asta cam ce are,la fel rochii groase si fuste avem in dotare.Are caciuli ,manusi si fulare,dar la capitolul jacheta asta e prea mare (si e bleumarin,iar mami nu suporta sa o imbrac in culori inchise
).Deci trebuie cumparate jachete,cel putin doua cred,ca una mai de joaca,una mai de mers in oras,nu? In schimb ii e buna inca blanitza aia alba,tip capa.Are si body pe post de pijamale ,ce ne mai lipseste sunt body cu maneca lunga de dat pe dedesupt si eventual ciorapi mai grosi,sa vedem ca i-au mai ramas mici.Aha si ceva cizme trebuie sa ii iau,cred ca bocancii imblanitzi inca ii sunt buni
Cam de ce mai au nevoie? E suficient iarna ciorapi cu chilot de bumbac (sau strampi cum le ziceti voi) si pe deasupra raiatzii/blugii? Sau le trebuie tot d-aia grosi ca la bebelusi? la noi nu a fost prea frig in ultimele ierni.
GIO la Iana aveau body-uri de bumbac cu maneca lunga? Probabil o sa merg sa caut acolo,poate o sa ii gasesc si ceva bluze mai faine.Cand ziceau ca primesc haine mai de toamna - iarna? Trebuie in septembrie sa fac rost de tot,ca in octombrie voi fi ocupata rau cu conta , plus am si de mers la nunta.Da' poate ma intorc de-acolo cu garderoba de iarna completa,ca-s in zona cele 3 nepotzele
Asta vara n-am avut cum cara mai nimic in materie de haine,ca ne-am dus cu trenul,doar cateva rochitze acolo.