*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Chris esti o mamica asa tanara!bafta cu casuta voastra, ma bucur ca e un vis care se implineste si important e sa faceti locuibila pana in 15 sept, restul le vei face cu timpul. Sa ne mai dai vesti din cand in cand daca mai poti!

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

alynta27, eu am vazut reportajul, aseara la 22.30 la focus plus.nu a avut un nume reportajul, vorbea de " fetitza de 3 luni cu malformatii la inima plecata acum o luna in germania......."; vorbeau de reusita operatiei si de nevoia unor alte operatii, si de faptul ca sonia mai are nevoie de donatii.
eu le doresc tot binele din lume.
kay, fetitza ta face maine 3 luni.sa te bucuri de ea toata viata.

si..... sa mi traiasca si mie fetitza!!!!!!!!azi a facut 3 luni

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Sobi cum a fost la botez?

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Buna dragelor,

Spuneti-mi si mie la ce ora e intalnirea si unde, ca n-am timp sa rasfoiesc nici sa recuperez acum din urma.. va zic doar ca in we a fost botezul, o sa pun si poze in curand. pupici si ne vedem maine.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

La multe luni si multi ani pentru:

Antonia de Ionice
Alex Gabriel de Chowpersa
Miruna Maria de Ninutza
Pierre Sebastien de Rhoneea
Bianca Maria de Ckristina

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

MULTUMESC!!!!!!!!!!!! ALEXALICE ce draguta esti.

NOU_POZE BOTEZ

BAIETEL GRASUNEL
CEL MAI IUBIT BARBATEL

POZE ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Mica - suzi nu prea ne place, doar cand iie somn si vrea/poat sa adoarma o accepta. In rest se manifesta exact cum povesteste si Ella. Noroc ca stiu ca nu sunt singura in situatia asta, altfel ajungeam la nebuni pana acum. Plus ca eu ii dau tzitzi si frustrarea mea e cu atat mai mare cand urla si nu vrea sa manance. Luni a stat nemancat 5 ore, de la ora 3 la 8 seara. Din cauza asta sunt si atenta la cum ia in greutate, sa nu ma trezesc ca stagneaza pe termen lung din cauza"nervilor" astora si eu siroind de lapte aiurea. Va multumesc pentru grija! Felicitari pt intoarceri!
Ella - nu pot ajunge la intalnire pt ca eu stau f. departe (stad. Ghencea) si nu conduc (am carnet dar am uitat, trebuie sa mai iau niste ore ca sa prind curaj). Mor de ciuda ca nu va pot cunoaste in carne si oase, mai ales ca poate e singura ocazie s-o cunosc pe DidiAlex, care e foarte speciala pentru mine.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La buna reintalnire, fetelor!
Noi am lipsit in ultima perioada, dar motivat. Dupa botezul lui Bogdanel am plecat doar eu cu B la BR pt 2 sapt si apoi am fost toti 4 la Busteni 3 zile.
Nu am citit ce-ati scris in per asta, insa vreau sa va anunt ca vin si eu maine la intalnire. Mica, ne auzim maine la telefon.
Ancamari, nu poti veni totusi cu taxiul la intalnire maine?
Revin cand voi avea timp si cu pozele de la botez!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

bUNA, FETELOR!
Scuze ca n-am mai intrat pe aici dar am zugravit camera
pitikului si am demontat PC-ul.Acum asteptam mobila sa vina(adik cam pe 20) asa ca....mai e pana pot intra pe forum every day!
Acum sunt la sor-mea si poate mai reusesc de la ea pana atunci.

Andrada, mersic de sms!Sigur ca vin.Scuze dar nici credit n-am sa-ti fi multumit pt ca m-ai anuntat!
Asa ca...ne vedem maine, fetelor!

Habar n-am ce mai faceti...cum sunteti voi si capsuneii insa...sper ca nu-s probleme la nimeni.Ink n-am apucvat sa citesc cele vreo 3 capitole!Recuperez eu, promit!

Noi suntem foarte bine.....bebe David papa laptic praf si f putin san(ca desert eventual/aperitiv)!I-am marit intervalul de masa...cam 4 ore si atunci papa cam 100-130 ml.Dimineata si seara ajungem si la 150ml.Si-i dau si cereale in laptic dimin si seara.
Probleme sunt ca se trezeste noaptea ca-i e foame si m-a disperat.Cand manca tzatzica era cum era.....acum....ma termina sa-i fac lapticul noaptea.Imi piere tot somnul!
Ne-am mai cumintit...avem crize doar seara inainte de baie si dupa cand ne imbracam apoi papam si adormim uneori mancand!
Am inceput de ieri cu sucul de mere!Dar nu prea ne place!Dar nu renuntam....
Azi....a zis pt prima data:ME-ME.Nu-mi venea sa cred caci pana acum numai:ghi, ghe,ga,chi...etc!Azi, clar a fost ME-ME!Cica....asa incep sa spuna MAMA!Si avem numai 4 luni si aproape 2 sapt!
Ne rostogolim in mare viteza de pe spate pe burtik si deja scoatem manuta de sub noi!
Suntem mari...ce mai!

Ce dor imi era de voi!

N-am apucat sa citesc de Sosonica nimik insa din ultima pagina de aici am inteles ca e bine!
Sosonica, sa te faci bine si sa cresti mare si frumoasa!

Deci...ne vedem maine, mamici cu capsunici!Speram sa nu ploua!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">LA MULTI ANI PT BEBE DAVID

www.flickr.com/photos/9223353@N08/" target="_blank">DAVID ANDREAS

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

buna ziua capsunici!
voi incerca sa ajung si eu la intalnirea de maine, dar nu promit nimik...(am mai promis odata si nu m-am putut tine de cuvant)
am facut si noi vaccinul de 2 luni- fara niciun efect advers -si raportam 62 de cm si 5.200 kg.
Nu prea pot intra sa va scriu, pentru ca piticul meu ma solicita toaata ziua( trebuie sa-i cant, sa-i spun povesti, sa-i vorbesc, sa-i fac avioane- uf, nu stiu cand se duce ziua!!)- iar noaptea , cand el doarme ( macar atunci sa doarma, ca ziua cu greu fura cate 20-30 de minute)-abia reusesc sa mai strang cate ceva prin casa, sa spal vasele si sa arunc cate un ochi pe vreo carte( deh, credeam ca e greu sa inveti gravida fiind...acum am o tona de restante si e de o mie de ori mai greu sa invat ceva)...
...toate trec si ne raman niste minuni de copii.

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)

Mergi la inceput