*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)
Raspunsuri - Pagina 18
Pepsi spune:
andrada, multumesc ptr aprecierile la pozele mele de la nunta, din ciclul a fost odata.....acuma 9 ani cind aveam 60 kg la 1.70m.....nici urma de celulita si aveam timp de mers la sala, ...cind ma machiam si frezam cel putin 1 ora inainte sa ies undeva....dar cum spui acuma sint mult mai bogata si mai fericita. si stiu ca voi scapa de kg in plus, dupa dominic aproape ca reusisem de tot. nici eu nu cred ca vor fi capruri superbii ochi ai lui antonio. cum se mai simte piticul intepat? multi pupici la el sa treaca mai repede, of ce-as mai fi venit si eu sa ma intilnesc cu voi
ella, bafta mare miine la reinceperea lucrului. imi pare rau ca david e la fel de agitat seara
fetelor cu diversificarea aici se recomanda sa fie totul fiert in afara de banana in primul an de viata.si noi tot de Mos Craciun incepem diversificarea piticului.....ieri seara de oboseala ii curatasem o banana lui dominic si era sa=i bag in gura lui david
si a propos de banana si eu stiam ce zicea elteka ca e cel mai apropiata de gustul mamei si ca puii o accepta mai usor. oricum dupa diversificare cu dominic plus tot ce am mai citit voi avea propria mea diversificare ptr david, adaptata.
va las ma duc sa vad ce e cu piticul ca doarme de la 5 dupa=masa si acuma e 22 o fi luata ziua ptr noapte
e prima data....intr-o noapte l-am pus cu capul in stinga si dimineata era invers![]()
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
carrie spune:
neata, fetele astea a mele is intelese, cand doarme Thea mai mult se scoala mamarutza, care azi s-a sculat prima data la 7 jumate dimi.dar surpiza a fost ca noaptea a dormit de la 9 la 4
aici e o vreme absolut gretoasa!
Ella succes la job!
Pepsi chiar sunt curioasa cum te-ai gandit sa incepi diversificarea eu la Thea am inceput-o cu faina de budinca sau cum ii zice pusa in laptele de la masa de seara.vreau sa incerc sa-i dau cat mai mult cu lingurita.
MIca, am terminat filmuletzu, cum fac sa il vad pe tot monitorul ca altfel e f mic...si cum fac sa-l puteti vizualiza?multumesc
pupicei
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
carstea spune:
PEPSIdaca ai vreo metoda de diversificare elaborata te rog nu ne pune pe jar.Asteptam sa o auzim.
POZE rares(7 mai 2007)
carstea spune:
fetelor, sunt suparata rau!Stiti ca eu imi hranesc puiul exclusiv cu lapte muls.Nu ma deranjeaza sa ma mulg atata timp cat puiul meu creste ca din apa.V-am spuc doar ca am facut 7 kg de care eu sunt f mandra ca doar m-am chinuit pt fiecare bidon.
Dar am o mare problema!Sunt deja la a doua pompa AVENT.Nu stiu daca se intampla si altora dar mi se strica bulinele (desi are 2 de rezerva).Eu folosesc una pe luna.Dupa acest interval nu mai fac vacuum si nu pot mulge nici o lacrima.
Intreb mamicile care au pompa AVENT si nu o folosesc sau cele care au intarcat daca pot sa-mi dea contra cost bulinutele astea amarate.
Sper ca-mi intelegeti rugamintea!
POZE rares(7 mai 2007)
mica0307 spune:
tincutza LA MULTI ANI multa sanatate si fericire 

carrie mergi pe share and post online si acolo pe grab links and codes selectezi cum vrei sa il vezi dai continue si o sa iti dea un link pe care il poti posta si la noi. Noi l=am postat pe youtube si acolo se vede mai mare. Tot din share and post online.
pepsi pana la cat l-ai alaptat pe dominic? sa ne spui si noua reteta de diversificare.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
ella_74 spune:
hello,
ce credeati, ca daca am inceput serviciul scapati de mine?
Azi e o zi lejera, de acomodare, ma mut in alt birou, deocamdata stau la PC-ul unei colege... asa ca am avut vreme sa ma ocup de creditul pentru casa, sa dau telefoane, bla, bla; apartamentul va fi gata peste 1 an si jumate dar macar va fi frumos iar Boby o sa aiba o camera mare mare in care sa se poate juca.
Si bineinteles am intrat sa vad ce faceti fiindca forumul asta da dependenta rau.
va citesc oricum chiar daca n-o sa mai pot intra sa scriu in timpul zilei atat de des ca pana acum.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
Androix spune:
Buna buna
O sa trimit pe mailul comun o carticica despre diversificare. Are cateva sfaturi generale si retete pe varste. S-ar putea s-o stiti ca a circulat intens pe DC. Are mai multe opinii: capraru, culcer. Nu e musai s-o respectati suta in mie ca sunt si chestii care se bat cap in cap dar e misto pentru retete.
Hai ca o trimit acum.
Andreea, mama de Filip si Georgia
ella_74 spune:
Vreau si eu carticica pentru diversificare.
cine imi trimite si mie parola de la mailul comun?
Pe PM.
multumesc.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
ancamari spune:
Greu de tot cu crisul la mine, scuze Androix si Kid ca eram datoare cu un raspuns: linkul cu "calculatul" culorii ochilor era cel pe care l-ati gasit si voi. Mie nu mi se pare relevant, probabil nu stiu eu sa apreciez corect
, din cauza asta am zis ca e o "smecherie". La noi iese culoarea GRI. Deocamdata avem ochisori minunati albastru inchis care bate in verde, dar eu detectez si o nuanta de caprui care se extinde. Socara-mea are ochii verzi, foarte frumosi, in rest avem diferite nuante de caprui, care de care mai inchis. Si tot soacra-mea zice ca sotul meu avea ochii la fel cand era bebelus, si acum sunt caprui destul de inchis. Am mai aflat ca Petitul meu e nascut in ziua in care a fost botezat sotul meu acum 29 de ani.
In rest raportam o repriza de urlete ieri din cauza de oboseala si de foame. II era lene sa manance sau nu stiu ce avea, desi curgea laptele pe mine, eu inca am destul doar ca el papa cat are chef (7-8 minute in ultima vreme, de la un singur san) si se opreste.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
carrie spune:
multumesc mica, sper sa il puteti vedea
http://www.onetruemedia.com/shared?p=38be0fbad25e568bb25d28&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
La multi aqni iubirea mea!!!!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia