*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)
Raspunsuri - Pagina 30
mihamora spune:
Frumoase pozele Liviana,sa-ti traiasca baietii![]()
de
Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Florentina Roman spune:
Paflo, ca sa nu stea la orizontala poti sa-l pui pe niste perne. Eu asa l-a hranit pe Tudor si n-am avut probleme cu el cat a fost mic.
Monicoasa, de unde esti din Oltenia? Si eu sunt olteanca, de langa Craiova...Si mie imi cade parul, mi-a cazut si cat am fost gravida si acum...I-am dat si eu calciu lui Cip, dar gluconic, la fiola
Kid, vezi ca exista in comert cereale fara gluten, speciale ptr copiii pana-n 6 luni parca, nu-i da gris...Nu mai tin minte de ce, la Tudor mi-a zis pediatra sa-i dau gris abia pe la 8 luni. A, exista si biscuiti fara gluten, dar se gasesc mai greu...Bafta la analize!
Monicoasa, eu ii fac laptele cu apa plata Dorna,dar destul de rar, ptr ca deocamdata papam tzatzi.
Al meu a inceput sa se trezeasca iar noaptea ptr papica, dupa cateva saptamani in care nu se mai trezea decat pe la 5-6... In urma cu 2 nopti a mancat aproape la 2 ore, m-a terminat... Aseara a supt de la mine, a papat si completare si s-a trezt la 3 si la 6...
Fetelor, sa aveti o intalnire placuta! Eu nu pot veni, Tudor e iar racit...
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
ella_74 spune:
ok, deci ramane Tineretului, macar asa am si eu timp sa ajung acasa sa-mi pun niste blugi si adidasi.
ne vedem la 5, la intrarea in parc.
Ralucami,
te inteleg perfect, eu ma bucur ca am inceput serviciul si mai pot sa fac si altceva in afara sa-l tin pe David in brate.
Acum, fiindca mi-am dus copilul la socri am dat in extrema ailalta, mi-e dor de el tot timpul si ma gandesc serios sa-l iau acasa dupa ce ne intoarcem din concediu.
Mai ales ca soacra-mea e nebuna de legat, cred ca a facut o psihoza cu copilul nostru, aseara ne-a zis ca e copilul ei si nu ni-l mai da inapoi; i-am spus ca e o gluma proasta si ca nu-mi pica bine; sotul meu e singur la parinti si cred ca are sentimentul ca l-a pierdut de cand s-a mutat cu mine; asa ca ce si-o fi spus, stai ca am din nou copilul meu.
Kid, vestitul gris pe care l-am mancat noi cand eram mici se pare ca este foarte nociv pentru bebelusi, cel putin asa au demonstrat studii recente; daca tot vrei sa-i pui ceva in lapte, iti recomand cerealele Nestle "burtica sanatoasa"; sunt cereale pentru prima etapa (4-6 luni) dar merg si inainte de 4 luni; eu ii pun o singura masura seara inainte de culcare.
Vas, poate ca a durut-o stomacul de la banana fiindca nu era prea coapta; si eu vreau sa incep sa-i dau banana in weekend=ul asta dar vreau sa i-o fac in blender cu lapte, ca un fel de shake dar mai subtire , ca sa poata sa-l bea cu bibe.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
mica0307 spune:
paflo, pepsi si Maya a inceput sa faca mofturi si sa nu prea vrea sa manance in brate ci numai culcata. Ma enerveaza tare ca ma gandesc ca nu am cum sa ii mai dau de mancare prin parc, in masina...
.
mihamora eu ii dau apa plata fiarta si racita. SI apa plata fara nitrati.
liviana am vazut pozele. SUper frumoase. Unde sunt facute primele, cele cu flori multe? Ce a crescut Bogdanel si ce s-a schimbat
. Vin sa te iau pe la 16.30. Vb la tel.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
dicirstea spune:
Florentina, exact asa patesc si eu. Ma si bucuram ca incepuse sa doarma noaptea cate 5-6 ore legate si de o saptamana 
mi se trezeste haotic, cand la 2 , cand la 3 si apoi la 5-6 iar si bineinteles ca apoi nu mai adoarme, iar in acest interval doarme agitat. De vreo 2 ori l-am gasit de-a curmezisul in patutul lui. Nu stiu cum reuseste. Cand am indraznit sa-l pun la loc s-a trezit si a inceput sa bazaie. asa ca acum il las sa stea cum ii e bine si ma rezum la stat cu capul sprijinit de marginea patului ( ca nu pot sa mi-l tin drept 
) ca sa il supraveghez si sa il invelesc corespunzator. Sper ca e doar o alta perioada de-a lui...si ca nu o sa il tina mult. El nu prea stie ce scrie in carti ca ar trebui sa faca la varsta asta
adica somn si papat, si face numai cum vrea el.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
AlexAlice spune:
La multe luni si multi ani iubita Soniuta!
Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate!
Pupici lui Kay!
Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica
mica0307 spune:
dicirstea Maya se plimba prin tot patul noaptea. Se trezeste dimineata si de-a curmezisul patutului si in partea cealalta. De asta nici nu o invelesc si nici ea nu se suporta invelita. Am observat insa ca s-a facut cam racoare in ultimele seri in casa si am culcat-o in sacul de dormit.
Voi cum ii imbracati acum pe bebei noaptea???
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
AlexAlice spune:
Liviana, foarte frumosi baietii tai!
Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica
Monytza spune:
Buna fetelor!
Iar revin dupa o absenta de nu stiu cate capitole...v`am citit aproape zilnic..insa nu am intervenit..poate din oboseala...ca sunt un picutz cam gata
..Micutza Albastrica e deja alintata rau...nu vrea sa pape decat in brate plimbata...si cu toate astea..rar mananca mai mult de 100 ml de laptic la o masa...
Alyna24
Noaptea mi se trezeste si de 3 ori...deci nu cred ca e ceva curios de`mi cad ochi`n gura cat e ziulica de lunga...Am incercat sa`i dau mai mult laptic ..sa`i raresc mesele...degeaba...tot ce am reusit a fost sa arunc o jumate de cutie de lapte..pt ca ea nu manca decat maxim 100 de ml...niciodata mai mult...![]()
Am fost si noi la controlul de trei lunisoare....bebita mea a luat in ultima luat doar 600 gr in greutate...avem acum cam 5.900gr si 67 cm..deci e slabutza in aparenta...pt ca e tare lungutza.Suntem inca in grafic....fata e ok...e doar un picutz cu gatul iritat si ia cate 2 ml de nurofen de 2 ori pe zi...
Nu mai stiu cine a spus despre radiografia la sold..Noi am fost ieri la budimex si am facut`o...Pitik are doar 3 luni..dar asa ne`a recomandat doctorul ortoped cand avea doar o luna.Radiografia e ok...la fel si ea...nu pare sa aiba nimic,doctorul a zis ca el e sigur ca nu are nimic
Ne`a recomandat sa nu o sprijinim cand va sta in picioare, sa NU o punem in premergator si sa o ducem la mare si acum dak se poate... pt ca a zis el..se nasc copii si acolo si nu au absolut nimic.
pepsica Si eu o tin uneori pe Antonia pe perna cand ii dau biberon...si ii pun o bavetica de aia tip prosopel in jurul gatului..si nu ii ajunge absolut nimic in urechiuse..Dar depinde acum si de mofturile ei..ca de obicei doar noaptea vrae sa manace culcata..in rest vrea doar plimbata cand manaca
MonicoasaEu ii dau vigantol 3 pic pe zi..mi`a zis intr`un timp sa`i dau si calciu gluconic dar pitica era tare dezgustata de el..asa ca pediatra mi`a zis sa nu o fortez..asa ca ramanem deocamdata doar cu vigantolul
paflo,moko Si eu am de recuperat TOATA SESIUNEA DE VARA

..si sincer habar n`am cu am sa fac...acum intru in ultimul an..am de facut si licenta si dracu` si lacu`...si copilul NU pot sa`l las cu nimeni(nici n`am cu cine)....n`am idee cand ams a invat..ca acusi incep restantele...pt ca a mea pitica nici noaptea nu doarme calumea..eu deja sunt surmenata...si de invatat...de unde?..Ma simt ca o galusca...nu cred ca pot asimila nimic[:-(]
Despre intalnire..mi`ar fi placut si mie sa ma alatur voua...dar nu am cum sa ajung pana la tineretului...si singura cu taxiul nu ma incurc...dak veneati la mall la vitan...si nu ploua afara...era alta poveste...veneam sigur.Dar asta este...va urez distractie placuta...si sper ca urmatoarea data sa pot veni si eu cu voi
Antonia se face mare!
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
lbelciug spune:
Multumesc frumos pt aprecieri. SUnt tare mandra de puii mei!
Mica, pozele cu flori multe sunt facute la Busteni, la vestita lor Primarie. Statiunea arata f bine. E ok ora 16:30, merci mult ca ne iei si pe noi.
Fetele, apropo de tinut copilul intre perne. Aveti mare grija sa existe o distanta mare de la el pana la marinea patului. Eu am patit-o ieri cu Bogdanel. L-am pus cu capul pe bratul de la canapea si cum se tot impingea cu capul inainte ca sa se ridice, s-a dezechilibrat si a cazul pe covor. N-am crezut ca are asa o putere si am tras o spaima zdravana.
Apropo de poze, sper ca ati remarcat cum il "impodobea" Matei pe frate-sau.
Ii punea stelute pe fatza. (De fapt stelutele cu pricina se lipeau pe geam...)![]()
Ella, si eu as zice ca e cel mai bine sa tii copilul acasa, eventual sa vina soacra la el. Pt mine a fost ideal cu bona, mai ales ca e de mare incredere. A ingrijit copilul cum i-am spus eu si nu am avut deloc discutii.
Nu deschide nimeni capitol nou?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept