*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

andrada e foarte ok asa.

an@ si noi am fost la ortoped cu Maya pentru luxatie de sold. Ortopedul prima data la asta s-a uitat, daca sunt simetrice pliurile si picioarele egale. A zis ca asta e primul semn de luzatie de sold. Bine ca mi-ai spus ca pusul in picioare. Noi o mai puneam asa si ii placea la nebunie.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Fetelor va rog mult de tot cum pot lua si eu cartea ptr diversificare?

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

elya Se vede mesajul tau de la pag 12, dar apare mai tarziu pt ca primele posturi sunt moderate. Mai scrie 2 mesaje sa putem vedea si noi in timp real ce scrii.
Eu intrebam de cic, ti-au venit deja banii si nu sunt si pe perioada de dupa postnatal pana ti-ai depus tu dosarul sau doar asa ti-a spus cand l-ai depus?

Andrada Eu n-am votat parc si ora pt intalnire, pt ca nu stiu sigur daca pot sa vin si am zis sa nu incurc degeaba. Daca pot sa vin, ma primiti si pe mine?

doxinu Si eu mai am dunga si ceva burtica.

Juniorul meu a dormit de aseara la 9.30 pana la 6.30, cu o pauza de masa la ora 2. Si tot ieri am papat in sfarsit si prima lingurita cu suc de morcovi A facut ochisorii mari, ca nu avea gust de laptic, dar a papat cumintel. Abia astept sa-i dau si azi portia

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Kid multumesc mult de tot!

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Cred ca eu eram persoana de care nu iti mai aduci aminte ..Ne recunoastem dupa poze?

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
POZE

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">http://www.helpsonia.com/povestea-sonieiAjutati-o pe Sonia !/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Fetelor!Am vorbit si cu ALINA25 si mi-a zis ca vine si ea mai mult ca sigur.Abia astept sa ne vedem desi mi-e teama de cum va fi vremea.
Rares a dormit de la 10 la 5 si apoi iar pana la 7.Acum doarme iarasi.Si nici n-a mai vomitat la ultima masa!

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

carticica despre diversificare este pe mailul nostru comun. Cine nu are parola sa-mi trimita pm si o trimit direct, dar nu-mi scrieti aici adresa de mail ca nu pot sa citesc mereu

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elya spune:

KID eu am depus dosarul saptamana trecuta si asa i-au zis sotului meu, ca el a umblat dupa toate cele...noi nu aveam livret de familie si trebuie,,,negatie, alea alea..multa alergatura. deci daca eu am depus dosarl sapt trecuta, banii mi-i vor da incepand cu acea data, chiar daca eu am terminat postnatalul la 1 iulie. niste urati!
Kinderu' meu doarme bustean, am fost la gimnastica, inca mai mergem noi pana o s vina cineva acasa.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Netza capsunici,

Am inscris-o pe Maya la un concurs. Cine vrea o poate vota
aici

Multumim.

Pupici

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

La ora 18 pe prima tv ,astazi o sa fie un reportaj cu capsunicile noastre Sonia si oana!Am intrat repede sa v-anunt!Oana va pupa pe toate!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput