*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)
Raspunsuri - Pagina 25
carstea spune:
Multumesc An@!Am gasit nr.tel.pe net si o sa sun la ei!
Pepsi,multumesc mult de raspuns!Cred ca mai astept cu diversificarea cel putin inca o luna .Imi vine sa-mi dau palme cand ma gandesc ca din cauza mea vomita la fiecare masa.Daca mai asteptam sau nu incepeam cu mar...O sa incep si eu cu supa de legume dar pe la 5 luni(o sa tin minte sa fie totul fiert pana la 1 an)
POZE rares(7 mai 2007)
carstea spune:
Fetelor, am ratat stirile cu Oana si Sosonica.
Cine imi spune unde pot sa vad o inregistrare!!!
POZE rares(7 mai 2007)
mica0307 spune:
paflo multumim. Si eu o iau pe Maya cand se trezeste dimineata la noi in pat. II dau sa manance si mai dormim si noi pana pe la 10
.
pepsi multumim.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
ella_74 spune:
hello,
Elteka, vezi ce rau e cand plange bebe? dupa ce plange Boby sunt tare trista, nu stiu de ce, ma intreb de fiecare data ce-as putea sa fac sa nu mai ajung aici; dar el saracu plange de oboseala si il vad cum se chinuie sa adoarma si nu poate.
Mi-ar fi placut sa vii si tu la intalnire; ar fi fost frumos sa vina toate "expatele" din odisee
.
Apropos :cand vizitezi plaiurile mioritice?
Mica, am facut rezervare pentru un apartament de 3 camere in Vitan Platinum Towers dar ma deprima ca trebuie sa asteptam inca 2 ani pana e gata. Initial am rezervat unul mai mic dar acum am schimbat si am luat unul mai mare, cu dormitoare spatioase si living-ul e open space cu bucataria asa cum avem si unde stam acum.
Pepsica, nu stiu daca am mai spus dar si eu am alergie la kiwi si ananas crud si ultima oara, anul trecut inainte sa raman insarcinata am facut soc anafilactic de la ananas si am stat cam mult acasa, asa ca atunci cand am ajuns la urgenta eram deja cianotica, aproape ca nu mai respiram, dar cu cortizon in vena mi-am revenit bine. Asa ca stau cu teama sa nu aiba si Boby alergie si cred ca n-o sa-i dau fructele astea pana va fi mare.
Pacat ca nu poti veni si tu la intalnire.
Ancamari, chiar nu poti veni la intalnire?
Andrada, ii dai tu sms si Alynei24? ca n-a mai intrat aici si poate vine si ea.
Eu o sa vin ca un cal breaz, fara copil, direct de la servici, dar asta e, sper sa ma primiti asa.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
mica0307 spune:
Si eu ma gandeam sa o sunam si pe alyna. Stiu ca si ea sta in zona parcului.
ella si ancamari dar nu merge cu suzeta? Are si Maya momente cand este foarte obosita dar ii este si foame tare si se pune pe un plans...
dar ii bag suzeta, adoarme imediat, se trezeste cam in 30 min, mananca linistita si se culca la loc. Si asa le rezolvam pe amandoua.
Mica cu
Poze
Hainutze
andradap spune:
salutare
cu antonio pe picioare cu mancarea intr-o mana, intru rapid sa va zic ca ieri am dat sms alynei24, piticai si lu' didialex, cu care am si vb azi la tel...
am o intreb.: ce back-up avem in caz de ploaie, cum anunta astia?
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
mica0307 spune:
Am uitat sa va spun ca Maya s-a intors azi si de pe burta pe spate 
.
andrada habar n-am.
poohy nu ati venit de la munte?
Mica cu
Poze
Hainutze
alynta27 spune:
Nu a vazut nimeni reportajul cu Sonia?
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
ella_74 spune:
mica, nu pot sa-l pacalesc cu suzeta si mi-e ciuda ca atunci cand ii e foame si somn in acelasi timp, prefera sa doarma, in nici un caz nu pot sa-i bag bibe ca urla; asa ca ma chinui sa-l adorm, si normal, in scurt timp se trezeste de foame si ii dau sa pape si o iau de la capat cu operatiunea "adormirea"
.
Si eu vreau sa ma laud ca Boby a invatat luni sa se rostogoleasca de pe spate pe burta, dar acum stie si sa-si scoata manuta de sub el; ar face chestia asta la infinit, daca l-as lasa.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
carrie spune:
olaa gagici
daca apucati sa va uitati azi la Stirile pro tv la 19, fie-mea a fost filmata la un club nou deschis pt copii din Cluj si se pare ca va aparea mare vedeta
.era in blugi si o bluzitza verde
astea o fost vestile bune, cele proaste constau in faptul ca mi-am frecat masina 
io singura fara nici un ajutor in parcarea de la Primarie de un stalp
.am bagat-o in garaj ca sa vad ce trebe sa fac acuma
nu are nime un link sa vedem si noi reportajul de pe prima?
Pepsi, voiam sa te intreb, cerealele de ce sa le introduci cat mai tarziu din cauza glutenului?eu la Thea prima diversificare a fost cateva lingurite de faina in laptele de seara
va pup ca suntem tare maraite azi
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia