* Bucurii de sept-oct 2006 (78) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neatza!
Sephora, nu se lasa nici Igor, dar nici Matti. Il urmarea, nu se lasa pagubas deloc.
Pufymic, felicitari pentru primii pashi!
Mamici, treceti-va puiutii in listuta cand au facut primii pashi!
MamiLili, am vazut si pozicile de la Iasi. Eu o las pe Maria sa se uite cand se joaca alti copii acolo si tare se distreaza!
Pufymic, multumesc. De fapt, cam de 1 saptamana repeta, cand are chef, dupa noi: "ma-ma". Dar nu-i iese clar cuvantul mama, ca scoate se limbutza un pic afara si parca zice "mna-mna".

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Aaa, am uitat sa va spun ca am admirat Bucuriile de Iasi, le iubesc pe toate si le pup cu tot cu mamici!

Album cu Bucuriile la 1 an nu facem???

*****************************************Mirabela, mamik de pitik www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Cristina, chiar mi-ai luat vorba din gura, avem o mamica foaaarte misterioasa...bag mana in foc, e sigur vreun VIP, vreo nevasta de fotbalist??? Lili, stiu ca nu te superi, de aceea imi permit.

La anul Cris musai sa ne iasa si noua cu intalneala, atunci vor fi si ei mai mari si noi mai flexibile (sau nu?).

Fetelor, daca aterizati vreuna prin zona, neaparat sa ma anuntati.

Vauva, si noi ne-am inscris intr-un altfel de "club" al mamicilor unde ne vom intalni o data pe saptamana - si eu cred ca e benefic pt socializarea puilor.

Reteta de gemeni e strict secreta, dar daca insistati poate o divulg totusi...adevarul e ca suntem a treia generatie de gemeni in familia mea, dar veci nu m-am gandit ca o sa ma "loveasca" fix pe mine.

Floricel, de luni incepeti? sa fie cu noroc, de cele mai multe ori e mai usor cu gradinita decat isi inchipuie parintii.

Si inca o parere personala, daca-mi permiteti: intre "spusul pe fatza" si jignire e uneori o linie foarte subtire.

O zi faina fetelor va doresc!

La geam

La piscina

Basmalutza noua

Hrana sanatoasa

4 ochisori frumosi

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Azi e duminica, va iert de Pilates...relaxare, relaxare

Mira, da, facem si album cu Bucuriile la 1 an, cum sa nu. Dar inainte de toate trebuie sa ne hotaram unde mutam pozele de pe Yahoo, ca mai sunt doar cateva zile si dispar. Deci daca aveti sugestii, sunt binevenite. Ideea e sa gasim un serviciu pe care-l poate accesa toata lumea, am observat ca unele fete nu pot viziona poze de pe anumite site-uri.

Iar tortul nu l-am comandat la Kids Land ci la o cofetarie din Suceava. Oricum, la Kids faceam mereu comanda cand eram in Iasi si eram de fiecare data multumita atat de gust cat si de aspect.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Adina, de fiecare data ma faci sa rad, ti-am mai zis ca ma amuza tare postarile tale.

Am trecut prin Stuttgart in aprilie, dar pe-atunci nu ne cunosteam. Daca mai am drum pe-acolo, mi-ar placea sa te intalnesc.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

MamiLili - DA DA DA VREM VREM VREM sa te vedem!!! Ne tii atata pe jar!

Adina - sper si eu sa ne iasa la vara viitoare intalneala! Si mai sper sa functioneze legea asta a compensatiei si bb2 sa fie mult mai cuminte decat a fost Vladut si sa doarma linistit in carucior in timp ce noi ne intalnim Numai sa nu fie ca in legile lui Murphy , ca

Pufy - felicitari pentru umlaretul Nicolas!!!

Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

AdinaF, suntem un amalgam de mamici aici pe forum, cu firi si apucaturi diferite, dar "deep down" suntem sufletiste si simpatice, eu asa cred si cum zicea si Paula Abdul prin tineretile mele "Opposites atract".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Noi am fost azi iarasi la bazin si Vladut a fost mai mult decat incantat, atata i-a placut balaceala! Am ajuns acasa si nici nu i-a trebuit sa manance, a adormit aproape instantaneu. Acum astept sa se trezeasca sa manance. Eu am un fix cu mancatul lui si mai mereu ma stresez sa nu cumva sa fie flamand

Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Vreau sa urez tuturor Bucuriilor care au implinit deja un anisor si au motzul taiat:

SOPHIE MARIE

RARES GABRIEL

ADRIAN

LISA MARIA

BIANCA MARIA

DARIUS TEODOR

JULIA MARIA

ADELINA OANA

TEODOR

ANA IARINA

Mergi la inceput

Eu intentionez, dupa ce-i taie motzul Mariei, sa o mai tund inca o data nr. 0. Pana la vara prin iunie, o sa aiba timp sa-i creasca vreo 6-7 cm. de perisor pe capsor. Ditamai podoaba capilara, zic eu.

Mergi la inceput