* Bucurii de sept-oct 2006 (78) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Si poftiti la Pilates

La multi ani, Crisnemes!

La multi ani, Ariana Ioana!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!

Mergi la inceput

Cristina 7+, sanatate lui Vladut, sper sa-i dati de capat nesuferitei de infectie urinara.

Pufy, uite de la mine o pentru tine si-un pentru Alesio cel mare, care merge azi la gradinita. Nu-mi vine a crede ca parca ieri vorbeai de el ca de-un copil de-un an si-un pic si-acum iata-l prescolar. Adaptare usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alexutza, Sephora, MamiLili - mutumesc de urari de sanatate!

Sephora - noi ii facem saptamanal urocultura din cauza malformatiei, care-l predispune la infectii urinare frecvente. E un cerc vicios aici, pe de o parte malformatia da predispozitie la inf.urinare, iar inf.urinare frecvente agraveaza malformatia. De cand a facut febra si am depistat ca are reflux, doar o data nu i-a iesi infectie urinara, in rest - de fiecare data. Sper si eu sa-i dam de capat odata, ca incep sa ma ingrijorez tot mai tare.

Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor,
am vazut multe poze si filmulete frumoase dar nu dau nume ca sa nu omit pe cineva.
Urez cu intarziere la multi ani lui Teodor si Sympei!
De asemenea la multi ani, Ana Iarina si Ariana Ioana!
La multi ani, Crisnemes!

Pufy, felicitari pt. primii pasi ai lui Nicolas si succes lui Alesio in prima lui zi la gradi!
Maria de sambata are si a 2-a masea.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

MamiLili, am ramas socata cu blogul acela pe care ni l-ai aratat. 90% din pozele de acolo sunt luate de pe DC si mai mult, sunt toate mirese de 2005 ca si mine. Ma si mir ca nu m-am regasit printre poze... Bine ca intre timp am sters linkul!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Am editat mesajul vechi si-am sters linkul. Cred ca I made my point. Lexi, imi pare rau sa constat ca erau colege de-ale tale pe-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

MamiLili, Sephora, va multumesc mult pt.raspunsuri, aseara nu i-am mai dat antibiotic, pt.ca nu a mai facut febra, doar Nurofen.
Sper nici sa nu mai faca.
Va pup cu drag pe toate,

Zina si bebe Rares (10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Am revenit si eu dupa o scurta absenta.
Uite ca nu stiu cu ce sa incep ca am atatea sa spun si atat de putin timp la dispozitie ca Rares doarme deja de 1 ora si eu nu am apucat sa citesc tot ce ati scris voi de aproape o saptamana de cand nu am mai intrat.
La multi ani tuturor sarbatoritilor , sa creasca mari si sa aduca numai bucurii parintilor, sa aiba parte de o copilarie frumoasa si multe progrese in anul care vine. Si ca sa ii numesc Sa cresteti mari : SOPHIE MARIE, RARES GABRIEL,ADRIAN,LISA MARIA, BIANCA MARIA, DARIUS TEODOR, JULIA MARIA, ADELINA OANA, TEODOR, ANA IARINA
La multi ani si mamicilor care si-au sarbatorit ziua de nastere.
In primul rand temperatura aia atat de mare (39.4, luata de 2 ori deci nu poate sa fie o greseala si luata sub brat ca in fundulet nu ma lasa) s-a dovedit a fi totusi de la dintisori, inca nu a strapuns gingia nici acum dar este umflata ca doua cornite de iedut si alba alba. Ma gandesc si eu ca poate a fost vreo infectie pe undeva dar totusi Rares nu a avut nici un alt simtom decat febra 3 nopti la rand. Acum asteptam sa strapunga dintisorii prin gingie ca greu se lasa vazuti. In urma cu 2 zile la unul din dintisori se vedea sub gingie un firisor de sange. Tare rau l-o fi durand mititelul. De aceea cred ca se trezeste noaptea de f multe ori plangand si il potolesc destul de greu, uneori numai cu tzitzi.
M-a amuzat remarca lui Floricel « Felicitari Pufy pt primii pasi!!! » E super tare !!!! Ce daca Pufy sunt convins aca a facut milioane de pasi, Nicolas este insa cel care a facut un mare progres, deci felicitai si din partea mea : felicitarile sunt ptr amandoi :mami si pui, deopotriva ptr ca au realizat ceva impreuna. Sa nu te superi pe mine floricel, a fost pur si simplu o remarca care m-a amuzat, deci nu am intentia de a te corecta, numai ca a suntat haios ptr mine mesajul tau. De fapt asta este intentia tuturor de a felicita mamica.
Am vazut si eu toate pozele anuntate. Ce de mai bucurii frumoase foc. Felicitari fetitelor plimbarete dar si baieteilor. Se pare ca fetitele sunt mai iuti la capitolul asta.
Noi miercuri am tras o fuga pana la mare la Mamaia, a doua oara anul asta ca a avut tati treaba acolo. Treabuia sa plecam de marti numai ca ne-am sup[arat pe tati care a neglijat un pic familia si nu am mai plecat dar s-a intors dupa noi. Intentia era sa stam pana duminica dar timpul a fost cam naspa si am venit de sambata. Azi incerc sa recuperez tot ce ati scris, sa spal, sa fac mancare (curatenie am facut ieri), asa ca am muuuuuuulta treaba.
Rares este bine acum, are ceva mucisori dar deja dupa 2 zile de colargol i-a trecut, asa ca suntem sanatosi tun.
Si acum ultima isprava a lui fi-miu pe care il pusesem pe oala in timp ce eu scriam de zor : a facut un mare cah si a plecat la plimbare cu oala dupa el si tot holul meu este plin de ….Asa ca mai am o sarcina de indeplinit azi : trebuie sa spal pe jos. Fug ca urla copilul in patut si mancarea se lipeste pe aragaz.
Numai bine tuturor !!!!!

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceao fetele si de la Timisoara!
Am vizionat poze cu mamici si Bucurii iesence-Super frumosi/frumoase si mari. Doamne cum trece timpul....
Sympa am vazut si poze cu Teo,ai un baietel tare scump si drag.
Dar as vrea si eu o felioaca de tort de la iarba verde ca mooooorrrr de

Alexutza esti mai binisor?? Multa sanatate si -ici cati mai multi de la noi sa treaca repede.

Zina eu cel mai mult as merge pe produsele straine cum ar fi Ospamoxul in loc de amoxi romaneasca. Iar daca ti-a dat de 250 inseamna ca te-a intrebat si cate kg are puiutzul,nu??

Gety am vazut cateva poze cu Maria care e o scumpa de fetita, dar cu tine??

Ariana Ioana
Sa cresti mare frumoasa si sanatoasa!!!

CRISNEMES

TEODOR,ANA IARINA

Noi avem problemutze cu nasucul.
Au gasit la exudatul nazal facut Mayei,streptococ si stafilococ asa ca e pe tratament cu o groaza de siropele. Numa cand ma vede cu 4 seringi dinalea de la Nurofen in mana de numa. Cred ca e satula saracutza de atatea siropuri date cu forta ca altfel nu le ia. Ii dau antibiotic Zinnat,Aerius sirop,Nurofen si Rhinatiol sirop.
Ooooffff ca si eu sunt deja satula de atatea medicamente.
Azi noapte a dormit fara sa ma trezeasca deloc,asa happy am fost de dimiiii Am putut sa dorm si eu in sfarsit o noapte ca tot omul.
Si sa va dau o veste supeeeerrrr pt noi.
Maya a inceput sa faca 5-6 pasi singur-singurica
Acum merg ca trebuie sa ii dau desert si plecam pe la 17.30 in parc la plimbareala.

Eeeee am uitat ceva MamiLili daca ma bag si eu la Pilates cred ca o sa ajung o scandura de slabanoaga. Aici eu spun pass si stau sa ma uit la voi.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Buna ziua!
Ariana sa cresti mare si sanatoasa.
Crisnemes.

a, mi-am adus aminte. pentru listuta cu cei care merg cine vrea sa ne treaca si pe noi 8 luni si 2 saptamani.multumim

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Mergi la inceput