* Bucurii de sept-oct 2006 (78) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 24
Ignatica spune:
Noi ne-am intors ieri de la parintii mei, lui David i-a priit la curte, ca de obicei.
Cu mare intarziere, urez tuturos sarbatoritilor, si mamici si bebici un
din inima.
La multi ani sarbatoritelor de astazi,Crisnemes si Ariana-Ioana.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
floricel79 spune:
Hello, hello...
Prima zi de cresa a fost ok, am stat si eu cu ea si am de gand sa stau toata saptamana, de maine sa ies afara cateva minute, o jumate de ora in functie de cum reactioneaza si sa-i fac o acomodare cat mai lina cu putinta. Sper sa-mi iasa, ideea e ca ea sa planga cat mai putin, daca se poate - deloc.
A fost cumintica, a papat mai bine decat acasa si inca nepasirat, a dormit mai putin decat acasa ca era galagie, s-a jucat, a explorat, le-a cunoscut pe educatoare, pe copilasi, se acomodeaza treptat si cu locul nou si sper din suflet sa fie ok la cresa si sa se duca acolo cu placere. Oare cer prea mult? ![]()
Pufy, cum s-a comportat Alesio? A fost aici la gradinita (la parter e cresa, la etaj gradinita) un copil care semana f bine cu Alesio, a plans saracutul toata ziua, de dimineata pana la ora 13 cand in disperare de cauza l-a luat bucatareasa si l-a dus in bucatarie si i-a dat de mancare, ca deh, ce poti face altceva in bucatarie. A mancat saracutul copil o pulpa mare de pui cu ceva legume si cu paine si nici n-a mai plans, cred ca i se facuse foame de la atata plans. Mie mi-a fost tare mila de el si de altii cativa care plangeau, dar asta-i viata de "gradinar"
Va pupic ca a venit tati acasa 
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
Ignatica spune:
Pufy cum a fost la gradi? a rezistat Alessio?
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
alexutza_26 spune:
Buna seara si de la noi astia grasii!!!
Am revenit din plimbarici, cu maraieli si urlete de ziceai ca ardee
..are gingia de jos supeerr umflata si rosie..deja ma astept la furtuna gen tornada in noaptea asta 

Floricel - ma bucur ca prima a zi a trecut cu brio si ca a mai si papat pe deasupra...
s-o tina tot asa!!
Pufy - pana la urma cum fuse - de bine sau de rau????? 
Ignatica- bine ai revenit printre noi!!!Cum fuse??? 
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
pufymic spune:
fetelor ca v-ati gandit la noi!
sunteti grozave!
A fost bine!Nu a plans cand l-am lasat acolo....ci doar putin inainte de a-l lua Ovi de la gradi ca ramasese printre ultimii...![]()
Si a zis ca merge si maine la 'gradinita lui"
.
Floricel ma bucur ca si la voi a fost ok!Va tin pumnii sa se acomodeze Roxi usor!
Fug la gradinar....
ca trebuie sa-l culc....deh, maine merge la serviciul lui![]()

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.flickr.com/photos/8892421@N05/" target="_blank">Si iarasi ei..
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
GETY spune:
'Naseara!
Ce faceti, mamici?
Eu am adormit bubulina, trebuie sa-i schimb ora de la somnul de dupa amiaza, ca acum e prea tarziu sa iesim pe la 19 afara cum ieseam pana acum. Azi ne-am inarmat cu periuta si pasta de dinti. Voi de cate ori ii spalati pe dinti pe bebei la varsta asta?
Azi a mancat si ciorbita facuta de fapt pentru noi. A papat si rosie si zarzavatul din borsuletz, i-a placut foarte mult. Nu m-am abtinut si i-am pus in castronel 1/2 de linguritza de smanatana, chiar daca dr. nostru ne-a interzis-o pana la 1 an. Dar mult nu mai are, nu?
MamiLili, eu prima oara le-am mutat in Photobucket, dar nu prea mi-a placut si apoi am folosit Webshots. Numai ca nu te lasa. Eu zic sa le mutam automat in Photobucket, sa nu se piarda.
Vauva, eu zic ca nu-i grasutza, dar ce sa fac, ca papa cam de toate, nu face mofturi nici la fructe, nici la legume, nici la laptic, nici la iaurt...
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Gonghy, la kilele pe care le am, nici n-o sa ma vedeti repede si degraba. Cred ca la urmatoarea intalnire a bebeilor si mamicilor din Iasi, o trimit pe Maria singura, eu raman acasa.![]()
GETY spune:
Floricel79, normal ca nu ceri prea mult!Iti tinem pumnii sa se adapteze Roxanica in continuare cat mai bine.
gonghy spune:
Sara buna!
Mai fetelor asa imi amorteste mana dreapta de zici ca nu mai am mult si paralizez,parca asa e sentimentul. Ma luat cu amorteala de la degetul mic acum,c-am o ora si vad ca se urca durerea si amorteala din ce in ce mai tare,sus spre umarul drept.
Oare ce fras am ????
Tin minte ca am gasit un jurnal de-a bunicii mele acum,c-am 1 an si in el scria ea ca are o durere in bratul drept de nu mai poate. Avea ca si mine 30 de ani. Si uite asa in timp saraca de ea a paralizat pe partea dreapta.
Acum ori eu nu mai mi-s normala si aberez cu idei de-ale mele prostesti ori nu stiu ce fras se intampla cu mine.
Abia pot sa va scriu.
Ma furnica si degetul mic si inelarul de la mana dreapta.
Sper din tot sufletul sa nu mi se intample ceva....
Merg sa ma culc si poate pana dimineata nu mai am nimic.
Ooofff ca nu am destule pe cap mai asta imi lipsea,merg sa ma culc ca m-a luat smiorcaiala 

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya
floricel79 spune:
Maine este a doua zi de cresa. Sa ne tineti pumnii!!!
fetele dragute care se gandesc la noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)