*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ola, Moko!
E un dulce Stefanut!Sa-ti traiasca!E asa micut!N-am indraznit azi
sa ti-l cer sa-l tin si eu sa vad cum e sa mai ai un bebe asa micut!
Poate ne vedem si maine!

Andrada, Antonio sper ca e bine acum!

Raportam si noi cam 6200gr si vreo 63 cm.Nu ne-am mai masurat de ceva vreme....!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">LA MULTI ANI PT BEBE DAVID

www.flickr.com/photos/9223353@N08/" target="_blank">DAVID ANDREAS

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Edit: se pare ca nu mai ajung maine plec asta seara din Bucuresti pana la sfarsitul saptamanii. Of, imi pare rau ca nu ajung. va pup si distractie placuta.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

alyna,cu tot dragul...fi-miu abia asteapta sa fie luat in brate...si eu abia astept sa creasca si el mare ca davidutul tau!!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

alyna24,

chiar ma intrebam pe unde umbli si ii spusesem Andradei sa-ti dea sms ca sa vii si tu maine.

auzi,Davidutii nostri sunt cam de o seama, iar al meu are 7,2 kg si 69 cm ; din cauza ca e lung, pare un slabanog.

Si Davidut zis si Boby, saptamana trecuta cand statea in brate la sor-mea a strigat "ma-ma" dar de atunci nimic, mai scapa cate un "maa" sau "mee" dar n-a mai articulat "mama".

Intrebare: voi ii puneti sa stea intre perne pe capsunei? ca al meu nu mai vrea sa stea la orizontala , ca s-a prins ca e mai cool sa stea ridicat sa vaza si el lumea , dar mie mi-e teama sa-l pun intre perne; am citit ca daca e pus in pozitia asta prematur sau sa se sprijine in picioare, poate sa faca luxatie de sold.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana vb maine la telefon.

Chiar sper sa nu ploua maine ca prea multe fete s-au anuntat ca vin. Off deja bate vantul afara.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

Distractie placuta fetelor care merg maine la intalnire si sa faceti poze muuuuulte!

Va pup

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

quote:
Originally posted by AlexAlice

La multe luni si multi ani pentru:

Antonia de Ionice
Alex Gabriel de Chowpersa
Miruna Maria de Ninutza
Pierre Sebastien de Rhoneea
Bianca Maria de Ckristina

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

SUBSCRIU LA MESAJUL LUI ALEX

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ella,

Dr Stoppard zice ca de la doua luni sa-l proptesti de perne sa vada in jur. Eu cred ca l-am proptit si mai repede Sta ca la tenis si ne urmareste prin casa. Nu e chiar la 90 de grade, ca se rastoarna, ci numai cat sa poata sta. Zice ca e parte din modul in care el incepe sa inteleaga lumea (ce fac parintii, faptul ca - desi nu-i vede clar - ii poate auzi, deci poate sa simta in siguranta etc)

Iar pe Babycenter si In What to expect (ambele americane) zice sa proptesti copilul in picioare sa-si dezvolte muschii. Acu' sigur ca nu fortat, ci daca si cand vreaa el si nu in exces... Al meu ar sta numai in picioare, dar nu-l las decat cate un minutel

Noi nu stiu cate kilograme avem, catre 7, dar Elias pare asa slab...si mie mi se pare ca e lung...

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Fetelor, daca ploua putem merge intr-o cofetarie ceva.Andrada tu cunosti zona?E ceva pe aproape?

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Mihamora, am primit acum plicul.Multumesc mult!De acum ma apuc de exercitii!
Stie cineva daca vine OANA si SOSONICA?Am un CD cu baby EINSTEIN pt ele de la Mihamora.

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput