*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)
Raspunsuri - Pagina 22
diana spune:
Buna fetelor,
Am revenit si noi dupa 2 luni de la mama de la munte. Inca nu ne-am acomodat si de aceea nu am avut timp sa va citesc. Dar sper sa recuperez. Toni e bine are 6,5 KG la cele 3 luni, lui Alin i-a trecut din gelozie... dar nu de tot. Eu am revenit la greutatea initiala (44 Kg) dar mai un pic de burtica si aripioare...a... si linia de pe burtica (aparuta in luna 9) nu a disparut nici la mine.
Imi e tare greu...fara ajutor...
Imi pare bine ca aud ca Sonia e bine fiindca pe 6 aug cand am venit in Bucuresti pt vaccin ...mesajul lui Kid era foarte grav...vroia sa dea inapoi banii celor care ii donase...
Va pup
Diana
Diana mamica de Alin si Toni
andradap spune:
Kid... sigur ca te primim
... auzi la ea ce intrebare!
Dicirstea, da pe tine te uitasem... SORRY!
Fetelor... deci ramane stabilit: TINERETULUI, JOI, 6 sept. orele 17:00 la intrarea dinspre SINCAI. Le dau acum SMS si PITICAI si lui DIDIALEX...
Chris, multumim pt. informatie... abia astept sa vad la ora 18:00 pe PRIMA!!
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
mica0307 spune:
chiqui multumim. 
chris multumim pentru informatie. O sa ne uitam la TV azi.
Fetelor mie azi imi este cam rau. Ametesc foarte tare, abia ma pot tine pe picioare. Oare pot sa iau ceva???
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
carrie spune:
Mica, eu ma chinui cu stari de astea de ceva vreme, la analize se pare ca mi-e f jos calciu...de cand iau parca e mai ok.
tati al nostru a fost super super emotionat de film, a zis ca e cel mai frumos cadou primit vreodata!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Paflo spune:
Mica, eu nu o gasesc pe Maya ta acolo...sunt mai blonda, deh!Si nu am rabdare sa ma uit prin toate pozele...
Florina si Sofia (09.05.2007)
An@ spune:
Carstea, distribuitorul Avent de unde poti cumpara accesorii se numeste VAVIAN. Cauta pe net adresa si programul. (am gasit info asta la femina intim, intreba cineva ...).
mami de ANA
An@
mihamora spune:
Am votat si eu pt Maya![]()
Si eu ma simt azi rau, nu stiu ce s-a intamplat, ametesc rau, si parca imi vine sa vomit, ma doare si capul...ma gandesc sa nu fi mancat ceva rau, sau poate de foame...
vreau si eu la intalnire![]()
de
Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
petit_ange spune:
gata, am gasit-o pe Maya intre atatea copilasi si am votat-o
.
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
petit_ange spune:
Chris multumim de info. Cum merge treaba cu casuta voastra? cand va mutati?
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!