* Bucurii de sept-oct 2006 (78) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, ai dreptate, dar nici tantea aceea daca avea cat de cat un pic de bun simt nu-si baga nasul in albumele oamenilor sa scrie ce-a scris de pozele lor.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

MamiLili poate nu-mi trimiti si mie o poza cu tine pe PM....

Io una ma abtin desi abia rezistsa nu mai zic ceva. Dar asa cum a zis si MamiLili acesta este un forum de mamici si nu de absolventi de Sorbona, Yale sau Oxford asa ca voi incerca sa fiu cat mai toleranta si sa nu mai deviez de la ceea ce ar trebui sa discutam la acest subiect.

Gety am vazut-o pe Maria, f dulcica si grasunica.

Am vazut si pozele cu ieshencele si puii lor. Intr-adevar tare mult s-au schimbat si mamele si copilasii.

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Pufy, felicitari pt primii pasi facuti singuri ai lui Nicolas!

POZE

Mergi la inceput

Floricel, multumim de urari! Si mie imi place poza aceea, mi-am facut-o si tablou.Mult succes cu cresa! Dupa cum ai descris se pare ca sunt conditii bune acolo.In ce cartier e?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

M-am abtinut foarte mult sa nu-ti spun ca firul e si mai subtire intre diplomatie si minciuna (asta referitor la mes care l-ai sters,dar care tot aduci aminte de el),parerea sincera nu inseamna jignire ci bun simt, sa-i spui omului adevarul in fata e lucru mare,ceea ce nu multi o fac si nu multi apreciaza.Oricum am inteles ca esti o persoana diplomata cand faci comentarii despre copii nostri.Eu sa stii ca,cand am spus despre copii tai ca sunt scumpi am spus-o din suflet si nu cu diplomatie.
Nu e nevoie sa ai studii la Sorbona sa poti fi o persoana cinstita si onesta.
Oricum eu nu vreau sa mai continui discutia,ptr ca singura indreptatita sa-mi spuna ceva era Mexxa.

Indiferent de interventiile voastre,eu nu o sa mai cad tentaiei de a raspunde.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Multumim pentru urarile de ieri...Deja puiul meu are un an si eu mai mult cu unul.Am fost la gratare la iarba verde.A fost tare fain..copiii s-au simtit tare bine.Am facut si cateva pozici aici.Azi continuam...

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

Mergi la inceput

Sympa, ce mare e Teo.Pai vad ca el nu mai are nici o treaba cu umblatul, se descurca singurel. Foarte frumosi amandoi copiii tai. Sa va traiasca si sa fie sanatosi.!

Da la voi vad ca e cald inca , pe-aici, ba! S-a facut deja frig.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by Vauva

Floricel, multumim de urari! Si mie imi place poza aceea, mi-am facut-o si tablou.Mult succes cu cresa! Dupa cum ai descris se pare ca sunt conditii bune acolo.In ce cartier e?

POZE

Chiar este o deosebita in poza aia, si nu numai ; are niste ochisorii...
Cresa este in Gruia, este primul an in care functioneaza, de fapt este nou infiintata, sper sa fie ok.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Rares astazi a facut febra 38.2, i-am dat Nurofen si am fost la medic. Mi-a spus ca are putin rosu in gat.I-a dat amoxicilina suspensie de 250 mg, adica o lingurita de 2/zi + Nurofen. Voi ati dat pana acum amoxicilina bebeilor, nu este doza prea mare? Reactii adverse?
Va rog sa-mi raspundeti cat de repede puteti, peste vreo 2 ore trebuie sa-i administrez antibioticul.

Multumesc,

Zina si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna seara fetele!!!

Acum am putut sa ma ridic in sfarsit din pat...ooofff, groaznica asta de indigestie mi-a dat batai de cap!!!!

Am vazut fetele din Iasi - care mai de care mai frumoase, slabe si mereu cu zambetul pem buze...iar bucuriile care mai de care mai plimbarete!!!!

Am vazut un Teo tare mandru si binedispus de ziua lui...

Am mai vazut un Matti care efectiv si-a gasit un bun prieten de joaca si de chinuit...saracut' Igor..cate mai indura - am vazut ca sta pe gresie cu bulanasele goale...nu ii e frig???sau e incalzita gresia???...ca eu cand ajunge grasanu pe gresie il imbrac de iarna, pantalon lung, bluza/body cu maneca lunga....nici nu stiu cum voi proceda la iarna

Sper ca nu am uitat pe careva...am o durere de cap de-mi vine sa urlu nu alta....pana maine imi revin eu

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput