* Bucurii de sept-oct 2006 (78) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Zina - nu stiu sa-ti raspund

Alexutza - cum ai reusit mama sa te imbolnavesti? Si Vladut umbla numa'n pampers sau chiar fara pampers pe gresie, parchet, toata casa. N-a racit inca niciodata, iar afara-l port descult, iarba, pietricele, ciment. N-are nimic

Sympa - abia astept sa vad pozele cu voi, dar doar dupa baita o sa reusesc.

Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Alexutza nu ai e frig lui Matti,sta de mic asa si lui nu-i place caldura,asae e prietenul lui cand se trezeste e cu ICOR (asa-i zice) in gand si se culca cu el,e inebunit.
SympaFrumos a-ti mai petrecut,asa as vrea si eu sa fac afara cu toti prietenii lui din parc.Sa speram ca o sa avem zi frumoasa.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

sympa, cu intarziere de o zi va urez si eu "La multi ani" -chiar e faina coincidentza.

lili, chiar mare pacat ca nu ne-am cunoscut atunci, nu-i nimic, data viitoare dau o bere in Stuttgart (deja se merita tot drumul pana aici, nu? )

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am vazut si eu pozicile cu Teo. Ce baietel mare ai, Sympa.
Oare Maria mea cum va arata la 1 anishor?
Alexutza, o baitza, o pastilutza, un masaj, tushti in pat si maine vei fi OK!
Ce mai stiti de Xandrutza? Dar de Monique_new? Parca n-am mai citit postari de-ale lor.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Zina, nici eu nu stiu sa-ti raspund, imi pare rau. Poate intra MamiLili sau alta mamica care a mai administrat asa ceva la bebe pe forum sa te ajute.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Zina si eu i-am dat lui Matti pe la 8 luni Amoxicilina de 250 mg ,3 ml la 8 ore timp de 5 zile,nu a avut reactii adverse,dar i-am dat si Biotics dupa ce am terminat antibioticul (reface flora) (asa mi-a zis dr),scuze ca am cam intarziat cu raspunsul.
Alexutza sanatate maxima,fa-te bine repede...

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

'Neatza...

Zina, cam tarziu dar iata ca abia acum am ajuns la calc. Eu as fi preferat concentratia de 125 mg pe care o gasesti in Ospamox, 250 mi se pare mult ptr un copil de 1 an. Si strict ca parere personala, la infectie in gat merge mai bine eritromicina decat amoxicilina. Se gaseste siropel cu eritromicina Eritro 200.

Antibioticul nu-i asa Bau Bau precum tinde lumea sa creada, atata timp cat tratamentul este urmat intocmai dupa indicatiile medicului, respectand numarul de zile.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AdinaF
lili, chiar mare pacat ca nu ne-am cunoscut atunci, nu-i nimic, data viitoare dau o bere in Stuttgart (deja se merita tot drumul pana aici, nu? )

Daca-i Paulaner cu-atat mai bine. E preferata mea dintre berile nemtzesti.

Ai intrebat ce facem cu lucrusoarele ce le-au ramas mici copiilor. Ei bine, pe alea faine faine le-am pastrat, just in case.... Iar pe celelalte le daruiesc unor copii napastuiti.

Mergi la inceput

Inca una si ma duc...

Gety, de Xandrutza stiu ca renoveaza. De Monique poate stiu bucurestencele ceva.

Alexutza, sanatate, sa-ti revii repede! Si eu il las pe Mathias dezbracat pe jos, indiferent ca-i gresie, parchet sau covor. Dezbracat meaning pampers + pantalon scurt, body si talpile goale.

Sympa, v-am admirat in poze! Ce fain trebuie sa fi fost la gratar. Teo arata mai mare de-un an (chiar mai mare de-un an si 2 zile ), asa mi se pare.

Floricel, maine e prima zi de cresa? Daca da, va tin pumnii ca adaptarea sa fie usoara atat pentru mamica cat si pentru domnisoara Roxana.

Cristina 7+, Vauva, tin cont de dorinta voastra si-o voi materializa curand.

Mergi la inceput

Acum chiar ca ma duc...dar nu inainte de a va ruga inca o data sa veniti cu sugestii in ce priveste mutarea pozelor noastre din Yahoo! Abia astept sa facem si albumul Bucuriilor la 1 an, deja am vazut poza lui David al Ignaticai si a lui Teo al Sympei in fata tortului cu lumanarea nr 1. Facem si-un album cu torturi (cu accentul pe "o", nu pe "u" ), pentru sadice ?

Mergi la inceput