* Bucurii de sept-oct 2006 (78) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 22
pufymic spune:
Neata!
Ariana-Ioana

Crisnemes!!!

Multumim tuturor de felicitarile pentru primii pasi ai lui pitix-pufulici
!
Lili ma intrebai cand a facut Alesio primii pasi: la 9 luni 2 sapt si o zi....deci mai rapid decat frate-sau cu fix 2 luni.....si a spus primul cuvant la 7 luni si de atunci nu s-a mai oprit!Asta micu'
a zis primul cuvant la 8 luni jumate.....si de atunci.....se mai chinuie cu cate unul.....dar p[refera sa zica "mmm" in barba si sa-mi arate cu degetul ce vrea...
(dar de inteles tot pricepe ce-i zici ca si executa comenzi simple
)..
Eu mi-am mutat in Flickr toate pozele de pe yahoo. Se poate si in webshots.....dar acolo nu ti le muta automat ci trebuie sa le muti tu una cate una...
!
Sympa am vazut pozele voastre!Tare frumos si maare e Teo!Si tu arati tare bine....iar torturile....o adevarata tortura(cu accent pe u
) pentru mine...
ca tare
mi-a fost cand le-am admirat
!
Floricel bafta la cresa azi!!!
Azi mor de emotii!E prima zi de gradinita a lui Alesio!!!Sa ne tineti si noua pumnii sa stea....sa nu planga....si sa-i placa
(cam multe vreau si eu din prima...
!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.flickr.com/photos/8892421@N05/" target="_blank">Si iarasi ei..
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
CristinaGoji spune:
Neatza! Poftiti la
!
Floricel si Pufy - bafta si tine pumnii pentru cresa si gradinita! Acomodare cat mai rapida si fara lacrimi!
Mami
7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
CristinaGoji spune:
LA MULTI ANI ARIANA IOANA!!!
LA MULTI ANI CRISNEMES!!!
Mami
Poze
aproape major
barza
alexutza_26 spune:
Buna dimineata fetele!!!
Multumesc de sustineri...deja de azi dimi sunt oleaca mai bine...dar tot la regim..ca deh, destul am mancat si am baut bineee
..
Am inteles cum va tineti mandretile imbracate prin casa, cam asa il tin si eu pe al meu grasan, care de cand am fost la munte indrageste mai mult frigul decat caldura
- ma gandeam cand v-am intrebat de faptul ca acusica se raceste..in fine, la noi se face iarna incredibil de frig si ma gandeam cum sa-l protejez de eventuale raceli, desi pana acum nu am fost o mama din aia exagerat de protectoare, nu l-am infofolit si ca urmare pana la 11 luni nu mi-a racit nici macar o data....
LA MULTI ANI !!! sarbatoritilor zilei de 3, sa cresteti mari, sanatosi, voiosi voinici, sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata!!!!
LA MULTI ANI!!! Crisnemes - sa ai parte in viata numai de bucurii, fericire si noroc!!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Am uitat ca mai vroiam s azic ceva...
Pufy - tinem pumnii sa fie bine la gradi cu Alessio, sa manance tot, sa nu ii fie dor de mami....

Gety - stiu ca Xandrutza e in curatenie -o asteptam cat mai repede
, iar de Monique chiar nu stiu de ce nu a mai scris nimic...o fi plecata???!!!
Acum ca iar m-ai starnit - intreb si eu obsesiv...de Sandra mai stie cineva ceva??????
Ignatica - tu cand revii acasica???hai ca te asteptam cu drag 
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Floricel - tinem pumnii lui Roxi sa treaca cu bine peste prima zi fara mami, si lui mami putere si rabdare ca vor trece si orele fara printesa ei!!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Fetele pe unde sunteti????? ...ca doar afara e uraaattt tare
....
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
CristinaGoji spune:
Io abia acum am revenit de la dr. Am fost cu Vladut ca iar are infectie urinara.
Am mai facut urocultura si maine, in functie de rezultat, vedem ce tratament facem de data asta.
Mami
Poze
aproape major
barza
alexutza_26 spune:
Cristina - imi pare rau sa aud de asta....iar infectie...ooofff, greu trebuie sa mai fie!!!! multi
ici
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Sephora spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi
Pufy si Floricel io tin pumnii
Alexutza bine ca esti mai bine
Cristina Sanatate lui Vladut,dar ai intrebat de ce tot face el asa de des infectia asta si cum il suspectezi sau ai faci analizele regulat.As mai baga si io niste analize lui Matti sa vad cum mai sta cu fierul
Zina adevarul e ca dr lui Matti cam da antibiotice din orice,dar eu nu i-am dat de fiecare data cand mi-a zis ea,numai cand am simtit eu ca nu e ok.
MamiLili si io ma-nscriu....
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito