*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)
Raspunsuri - Pagina 19
ancamari spune:
Am trimis o bucatica de mesaj, l-am luat in brate, incerc sa-l adorm pt ca nu prea mai vrea sa adoarma singur nici in timpul zilei, vrea sa fie plimbat prin casa. Oricum timpul meu e 100% al lui si imi pare rau ca nu va mai pot scrie. Ziceam de urlatul de ieri pt ca o singura data a mai facut atat de urat (chiar inaintea botezului cu o zi) si m-am speriat iar. Pentru ca de urlat oricum urla, dar cateodata e chiar rau. Am avut si cateva nopti in care a supt din 2 in 2 ore si m-a terminat cu programul asta, sunt multumita ca noaptea trecuta a dormit aproape 4 ore legate. Ce e bine, e ca a luat ~200 grame saptamana ce a trecut (eram ingrijorata dupa ce luase numai 600 grame in luna a 3-a) si a ajuns la 6,600 kg, si ce e mai important e ca arata bine, are si el un pic de falcute. Promit sa mai pun poze noi, dar chiar nu am avut cand.
Andrada - m-am gandit la voi si sper ca Antonio sa fie bine si sa nu mai aveti nici un fel de problema. Eu sunt speriata rau de tot ce inseamna boala si mers la doctor/spital, sper sa nu avem nevoie!
A adormit Petitul meu, ma duc sa-l pun in patut la el si poate revin.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
mica0307 spune:
carrie am vazut filmuletul. Foarte frumos. Sa iti traiasca sotul, sa va iubiti si sa va bucurati impreuna de cele 2 minuni ale voastre.
ancamari si maya mai face asa. Chiar saptamana asta am patit asta cu ea cand nu prea a mancat si a luat in greutate doar 100 gr (140-170 e normal acum).
elteka am uitat sa iti spun ca m-am uitat la pozele lui Elias in week-end. Super frumoase, ami ales cele de la plaja. Si dolofanel s-a facut mare si dulce foc. Ce carucior ai luat pana la urma?
andrada hai sa stabilim o ora pentru intalnirea de joi si locul. Eu zic ca 17-17.30 este foarte bine.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
vas spune:
Buna fetele.
Carrie, super filmultul .Doamne dar ce bine seamana fetitele. Sunt niste scumpe. Multa sanatate si fericire la tati. Are o familie minunata!!!!!!!!11
Motanel, uite aici adresa :service.romania@quelle.com. Inca nu am primit nimic dar mai astept.
Ella, asa asa , chiar daca ai inceput munca sa treci si pe la noi.
Printesa mea doarme dusa dupa un pic de plans, dar a avenit tati de la munca si s-a linistit in bratele lui. In rest noi am incercat sa papam pireu de piersici. Inca ne mai chinuim sa inghitim ca nu prea stim dar se pare ca ii place.
Maine incerc cu banana sa vedem daca merge mai bine. In rest laptic de la san.
Ancamari, si Eliza suge maxim 10 minute. Asa a fost de la inceput. dar daca ei ii merge bine nu ne agitam deloc.
Dicirstea, ti-am dat PM.
Fetele zilele astea sunt mai ocupata, am ramas sef
la firma parintilor si nu prea o sa pot intra asa des. SA NU MA UITATI!!!!!!!!!!
pupici multi la capsunei si capsunici.
D
Sunt mamica
poze
13.05.2007
ancamari spune:
Mica - mercic pt incurajare, eu sunt un pic stresata ca am senzatia ca papa prea putin, desi eu am lapte mult, si nu vreau sa-l trec pe lapte praf doar pentru ca ii e lene sa manance.
Kid - sustin si eu ce au zis fetele referitor la calitatea laptelui de mama, mai ales ca ai ce sa-i dai. La mine se regleaza lactatia dupa cum papa Petitul, si beau si 2-4 litri de ceai pe zi, uneori nu beau deloc.
Ella - succes la serviciu si mai ales sa ai timp sa stai cu David in fiecare seara! Eu nu am cu cine sa-l las, cred ca v-am mai scris ca nu am curaj sa-l las cu nici un fel de bona atata timp cat urla si face crize din astea de nervi care-l tin destul de mult. E greu si pentru mine, dar o persoana straina cred ca l-ar lasa sa urle intr-un colt ore in sir.
Carrie - cum se comanda catalogul de la quelle? Trebuie sa si cumpar ceva? Sunt foarte interesata pt ca am ramas grasa si nu am cu ce sa ma imbrac acum ca se racoreste.
Si eu purtam incaltaminte nr. 37-38 si acum am cumprat sandale 39 si 40, dar trageam nadejde ca se mai micsoreaza in timp, la mine talpile au ramas umflate ca niste pernute, se si vede nasol.
ella_74 spune:
am printat carticica despre diversificare in dublu exemplar, sa aiba si soacra mea "cartea cartilor".
multumesc Androix, sa-ti dea Dumnezeu sanatate!
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
ancamari spune:
Androix - multumesc pt carticica cu diversificarea! Acum am descarcat-o si eu.
ella_74 spune:
ancamari,
sa nu arunci cu rosii dar sa stii ca asta e secretul reeducarii unui bebe urlator (= a se citi rasfatat): sa-l lasi sa planga intr-un colt.
Io am incercat asa si cred ca as fi reusit daca nu era soacra-mea lipita de usa camerei copilului; acum chiar nu mai am nici o sansa fiindca sta la ea si-l tine non stop in brate orice i-as zice.
Io am aplicat metoda asta dar nu haotic ci asa cum am citit pe net: adica il lasi sa planga 10 minute dar supravegheat (sa nu se innece cu saliva sau sa se zgaraie prea tare) dupa care il iei un pic in brate ca sa se mai linisteasca, eventual ii dai putin ceai/san ca sa-si mai dreaga glasul, dupa care il pui iar patut si tot asa; e descurajant , stiu, fiindca primele rezultate se vad intr-o saptamana de "rele tratamente" .
gata, am plecat in pauza de masa.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
ancamari spune:
Ella,
merci si pofta buna!
Grele vremuri ma asteapta dar daca nu se potoleste in scurt timp cred ca o sa fiu gata sa incerc orice.
Cred ca m-am prins si cu quelle asta cum e.
doxinu spune:
Buna mamici!Vroiam sa va intreb voua v-a disparut dunguta de pe burta?Mie inca nu si tare as vrea sa se duca.Acum nu-mi maI PLACE asa cum imi placea cand era Stefanut acolo.Buricul mi sa- mai curatat dar nu de tot insa dunga parca este la fel de vizibil.V-am pupat ca plange juniorul!
ancamari spune:
Doxinu - dunguta de pe burta mi-a disparut, burta nu mi-a disparut!