Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (216)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni, nu am inteles de ce vrei body cu maneca lunga iarna la copil de 2 ani. Body-urile cu maneca lunga se dau la bebelusi. Nu stiu daca stii dar inainte sa apara bodyurile, bebeii (inclusiv Sandra) purtau 2 camasute. Una din bumbac moale direct pe piele, iar alta ca bluza deasupra. Apoi au aparut bodyurile si se da body cu maneca si inca o bluza. Dar asta cand e bebe.
Dani iarna trecuta mai purta body cu maneca lunga dupa ce facea baie.
Nu inteleg de ce trebuie maneca...ca doar nu ii tine de cald, si daca ii tine...trebuie sa ii tina de cald la mana? Folosesc body cu maneca lunga (daca mai ii este bun vreunul) dar nu ii mai dau nimic deasupra.
Dani are body acum tip maieu si cu manecutza. Deja la un copil asha mare se poate da maieu dedesupt nu body. Dar e mai bine cu body pt ca nu sta cu mijlocul gol.
Pe Dani l-am culcat iar in sac ca nu mai e asha de cald. Au fost nopti cand l-am culcat doar in body cu maneca scurta si un scutec de bumbac deasupra. Insist sa ii dau sac de dormit pt ca nu vreau sa se dezvetze de el sau sa faca figuri ca nu mai vrea sa stea (cati copii nu sunt care nu suporta sacul de dormit..).
Deci..de ce vrei body cu maneca lunga? Asta ar insemna ca are 2 bluze pe ea ca ma gandesc ca ii mai dai ceva deasupra cand e rece nu?
E suficient strampi cu raiati la iarna, nu mai sunt bebei sa stea in carucior si sa le inghete picioarele acolo. Doar se misca nu? sangele circula in picioare si se incalzeste...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna !

Bianca, s-a trezit pe la 11 jumate , dar s-a culcat din nou si a dormit pina dimineata la 8 jumate.

Si eu caut body cu mineca lunga pt. ca ii tine bine la spate , dar pe deasupra ii mai dau o vestuta fara mineci. Cred ca si Moni intentioneaza sa faca la fel de asta cauta si ea body cu mineca lunga. Eu am si bluzite cu nasturi la cind o s-o imbrac cu alea o sa-i dau body cu mineca scurta pe dedesubt.

Moni
, nici la mine n-a mers aseara DC-ul

Maraki, La multi ani pt Robert . Cam aiurea treaba cu gagica gravida, dar vezi cum faci tu sa afli adevarul.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bianca, sa porti sanatoasa cizmele si pantofii. Foarte convenabili la pret. Eu mi-am luat acu vreo 4 ani cizme cu 1.3 mil. Tre sa-mi cumpar anul asta niste cizme ca anul trecut mi-am luat ghete.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Irina..o fi fost obosita de a dormit atata Sabina...
Mda..asha daca ii mai dai o vesta in spate e ok. Nu m-am gandit la asta pt ca Dani are o gramada de bluze si e pacat sa nu le poarte si sa stea cu vesta in spate.
Am pus niste poze in drop daca aveti chef sa le vedeti...

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Trebuie sa il tundem pe Dani ca zici ca "s-a ..isat in priza" asta e o vb de-a mea . Asha par tare are ca ii sta ca tzepii si nu pot sa ii fac parul sa stea in jos..eventual daca ii pun gel in cap. I-am zis lui nelu maine sa il duca la tuns. Cand e cu parul mare seamana cu mine, cand e scurt tuns seamana si cu Nelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mie imi trebuie body-uri cu maneca lunga in special pentru ca Diana are multe rochitze tip salafane mai groase,din catifea si blugi si sa i le dau pe sub ele.De aia prefer albe sau sau roz sau bleu,asortate cu ciorapii cu chilot ce ii are (strimfii )
Plus ca tine la spate caldura bine si peste ele ii dau doar un pulovar mai subtire dupa aia.

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

BIANCA ce nou look ? Unde l-ai vazut?

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

M-am "machiat" sa nu ma mai confund cu Maraki,vezi Bianca ? Si eu ma execut

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici
nu stiu ce are STEFAN dar azi dimineata a vomitata f putin , ii venea sa vomite dar nu putea....acum pare mai ok dar e foarte palid si f cuminte...sper as ff fost o indigestie trecatoare...ca daca nu fuga la dr
IRINA ce ai vrut as zici de colorare....al doilea meu prenume e IRINA
GIOVA cum e cu sorela?vinw si a mea in jur de 15 , as vrea sa vina si cumnata sa l vada pe STEFAN .....dar sa vedem ca i cam greu cu munca
BIANAC faina v ati distrat. TABARA sta pe strada scolii unde muncesc eu...e f politicos si f de treaba
MARAKI ce face frumosul?
eu si acum dau body cu amneca lunga strumfului , pt ca el nu sta acoperit ....tb as i mai iau vreo 2, imi parea rau ca nu i am luat de la cora salopete din alea de cosmonaut cu maneca lunga ...super ieftine super comode

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput