*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)
Raspunsuri - Pagina 29
ralucami spune:
Salut!
Eu va citesc dar raspund greu pt ca mereu am mainile ocupate!
Raaar cand prind un moment de "libertate" si atunci nu stiu ce sa fac mai repede prin jurul meu.
Tare vreau sa vin si eu la intalnirea voastra, dar stiu ca nu se poate!![]()
Maria e un copil tare activ, si in timpul zilei mai ca nu merg pe sarma ca sa ii fac pe plac. Intr-adevar ca noaptea doarme destul de bine, dar ziua daca pune geana pe geana juma de ora ma consider fericita. Si ma dispera ca vrea NUMAI in brate, NUMAI in pozitie verticala, si NUMAI in miscare. Bineinteles ca toata "munca" pe mine pica pt ca sotulica e mai tot timpul plecat, frate-meu se mai da ranit.
Ma bate tot mai tare gandul sa merg in Romania si sa cer ajutorul mamei sau sa imi angajez o bona. Aici in Jp e mare ploblema cu bonele, in sensul ca (exceptand zonele mari gen Tokyo, Yokohama, Osaka etc) nu prea gasesti pe nimeni dispus sa fie baby sitter. Majoritatea (95%) din japonici stau acasa pana copii implinesc 3 ani si pot sa-i trimita la gradi, de aceea nu vad necesitatea unei bone.
ma simt obosita si vreau sa mai fac si altceva in afara de cantat, dansat, plimbat cu Maria. Ma chinui de nu stiu cate zile sa scriu niste mailuri si sa trimit planul de prezentare organizatorilor. dar de fiecare data , cum ma pun la calculator, se trezeste copila si incepe sa sa foiasca, sa urle, vrea sa fie luata in brate!
Paflo si Moko eu nu-mi mai pun speranta sa invat ceva. Am sa ajung o leguma!!
Pe cuvant ca am inceput sa uit si ce am invatat inainte sa raman insarcinata. De citit.... D-zeu cu mila.
Gata trec la datorie!!
andradap spune:
quote:
Originally posted by dicirstea
E o bodega noua chiar pe diagonala cu intrarea in parc, intr-o cladire numa' sticla maro, cu Banca Transilvania ,parca. Daca ploua ne putem refugia acolo.![]()
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
POZE
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">http://www.helpsonia.com/povestea-sonieiAjutati-o pe Sonia !/url]
Eu sunt de-acord, mai ales daca NU se fumeaza!
Eu ma gandisem la MALL VITAN... ca in zona Tineretului nu stiam nimik...
Doamne ajuta sa fie frumos afara.... adik poa' sa fie 21 de grade dar makr sa nu ploua!
Carstea, putem sa ne vedem si alta data, dar doar azi o prindem si pe DIDIALEX
Kid, eu nu vin cu sotul... pt. ca CITEZ: "Ce sa caut eu intre atatea femei???"
Nu l-am convins nici zicandu-i ca vor fi mai multi "barbati" la intalneala (vezi flacaii nostri Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
lbelciug spune:
Fetele, azi se anunta vreme rea. Propun si eu sa schimbam locatia. Asa cum zicea Andrada cred ca cel mai bine e sa mergem la MALL. Vitanul e ok si e super ca sus nu se fumeaza. Mai greu cu urcatul carucioarelor, dar ne descurcam noi... Ce ziceti? Hai sa ne hotaram repede caci acusi se face ora 5.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/" target="_blank">poze
dicirstea spune:
Nu e nicio greutate urcatul ca se urca cu liftul la Mall. Sunt 2 lifturi ( in care incap 2 carucioare maxim) in partea care face legatura cu aripa nou construita. Dupa cum se prezinta situatia pana acum, Mall-ul Vitan pare cea mai buna varianta..si e si destul de golas locul la ora aceea.
Ba chiar ma gandesc la 'hanu ancutei" din zona aceea de trecere sau la subsol la "nescafe' ca sunt spatii mai largi si incap carucioarele ![]()
![]()
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Sobi spune:
fetele, petrecere frumoasa la intalnire - va asteptam cu poze de mamici si bebici!
ancamari, mersi de explicatii cu cic-ul.
petit_ange
, am avut botezul duminica la elefterie, pana la urma au fost doar doi baietei de botezat si vladut a intrat in apa primul. a fost cel mai cuminte baiat, nu a plans deloc si a stat tare linistit si in biserica si la petrecere. o sa pun poze zilele astea...
stau cu bagajele lui asta mic la usa si nu stiu ce sa fac - sa plecam sau nu la mamaia. verific site-urile de vreme si stirile meteo din ora in ora, si nu se aud vesti prea bune. dar asa am un chef de duca...
mica0307 spune:
Netza,
Eu zic sa ramana tot in parc si doar daca incepe ploaia sa stim toate sa mergem in Mall.
Soniuta iubita LA MULTI ANI sa fii iubita si sanatoasa 

Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
andradap spune:
Fetele, vad ca e soare afara... Daca sunt doar 15-20 de grade.... nu cred sa fie un impediment... ii imbracam mai bine! Ma gandesc ca vor veni lunile de iarna cand ce vom face ii vom tine in casa??? Asadar, sa pastram ca BACK-up MALL-ul sau altceva acoperit doar in caz de ploaie...
Propun sa pastram locul de intalnire tot acolo la TINERETULUI si vedem la fata locului ce decidem in functie de cum va fi vremea... Daca va incepe sa ploua mai 'nainte atunci clar MALL !!! ![]()
KID bafta multe la analize!!! 
EDIT: Mica, gand la gand cu bucurie... cu iesitul afara

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
vas spune:
buna, nu am timp sa stau prea mult la povesti dar trebuie sa va spun ca va invidiez de morrrrrrrrrrrrr. Nu credeam vreodata ca am sa ajung sa imi doresc atat de mult sa va cunosc.
Pe cuvant ca atunci cand vin in Bucuresti, oricand va fi, voi pune la cale o intalnire. Trebuie sa va cunosc.
Si KId, eu sigur o sa vin atunci cu sotul ca deja l-am inebunit de cap cu voi. Cum vine de la servici cum incep: sa vezi ce frumoasa e Maya, sa vezi ce mari sunt Davidutzi, sa vezi ce a mai facut nu stiu cine,stii cat are Antonio greutate?etc. asa ca ...... saracul uneori nici nu mai reactioneaza.
Noi suntem bine, sanatosi, crestem , ne rostoligam toata ziua daca am putea, am incercat banana, dar nu ne place deloc, ba mai mult a durut-o burtica destul de tare , asa ca deja am renuntat la un fruct, continuam cu piersicute.
Va pupam dulce si revenim. Oricum suntem la curent cu ce se intampla.Chiar daca nu scriu citesc tot.
Am si eu o poveste cu ananasul dar o spun alta data .
Sunt mamica
poze
13.05.2007
mihamora spune:
La multe lunisoare si multi ani Sonia!!! 

l-am cantarit ieri pe Domi, are 7.200g la diversificare trecem pe la 5 luni, pana atunci doar laptic. Dr.a zis ca mai bine ii dau apa plata decat apa de la robinet fiarta. Mai da cineva apa plata la bebei?
Va doresc distractie placuta la intalnire si asteptam pozele![]()
de
Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
lbelciug spune:
OK, fetele, ramane Tineretului si backup Mallul. Vreun nr de tel al lui DidiAlex avem?
Am pus si eu poze recente in semnatura.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept