*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)
Raspunsuri - Pagina 23
Sobi spune:
Fetelor, am o rugaminte la cele care au depus dosarul pentru cic, va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa includa dosarul sau macar sa ma indrumati pe ce site-uri sa caut.
Pentru sectorul 6 unde trebuie sa depun dosarul?
merci.
angelabv spune:
Buna fetelor, ma bucur ca sunteti bine ! Intru un minutele, trebuie sa plecam la doctor pentru cintarit si toate alea...Vreu sa va intreb daca ati avut situatia asta :la baita ii place din ce in ce mai mult dar dupa ce o scot din baie incepe sa tipe, deci nu e plins, pur si simplu tipa ! Nu e frig in camera, e la fel ca inainte, acelasi loc, prosop...oare sa-i placa in apa si se supara ca o scot ?? Voi ati avut situatii de genul acesta??
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
doxinu spune:
Multumesdc fetelor credeam ca numai io mai am dunga sau ca doamne fereste mai vine un fratior.Sarcina a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea insa nasterea ......nici nu vreau sa-mi amintesc.Cand trec pe linga POLIZU mi se face pielea de gaina si imi vine sa vomit de frica
!Sper sa nu mai raman insarcinata niciodata.SA nu dati cu pietre dar nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut io!
In alta ordine de idei io mai am de dat jos 3kg si sunt ca la inceput.Cred ca alea 3 sunt burta toate.Asa a ramas de evidenta.Si dacac mananc mai mult caci mai am si o pofta de mancare groaznica,zic ca sunt iar gravi
.V-am pupat!
mica0307 spune:
mihamora, petit_ange multumim 
paflo ultima data era parca pe pagina 19.
sobi eu am depus dosarul si trebuie: adeverinta tip de la serviciu, copie dupa cererea de intrare in concediu de la serv semnata si stampilata de ei, cerfiticat nastere copil (copie + original), livret de familie (copie + original), buletinul tau (copie + original), o cerere tip de la ei completata de tine si de tati, extras de cont de la BCR daca vrei sa iti livreze banii in cont. Eu l-am depus la sect. 3.
angelabv si Maya plangea de regula dupa baie pentru ca nu mai avea rabdare la imbracat, cred ca ii era foame. Insa de cand ii fac masaj dupa baita nu mai plange si la imbracat de regula ii cant si nu mai zice absolut nimic.
carrie ma bucur ca i-a placut filmuletul. Si eu m-am gandit ca ar putea fi lipsa de calciu. Luni am programare la medicul de familie sa vad cum au iesit analizele facute acum cateva saptamani si sa imi dea ceva sa iau.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
mica0307 spune:
sobi uite aici:
Actele necesare :
- cerere de acordare a drepturilor inregistrata la angajator –copie conform cu originalul semnata si stampilata de angajator;
- certificatul de nastere al copilului - copie conform cu originalul semnata si stampilata de angajator;
- buletinul /cartea de identitate - copie conform cu originalul semnata si stampilata de angajator;
- certificatul privind incadrarea copilului intr-o categorie de persoane cu handicap, dupa caz;
- declaratie pe proprie raspundere a beneficiarului ca este unicul beneficiar al indemnizatiei si ca nu realizeaza alte venituri imopzabile decat cele declarate (luata de la primarie);
- adeverinta tip eliberata de angajator (anexa 4) – in cazul celor ce au lucrat la mai multi angajatori trebuie adeverinte si de la primii angajatori in original, din care sa reiasa perioada de stagiu de cotizare pana la angajarea la a ultima firma;
- cerere tip (anexa 1).
Cererea si declaratia le puteti gasi si la primarie sau pe site-ul directiei de munca bucuresti.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
chris27 spune:
Ce bine e cand te intreaba cineva cum o mai duci!Multumesc Petit Ange...Suntem bine...desi am inceput oarecum cu stangul ,totul a mers ca pe roate.Spun ca am inceput cu stangul pt ca in momentul in care se semnau actele de vanzare-pe apartament ,tocmai primeam telefon de la proprietarii casei initiale ,ca nu o mai vand...Chiar a doua zi am cumparat casa din poza de la semnatura mea...am gasit-o in cateva ore,e mai mare cu 40 m(are 180)si e la 4,5 km de oras...Am si ramas cu o suma de bani pe care s-o investim in ceea ce ne e strict necesar sa ne mutam...Deocamdata n-o sa avem curent(de cand depun cererea dureaza vreo 2 luni),pana atunci vom folosi un generator,doar la nevoie ca e pe benzina si daca merge non-stop,consuma enorm...Apoi am avut noroc cu tencuitorii(i-am luat din ziar,au lucrat ieftin si repede si bine...Acum se lucreaza la partea de instalatii sanitare,azi sau maiine e gata partea electrica...Mai avem dreptul sa stam in apartament pana pe 15,cred ca suntem in urma cu lucrarile,cam o saptamana,dar sper sa recuperam...De plecat...si daca nu-i totul gata,tot trebuie sa plecam din apartament,ca asa a fost intelegerea cu noii proprietari...Partea proasta e ca trebuie sa termine de pus si sapa...pt ca altfel trebuie sa-mi las lucrurile-n drum...si mi-e frica sa nu ploua peste ele...Si in constructii,la fel ca si in viata...toate sunt inlantuite....Au fost o gramada de lucruri pe care-a trebuit sa le potrivim,sa iasa totul bine...Tencuitorii,instalatorii ..cei care ne-au pus geamurile...au depins unii de altii si o simpla intarziere a unuia dintre ei ar fi putut sa dezechilibreze intreaga operatiune...Mai am deci,cateva zile si ...ma despart provizoriu de civilizatie(inclusiv de voi)...Sunt putin speriata ca n-o sa reusim,fericita(ca am reusit chiar si-atat)...cand mi-e greu imi spun ca neam din neamul meu n-a avut asa casa si merita toate eforturile...Am prins ultimul tren,deja langa noi s-a scumpit tare pamantul si casele(urmatoarea ,identica cu a mea s-a vandut deja cu 12.ooo euro mai mult intr-o luna.Asa ca...bine-am facut!...Am zis ca daca avem caldura(centrala pe gaz-la butelie vreo 2-3 luni),daca avem apa si curent...restul mai pot astepta...N-am decat 26 ani si consider ca e timp si pt finisaje...mai la anul...Sanatate sa avem...ca in rest...Ii spunem Oanei ,ieri,la telefon ca sper sa nu ma uitati...O sa increrc sa revin printre voi cat mai curand!Nu uitati,ora 18 prima tv capsunicile noastre frumoase!Va pup pe toate si mai intru pana plec.
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
Sobi spune:
Mica, merci mult de tot de explicatii. spune-mi te rog daca stii, doar BCR e banca agreata de ei?
Am vazut fetele noastre la prima! Sonia arata bine dupa parerea mea...insa am avut senzatia ca topeasca a zis ca au nevoie de 800.000 de euro! banuiesc ca a vrut sa zica o suta de mii, nu? sau poate am auzit eu aiurea.
ELTEKA spune:
Motannel 
Mica,
multumim!
A crescut, da..si mie mi se pare slabut. Lumea zice ca in poze pare gras, dar are saracul niste betisoare...
Sa stii ca si noi il punem im picioare, lui ii place foarte mult. Si citeam ca e ok si pe babycenter:
http://www.babycenter.com/0_your-3-month-olds-development-week-2_1477206.bc
(voi sunteti si mai mari decat ce scrie aici, poti sa dai inainte paginile).
Pana la urma am luat o cea mai buna marca spaniola, Jane. Varianta noastra are scaun de masina care se face si total plat si se poate pune ca landou (asta folosim noi acum, desi Elias numai prea sta culcat decat cand doarme, in rest trebuie sa-l ridic un pic) si mai are si caruciorul sport.
Ancamari,
cum mai esti? Azi m-am gandit la tine tare, a facut si Elias o criza, ca niciodata, am zis c-o iau razna. Am fost in excursie si cred ca a fost prea stimulat, cand mergeam spre casa a inceput sa urle de foame, depasisem si ora lui de culcare
si apoi nimic nu l-a mai oprit
Cred ca a urlat jumatate de ora apoi mi-a adormit in brate. M-am deprimat...si m-am apucat sa ma uit la seria de pe Baby Center cu Positive discipline: Responding to crying (are 3 parti). Le-ai vazut? E apa de ploaie, dar mi-a prins bine sa stiu ca nu se intampla nimic si daca plange si ca plansul nu va dura o vesnicie! ![]()
Acu' sunt inca asa marcata de plansul lui ca nici nu ma pot duce la culcare ![]()
Ella,
succes la servici! Ce bine ca nu abandonezi! Vorba lui DidiAlex, eu nu imi amintesc exact cand ai aparut tu la odisee, dar stiu sigur ca acum ma uit in special dupa culoarea verde ![]()
Andrada,
imi "datorezi" o poza de Antonio cel frumos 
Androix,
multumesc de carte
si descrierea modului incare mananca Georgia. Eu intrasem la banuieli, ca si Dolofanel a mai rarit-o cu mesele, mananca si foarte repede (el oricum in 5-10 minute era gata), cateodata mai ia si celalalt san (mai putin noaptea, cum bine zici), arata si slabut, nici n-are cute la picioare...asa ca ma ingrijorasem.
Chris,
curaj, rabdare si energie sa-ti indeplinesti visul cu casuta! Incet-incet se fac ele, sa fim noi sanatosi!
Nu mai stiu cui trebuia sa rasupund si acu' sunt bulversata. Si mai am si remuscari, ca azi am baut vreo 3 cafele, o fi contat si asta la plansul copilului, pe langa ca sunt o mama denaturata, mereu in excursii in loc sa tin copilu' la program adecvat varstei lui 

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
kid spune:
Sobi Eu am inteles 800.000 de dolari. Oricum, sigur a gresit suma.
Eu sunt la sectorul 1 si mi-au spus ca agreaza BCR, Transilvania si Procredit.
Mica Am votat-o si eu pe Maya. Ce scumpa e!!! 
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
carrie spune:
Chris, Doamne ajuta sa-ti vezi visul indeplinit!
nu am reusit sa vad reportajul, l-a inregistrat cineva?
fetelor, haideti sa-l sustinem si pe Edi-in cazul similar cu al Soniei de la umanitare,dupa ce totul parea ca decurge bine,acum au aparut niste probleme di familia e tare disperata si neputincioasa, orice cuvant bun e binevenit!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia