*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Buna,

Imi spuneti si mie cum as putea sa intru in posesia carticelei cu diversificarea?Nu am intrat niciodata pe mailul comun...Eventual va dau si adresa mea de mail ioanamng@yahoo.com
In legatura cu incaltamintea..si eu am patit asa..m-am trezit cu unnr mai mare la pantof, dar indata ce mi-am revenit cu greutatea mi-am revenit si cu incaltamintea, deci...nu disperati:)
Dunguta pe burtica inca este, nu stiu cand o sa dispara de tot...

Ioana cu bebik Antonia (05 mai 2007)
http://community.webshots.com/album/560497667NfmbLI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

ella, eu am aplicat aceeasi metoda ca tine si l-am lasat sa planga. Acum nu plange mai mult de 10 minute. Se linisteste singur. Asa ca sunt alaturi de tine. :)

Jurnalul lui Razvan

SALVATI O INIMIOARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

MICA, VAS

ancamari intri pe site-ul lor si vezi sus o iconita cu comandati catalogul care e gratis.dar decat sa astepti sa vina catalogul mai bine te uiti pe site si comanzi on line e mai rapid.au o sectiune speciala cu haine marimi peste 44.

fetelor haideti sa fim si alaturi de Edi la subiectul de pe umanitare, are aceeasi malformatie -cred-ca Sonia si a fost operat la Cluj, i-am cunoscut parintii, incerc sa-i ajut local cu ce pot
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106371&whichpage=1

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elya spune:

Buna. am si eu o intrebare. se vede mesajul meu de la pagina 12? pentru ca daca sunt logata eu il vad, dar daca dau logout, nu-l mai vad. zau daca inteleg! e al doilea mesaj pe pagina dupa al Andradei. Acum sa vad daca apare si asta...
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Salutare!
Carrie, sa-ti traisca sotul!Vazand pozele voastre (superbe!) imi confirm ca vreau si al doilea copil!Categoric!
Doxinu, subscriu si eu la ce a spus Ancamari: dunga a plecat...burta a ramas! Preferam sa fie invers!
Androix, multu' de carte! Ma uit si eu imediat peste ea.
Sofia a fost cumintica zilele astea. Azi a papat 100 ml de supica ingrosata cu legume mixate, dupa care a adormit bustean!E drept ca era cam la o ora si trei sferturi de la masa anterioara (inca nu am curaj sa astept pana i se face foame tare ca sa-i dau supica).Mai tarziu vreau sa incerc sa-i dau si niste piersicuta piure (am primit de la tara niste piersici mici, urate, dar superaromate si sunt sigura ca nu au fost tratate cu nimic).
Va pup, fug sa fac si ceva de papa ptr noi!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Buna fetelor,

ne-am intors si noi de la munte... a fost frumos, am avut si vreme buna dar si ploaie.. dar concediul nu mai e ce-a fost de cand ai copil: ne-am facut programul in functie de ea: cand termina ea de supt, o impachetam repede si mergeam si noi sa mancam. vorba vine ca mancam, ca in timpul asta mai hatanam de carucior, mai verificam sa nu-i fie frig sau cald ... dupa masa, cu burta plina cand as fi dormiiiiiit (mai ales pe vreme de-aia inchisa) ea avea chef de vorba si tot asa. Deci nu ma simt mai odihnita, dar macar am schimbat peisajul cateva zile.

Carstea, mai citeam la fetele de martie-aprilie ref. la pompele Avent si ele cumparau de la importator placutele alea care se tocesc.Si ele se plangeau de aceeasi problema. Nu stiu sa-ti spun cine e importator, dar daca mai ai cutia sigur scrie pe ea sau intrebi intr-o farmacie.

Ref. la DISPLAZIE DE SOLD, am citit in nr din august al revistei "Mami" (sau SUperbebe, nu mai stiu) despre displazie si scrie ca nr inegal de cute de pe picioruse NU ESTE SEMN DE DISPLAZIE: Displazia se determina prin radiografie dupa 4 luni.
noi am fost la ortoped (pt altceva) si am intrebat si de displazie (fetele sunt mai predispuse decat baietii) si mi-a explicat ca intre 4-6 luni apar mugurii femurali care se vad la radiografie ca niste puncte albe (ne-a aratat o radiografie). Ne-a atras atentia sa nu punem copilul in picioare pana nu e pregatit sa se ridice, pt ca poate face fractura de sold..ma rog, ne-a explicat el multe despre asta, dar nu ma apuc acum sa povestestc ca nu sunt medic si cine stie ce prostii spun, dar asta e ideea: sa nu sprijinim copilul in picioare prea devreme!!

mami de Ana

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Carstea, doctorul ce zice? Fa-i niste analize... sa nu cumva sa fie altceva... Mi se pare totusi dubios... BAFTA MULTA!

Pepsi... multumesc de urari si NU MAI PUNE SARE PE RANA!!! Pai... si eu as fi vrut sa ne intalnim!!! Ooof voi nu veniti prin Ro? Ca sa ajungem noi in Canada mai greu, ar trebui sa fiu prea optimista

Ella, mi-au dat lacrimile... sunt convinsa ca ti-e mai mult decat GREU fara BOBY ...Oooof sper sa isi regleze repede programul ca sa puteti sta iarasi toti 3

Androix multumim pt initiativa cu carticica!

Ancamari

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isa13belle spune:

Buna mamici !!!!Felicitari !!!!
Ma scuzati ca dau buzna asa la voi, sut o graviduta de sept-oct ; vreau sa va rog sa-mi spuneti daca a nascut careva dintre voi cu dr Ion Ionut, la Giulesti.
Va rog, as vrea sa stiu mai multe detalii despre cum a fost, ce a continut listuta voastra de spital si orice altceva.....
Pupici

isa13belle 37 sapt,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Sunt foarte suparata...M-am pricopsit cu o raceala de zile mari..Incerc sa stau mai la distanta de iubita mea, dar mi-e frica de mor sa nu cumva sa ia si ea...Avem de facut vaccinul de 4 luni in cateva zile si mi-a bagat cineva frica in mine spunand ca ar trebui sa mai astept avand in vedere ca eu sunt racita....sa nu cumva sa fi luat si ea ceva..virusi..
Ati auzit de asa ceva?

Ioana cu bebik Antonia (05 mai 2007)
http://community.webshots.com/user/ioanam75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mica... pai hai sa ne intalnim la ora 17:00 ca am vazut ca cu ora asta sunteti toate de acord... si fiindca marea majoritate au zis ca le e indiferenta LOCATIA, iar voturile au fost majoritare pt. TINERETULUI (2 la 1 ) eu zic asa:

Intalneala pe 6 septembrie la orele 17:00 in parcul TINERETULUI, la intrarea dinspre liceul SINCAI. Care se inscrie???
Pana acum stiu de:
Eu
Mica
Liviana (care vine cu Mica)
Ella_74
Carstea
Didialex
Piticasigogosica
Si... am uitat sigur pe cineva, nu??? NU DE ALTA dar nu mi-am recuperat ink toti neuronii dupa sarcina

PS: Paflo, mie mi-a disparut burta dar am pastrat DUNGUTZA (care oricum a aparut abia prin a 7-a luna)
Maine le dau SMS lu' DIDI si lu' PITICA.... ca prima sigur nu va avea acces la net, iar a doua intra mai rar si sa nu rateze

V-am pupat fug sa-i fac baitza lui ANTONIO!

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput