*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)
Raspunsuri - Pagina 24
mica0307 spune:
kid multumim.
cristinamaria tu nu vii joi la intlanire? Ca sa iau dvd-urile la mine.
Fetelor pentru joi se anunta 18 grade 
sper macar sa nu ploua desi la tv au spus ca va ploua in urmatoarele 3 zile.
Si eu tot 800.000 am inteles la tv. Am vazut si eu reportajul cu fetele noastre frumoase.
chris bafta multa cu casa cea noua. SI te asteptam sa ne scrii curand.
ella am vazut ca si tu vorbeai de o casa. Unde o sa va luati?
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
AlexAlice spune:
Carrie, am scris si eu un mesaj la umanitare, la subiectul Edi... e atat de groaznic, ma rog la Dumnezeu sa ii dea sanatate micutului.
Fetelor, spuneti-ne si noua cum a fost reportajul despre Sonia.
Nu am mai scris pentru ca nu prea am noutati despre pitica mea. Ii merge bine, slava Domnului, diversificarea nu am inceput-o, dar i-am facut gauri in urechi :) a plans un pic dar acum e domnisorica mare cu cercei.
Ne pregatim si noi sa venim in Romania pe 16 septembrie. Sper sa nu planga in avion...
Am pus poze noi pe site-ul ei, pentru cine vrea sa imi vada negruta.
Va pup
Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica
ancamari spune:
Mica - am votat si eu pe frumusica Maya. Succes la concurs!
Elteka - m-am gandit azi la tine ca nu am mai vazut nimic nou, deci gand la gand...
Aseara a urlat 45 min pt ca nu putea sa adoarma, vad ca fenomenul apare tot mai des, probabil ca e suprasolicitata acum ca pricepe si el mai multe din ce e in jurul lui, alta explicatie nu am. Azi nu a mai urlat dar l-am plimbat 3 ore si un sfert si abia daca a dormit jumatate de ora. M-am uitat si la pozele lui Elias. L-ai tinut la soare? Petitului meu nu-i place lumina puternica a soarelui. Si mie imi place babycenter, gasesc tot ce vreau acolo.
Chris - mor de ciuda ca nu am putut sa fiu in casa (la tv) sa vad fetele. Oare se mai da vreo reluare? Sa stapaniti sanatosi casuta! E o mare realizare. Spor la treaba!
Kid, Sobi - m-am uitat la pozele baieteilor, sunt minunati!
Sobi - la Drumul Sarii nr. 2 trebuie sa ajungi, restul informatiilor le gasesti la www.protectiacopilului6.ro sau daca dai cautare pe google te directioneaza la site-ul astora de la sectorul 6, e si nr de tel, program, etc. Eu am depus miercurea trecuta si se pare ca dureza cel putin 2 luni pana ce vor intra banii pe card.
Carrie - o sa intru si eu la "umanitare".
Si eu am mai postat cateva poze noi!
Am racit (sinuzita, guturai) de la curent, banuiesc ca nu am voie sa iau nimic, nu?
Noapte buna!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
Paflo spune:
Seara buna!
Pe cand am vrut sa ma asez si eu linistita la computador, dupa ce am facut ce mai era de facut prin casa, gaza mea s-a trezit si s-a apucat de marait. Rezultatul?!Acum doarme in mijlocul patului nostru, dupa ce a mai papat un piculet ( e drept ca in seara asta a mancat mai putin decat de obicei). In seara asta suntem singurele (tati e la 'mosie' cum ii spunem noi locului unde ne facem casuta), asa ca ne face de cap - dormim in patul mare!!!Sper sa nu mi-o invat cu narav, caci in ultima vreme, la somnul de dimineata cam pe acolo isi face veacul (asa pot dormi si eu mai bine dimineata ca altfel imi da trezirea la 6,30-7
) ). Soacra-mea s-a si apucat de comentat in privinta asta!
Zilele astea a fost tare cumintica, rade, povesteste (cu cate un degetel in gurita, ca altfel nu se poate) si imi mananca si urechile.Am inceput de doua zile sa-i dau si suculet de piersici cu cate un pic de pulpa - se supara tare cand terminam (am inceput cu cateva lingurite doar).
Chris, e super ca ati reusit in asa scurt timp sa o faceti locuibila! sa o stapaniti sanatosi!Vezi ca generatorul, daca nu e de putere mare nu duce consumatori mari (de genul frigiderului sau masinii de spalat). Ideal ar fi sa aveti acumulatori mari si invertori, ca sa nu mearga generatorul nonstop (si noi ne-am pus problema folosirii generatorului daca ne mutam in toamna asta, dar cum nu am reusit sa o facem locuibila...)
Mica, am votat si noi ptr Maya cea draguta!Succes!
Fetelor, am vazut reportajul cu Oana si Sonia!Stiti ce m-a frapat?Cat s-a schimbat Oana...s-a maturizat, nu mai are zambetul acela de copil inocent si vesel (eu nu am cunoscut-o personal, dar am vazut pozele ei de la prima voastra intalneala), se vede ca sufletul ei plange. Sonia e o dulcica!Un
ptr ele!
Somnic usor la mamici si bebici!
Florina si Sofia (09.05.2007)
alynta27 spune:
Chris ce bine de voi! Sa fiti sanatosi si fericiti in noua casa!
David al meu e constipat. E tare agitat si plangacios! Ii d-au suc de mar cu portocala (fara pulpa)-are 2 luni! si ceai de musetel, dar tot greu... Supuzitor cu glicerina nu-i mai pun ca pediatra mi-a spus ca-l invat lenes! Ii d-au doar san! Ce ma sfatuiti mamicilor?!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
rhoneea spune:
[/b]Androix[b/] multumesc mult
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
alynta27 spune:
Cine a vazut reportajul Soniei pe Prima, va rog sa-mi spuneti cum s-a numit, sa-l caut pe net! Din pacate nu am fost pe faza!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
rhoneea spune:
Androix multumesc mult
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
kid spune:
Buna dimineata, fetelor!
Mie azi juniorul mi-a dat trezirea la 4.30, a supt vreo jumatate de ora, dupa care m-am apucat sa-i fac lapte praf, ca am zis ca nu s-a saturat. Nici n-am apucat sa-i bag biberonul in gura ca a inceput sa urle, asa ca m-am lasat pagubasa, sa nu trezesc tot blocul si i-am lasat in continuare sanul inca vreo jumate de ora, pana a adormit.
Si cum s-a intins pe toata jumatatea mea de pat, am zis sa nu risc sa-l trezesc, asa ca bantui pe net, cu ochii carpiti de somn... 
Ma intreb din ce cauza urla cand incerc sa-i dau lapte praf, ca pana ieri manca ok. Sa-i schimb iar tipul de lapte? S-o fi saturat de asta? Ma gandesc ca nu are legatura cu faptul ca am inceput sa-i dau suc de morcov, ca nu face urat cand il dau.
ancamari Multumesc 
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Pepsi spune:
mica, am votat si eu. l-am alaptat 18 luni si as mai fi continuat ca nu eram pregatita sa-l intarc dar s-a intarcat singur asa dupa ce am fost plecata de acasa intr-un weekend, nu a mai supt, fara plins fara nimic, ma pot considera norocoasa.....dar am avut 6 luni lapte dupa.....probabil ca psihicul meu a fost rau lovit ca nu eram pregatita atunci in momentul acela! cit l-as mai fi alaptat? pina pe la 2 ani.....
andrada, asa e gata am si dat cadou hainele mele cu care am venit in canada(un sac mare), si-mi zicea prietena mea, oau da cind ai fost tu asa slaba?
, zic vai da nu mai tii minte? oricum era fericita de haine ca daca nu eram grasa nu le avea!ma bucur ca piticul frumos e bine! eu, n-am avut dunga neagra pe burta, la dominic am avut-o si a disparut in citeva luni de la nastere. of, as veni in Ro sa ma intilnesc cu voi si cu fetele de la durerea unei pierderi de sarcina, ca altfel nu stiu cum....de 4 ani nu am mai fost, si la anul vrem sa mergem in SUA la ocean. da cine stie unde te duce drumul vietii, si poate vii pe la mine!![]()
carrie, cu diversificarea o vom incepe la 6 luni dupa ce va fi alaptat exclusiv(asa e planul, sper sa nu intervina ceva neprevazut)din cauza ca fratele lui david este alergic cu soc anafilactic grila de diversificare va fi una ca si a unui copil alergic, adica evitarea a tot ce poate da orice fel de alergie, adica nu portocale(citrice)inainte de 1 an jumate, nu produse de griu din cauza glutenului(dar asta e regula la toti bebei), cu laptele de vaca voi avea mare grija sa nu ajung la urgente ca si cu dominic, deci voi evita tot ce are potential alergic si voi introduce alimentele la virsta recomandata.nu stiu ce e faina aia de budinca dar vezi sa nu aibe gluten ca nu e recomandat copiilor sub 1 an.
carstea, e o parere proprie din experienta proprie si dupa ce am un copil alergic, de aceea trebuie sa am grija si la al doilea ca si el are fondul atopic mostenit! sa bat in lemn inca nu vad nimic, dar la dominic pe la 2-3 luni s-au declansat DA si problemele de care mi-am dat seama mai tirziu, asa ca voi sufla si in iaurt!
voi incepe cu suc de morcovi, banana, morcov fiert, cartof dulce(e ca un morcov de consistenta unui cartof dar mai dulce(dominic era innebunit dupa), totul va fi fiert pina face 1 an, in afara de banana, voi introduce 1 aliment si astept 3-4 zile, dupa legume vor fi fructele, si voi incerca sa introduc cerealele de orez mai la urma daca voi reusi. voi evita tot ce este cu risc de alergie(declansare de alergii existente adica, sper sa ma exprim bine ca e 12 noaptea la mine si mi-e cam somn), adica nu-i dau suc portocale(citrice), nu-i dau carne peste inainte de 1 an jumate, voi incepe cu anumite legume(zukini, fasole pastai, am o grila de diversificare ptr bebei alergici sau cu alergii in familie si o voi urma)orice ii dau va fi amestecat doar dupa ce fiecare aliment a fost introdus separat si nu am vazut nici o reactie. si bineinteles voi continua sa alaptez, voi folosi formula cind ii voi da cereale ca nu-mi place sa ma mulg, lapte vaca numa dupa 1 an(daca nu e alergic), kiwi ff nociv ptr cei cu fond atopic nu va primi decit pe la virsta mare(dominic nici acuma nu a primit)nici ce contine arahide, nuci, si alte de genul nu va primi inainte de 3 -4 ani, carnea, galbenusul ou, brinza, iaurt voi introduce ultimele. daca nu-i place ceva nu insist trec la urmatorul aliment permis, doar are si el voie sa nu-i placa...imi aduc aminte cu dominic ce dezamagita eram ca ii faceam 100 ml suc si bea 2-3 lingurite, si pireurile la fel, la inceput se fac ca si o pasta moale, ii voi da cu lingurita, doar sucul cu pahar cu cioc, ce am folosit si la dominic este un aparat ce face pe vapori sa fiarba legumele/fructele, asa nu se duce tot ce e bun in apa, ramine in leguma, si au un gust ff bun, si nu sint pline de apa!si am folosit mult blenderul.
cind imi mai amintesc sau citesc ceva va scriu, a, si nu e voie miere inainte de 1 an din cauza riscului de botulism(chiar daca e pasteurizata contine spori)a si inca ceva, cu nitratii astia, ei sint prezenti mai ales in spanac(deci nu e de dat inainte de 9 lni)si morcovii contin mai ales, dar nu asa ca si spanac, in anumite coditii se transforma in nitriti care pot fi nocivi transportului de oxigen in singe. nitratii sint prezenti in mod normal dar trebuie avuta grija la doza sa nu fie depasita! imi aduc aminte cind era dominic bebe mic preferam sa cumpar borcanele certificate biologic ca pe ele scria exact cit nitrati erau ca pe morcovii de la piata nu stiam(ca sa vezi pina unde merge paranoia).ca prime fructe piersica, banana, para, mar. nu e voie sa se puna sare in nimic si nici zahar.(dupa 1 an jumate ii dadeam cam ce mincam noi, deci cu sare, si zaharul il evitam si acuma sa nu faca carii)
hai ca m-am intins, scuze
chris, esti asa de tinara, bravo ca v-ati luat casa, inca o data felicitari, lasa ca vei avea o casa cum iti doresti tu, astept poze dupa!bafta la amenajat
eu, nu am vazut reportajul, se poate vedea pe net?
va las fetelor, noapte buna ca mi se inchid ochii, e 1 noaptea
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie