*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Fetele care va intalniti maine mergeti cu sotii?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella dar de ce nu il pui in scaunul de masina? Maya sta destul de mult timp il el si ii place. De regula ziua cand nu doarme si se plictiseste in patut o iau cu scaunul de masina dupa mine prin casa pe unde am treaba.

kid eu nu vin cu sotul.

carstea sper sa nu ploua ca din cate stiu nu e bine sa scoti bebeii afara pe ploaie. Daca ne prinde pe acolo...asta e, avem pentru carucior de acoperit pentru ploaie. Sau repede in masina

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Fetelor!M-am uitat acum la meteo si maine sunt max.21 grade cu sanse mari de ploaie.Putem schimba locatia sau eventual amana intalnirea ca nu as vrea sa-l scot pe vreme rea.(desi abia astept sa va cunosc)

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

E o bodega noua chiar pe diagonala cu intrarea in parc, intr-o cladire numa' sticla maro, cu Banca Transilvania ,parca. Daca ploua ne putem refugia acolo.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
POZE

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">http://www.helpsonia.com/povestea-sonieiAjutati-o pe Sonia !/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

carstea, lasa ca daca nu e pregatit e bine ca mai astepti, cind va fi pregatit ai sa vezi ce usor va fi

ella, vai ce mi-ar fi placut sa fiu cu voi la intilnire!da beti voi un suc si ptr mine si mincati o felie de pizza vai saraca de tine, iti dai seama cum eram eu cu dominic in soc anafilactic la 6 luni, avea fata umflata dubla, nu respira, nu misca, eram in panica totala....si el tot asa prin vene a primit si s-a facut bine repede. pai mai sa ai mare grija cu diversificarea, ca uite la noi nu e nici sotul nici eu alergic, si dominic este, dar tatal meu e alergic la polen, si cica e teren atopic deci! mai ales ca tu esti alergica el poate fi la altceva, acuma leg eu unu cu unu, si nu vreau sa te speriu degeaba, dar si dominic era urlacios cind era mic pina am descoperit noi ca era alergic si la ce, si pina am eliminat TOT ce insemna lapte.acuma nu zic ca piticul tau ar fi alergic, dar daca tu esti cu soc analifactic terenul atopic este si la voi, asa ca mare grija cum il diversifici, ideal este alaptat cit mai mult si diversificat cit mai tirziu si a se evita TOT ce poate produce alergii(chiar daca tu faci numa la kiwi si ananas) ca poate el face la altceva!iti doresc oricum sa nu fie alergic la NIMIC, ca mare pacoste e cu alergiile astea!ma bucur ca te reacomodezi bine la munca. si eu il puneam pe dominic intre perini inainte de 6 luni

carrie, da din cauza glutenului ii dau numa cereale de orez si ovaz cred ca ii zice care nu contin gluten. da faina aia nefiarta asa cruda e ok ptr stomacul ei si ptr al nostu?!

a, si pina nu uit cine da biberon nu e bine sa adoarma bebe cu el in gura, adica sa adoarma mincind si nici in pozitie culcat, risc de otita(am avut-o pe pielea noastra) din cauza trompei care nu e inca in inclinatie buna si cind suge culcat din biberon+muci=risc otita( dominic a avut 6 intr-un an)

duminica am fost in livada la cules de mere cu caruciorul, traiasca Peregoul, ca si in tractor am urcat tot cu el(in remorca) si sa vedeti ce mai impingeam la el prin livada si culegeam mere

si al meu cind vrea sa suga face mmamam

la multi ani la bebei !

fetelor sa aveti o intilnire frumoasa miine, si vreme frumoasa, va invidiez asa cu drag ca si eu as fi vrut sa vin! macar poze cu voi sa-mi trimiteti. va pup

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

AlexAlice, Elteka...multumim mult pentru urari.
Va pupam!

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Salutare, fetelor
Intru scurt de tot ca mi-e un somn...
Azi m-a chinuit galusca, toata ziulica a stat calare pe mine!Asta e! zile bune...zile rele...
Moko nu stiu cum mai ai energie sa citesti..eu mi-am coborat cateva carti (de medicina, din alea mari si grele) din biblioteca langa canapea, cica sa le am la indemana, dar ma ating rar de ele. Din pacate!
Intalneala frumoasa maine, fetelor!
Pepsi, de acord cu faptul ca nu e bine sa le dam lapte in pozitia culcat, dar ce sa fac ca sunt mese la care nicicum nu vrea sa pape altfel?Noroc ca nu are nasuculul infundat...cel putin ptr moment.
La multi ani, Antonia de Ionice, Alex Gabriel de Chowpersa,Miruna Maria de Ninutza, Pierre Sebastien de Rhoneea,Bianca Maria de Ckristina!
Somnic usor!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Buna mamici cu capsunici
Am cam lipsit mult, am fost plecati eu cu bb la parintii mei in Oltenia si duminica ne-am intors
M-am uitat la poze cu bb vostri, ce mari au crescut!!, nu imi vine sa cred
NU am citit din urma , dar recuperez eu, asa ca nu pot sa raspund la nici o intrebare.
Noi suntem bine, ieri am facut vaccinul de 4 luni, dar asta seara Vladut a avut un pic de febra.
Si noi am crescut avem 6,9kg si 60 cm.
Am vb cu pediatra si mi-a zis sa nu incep sa ii dau diversificare deocamdata, poate pe la 5 luni, eu ii dau doar sin. Dar soacra mi-a spus sa incep sa ii dau, ca e destul de mare, nu stiu ce sa fac
Doctora mi-a dat calciu sirop pt bb de la Pharco, cate 2,5 ml/zi cite 15 zile pe luna, voi le dati la ai vostri??
Ne laudam si noi ca ieri s-a intors pitiku pe burtica , si asa a adormit vreo 2 ore, poate ii place, ca e prima oara, pana acum plingea daca il puneam pe burta
Fetelor a inceput sa imi cada parul ingrozitor, asta seara am facut baie pe cap si o sa ramin cheala la cat par mi-a cazut, voi cum stati cu podoaba capilara?
Cum e cu videoclipul, l-a facut Andrada?
Hai ca poate va plictisesc
Noapte buna si pupici la capsunici

poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

monicoasa Mie mi-a spus dr sa-i dau cate o lingurita pe zi timp de 10 zile pe luna.
Mi-a spus ca e fontanela f deschisa si de asta mi-a recomandat calciu si 3 picaturi de vigantol pe zi, in loc de 2, cat ii dadeam pana acum. Pt asta e calciul, sa se inchida fontanela?

Ma repet: mai merge cineva la intalnire cu barbatul/sotul?

Pepsi Si eu l-am obisnuit pe juniorul meu sa pape din pozitia culcat. Am de fiecare data grija sa nu-i ajunga laptic la ureche. Poate sa faca totusi otita?
A, mi-a recomandat o prietena sa-i pun biscuiti pisati sau gris in laptele praf de seara. Nu e prea concentrat?

Noi mergem aztazi sa ne facem analizele, sa vedem daca mai are streptococ, iar daca tot mergem , facem analize si la urina. M-am chinuit o ora sa colectez probe pt ca am mers azi la vreo 10 farmacii si nu am gasit saculeti pt bebei. Sper sa iasa bine analizele.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

AlexAlice multumim mult de urare!

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien

Mergi la inceput