Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)
Raspunsuri - Pagina 24
florin-a spune:
uite kitty asta e!
http://www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Carucioare-copii/Carucior-copii-TT025.html
se manevreaza f. usor si are sistem de pliere umbrela
Elena.2006 spune:
quote:
Originally posted by gabi78
Fetele cind puneti voi uleiul in supa? In timpul fierberii sau frecati la sfirsit in blender?
Revin mai tirziu cu cu pareri ,pupici si altele ca acum ii dau sa pape lui Tudor si il scot putin afara ca astat ploaia.Va pup
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Eu il pun la sfarsit, adica in cantitatea de legume pe care o pregatesc pe loc.
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita
Am 5 luni
Mihael@ spune:
Buna dimineata!
Am aterizat si eu cu o ciocolata calda, cine mai pofteste, va rog! Stefi a fost fata buna si a dormit toata noaptea si acuma iar doarme, cred ca de la vreme.
diana, felicitari pentru cununie, am vizionat pozele cu atentie ca sunt pasionata de nunti (si de povesti de nasteri
),sunteti foarte frumosi toti trei...am vazut ca aveati si voi lumanari in mana, asa e traditia la voi?
gabi, uleiul se pune la bleduit, nu se fierbe
kitty, am citit pe la mamicile mai mari ca sunt foarte multumite de un carucior marca Hauck sau asa ceva...
loradin, multa rabdare si nervi de otel iti doresc
florin-a, eu pun in supa morcov, pastarnac, patrunjel, telina si apa cat sa le cuprinda sau putin peste...noi suntem la inceput, pana acuma eu am pasat morocov predominant (ca sa o stranga la burtica)si patrunjel...dupa ce ajung sa le pasez pe toate astea o sa mai adaug ardei gras , frunze de patrunjel si ce idei mi-or mai veni si o sa pasez diverse combinatii...la 6 luni as vrea sa-i introduc putin carnita.
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
radcarmen spune:
Neatza fetelor!
Diana ai fost o miresuca pe cinste si cred ca te-ai simtit minunat de "ziua ta". Va doresc CASA DE PIATRA, SANATATE DEPLINA SI FERICIRE FARA MARGINI!.
Loradin sotul meu cred ca il arunca de la etaj pe presedinte si pe mesterul nesimtit. La noi la bloc (cand inca mai stateam la bloc caci din fericire ne-am terminat casuta) stateam la et. 8. Inainte sa ne mutam de acolo s-a contorizat apa rece si a trebuit sa se inlocuiasca toate coloanele de apa de la subsol pana la et 10 individual. Deci, in loc sa avem max 2 tevi in casa aveam 4
. Problema nu era asta, dar asa zisii mesteri angajati de asociatie nu aveau scule cu ce sa lucreze si in loc sa faca bine ne-au spart scurgerea de la bucatarie cu flexul. Binenteles ca sotul era acasa si fierbea. Ma gandeam ca ii arunca pe geam. Oricum eu il mai calmam, ca vorba ta era si al meu rosu ca racu' de am zis ca ii crapa ceva. Merg baietii sa cumpere o bucata de teava de plastic ptr scurgere si cand sa o lipeasca le lipsea lampa de instalator. S-au gandit ei ca in loc sa mearga sa faca rost de una mai bine aprind niste ziare (la mine in bucatarie langa aragaz 
) si asa sa lipeasca teava. Ei bine, la faza asta sotul i-a trimis afara si sa faca ce or face ca s-ar putea sa o ia in spinare. Cu maaaaaaare greu am scapat de mesterii lui peste...Norocul meu fatza de tine era ca eu inca il aveam pe bebe in burta inca si bucataria noastra nu era amenajata modern si nu necesita desfacere ptr ca in cazul asta cred ca ma apucau toate alea, ca sa nu mai spun ca sotul cred ca ... In fine, sper sa treci cu bine peste acest incident neplacut si sa iti poti relua viata normala. Probabil ca de aceea e si micutzaa maraita ptr ca te simte si pe tine. Uite
ca sa mai indulceasca supararea.
Si hai sa ma laud si eu cu puiul meu care la suparare (se pare ca asa e modelul) a zis primul ma-ma de sotul a ramas gura casca
. Stiu ca alti bebelusi deja au facut lucrul asta demult dar noi suntem mai lenesi
.
Aaaaa...si am trecut cu bine si de vaccinul nr. 2.
Va pupam,
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
Mihael@ spune:
florin-a, pare foarte bun carutul, spune-mi te rog, rotile sunt fixe sau sunt din alea care se invart in toate directiile? si e usor?
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
laura_oana spune:
fetele o intrebare, sper sa ma ajutati cu un sfat
eduard mananca supa si piureu, a refuzat o perioada ( am nimerit o data un patrunjel sau telina amarui) asa ca am revenit la piure dar doar de cartof si morcov , azi am zis ca ii pun si dovlecel si ardei si poate o rosie si o ceapa ( am vazut ca voi asa faceti)ce sa fac sa i le pasez pe toate ( tinand cont ca ardeiu , rosia si dovlecelul sunt pt 1 data)?ardeiul dupa ce se fierbe sa il decojesc de pielita?
am pus si eu ulei (dar de masline) foarte putin si a refuzat si supa si piureu. de atunci nu mai pun in schimb pun putin unt si lapte si papa cu placere.
cum sa depozitez la congelator dovlecelul( fiert)?
pls help!
Laura si eduard darius
diana69 spune:
A facut cineva mar copt la microunde? Cum a-ti procedat? A-ti curatat marul intai? La ce putere a-ti dat cuptorul si cate minute?
Multumesc.
stefaniya spune:
Buna,la mamici si bebici
Lilidana - uite ca azi a fost la mine asistenta si am intrebat mai mult despre marul fiert.Se recomanda a fi fiert marul,para pt ca au o textura ce pt ei e greu de digerat.Iar prin fierbere face ca sa digere mai usor.Fructele mi-a zis sa le dau doar ca un desert ci nu sa inlocuiesc masa.
Dimineata cand se trezeste sa-i dau faina din grau cu fructe,restul laptic.
Cina sa fie pe la 4-6 in cazul lui Carl care la 9 in il pun in patut sa doarma.La cina faina din grau sau porumb cu vegetale si la asta sa adaug ulei,doar vegetal.
Carnita a zis sa incep la 6 luni cu orice fel de carne,atunci vor fi 3 mese pe zi.Sa-i dau diversificat,de ex. azi ii dau orez cu mar,maine ii dau orez cu capsuni.
Oricum acum mi-a dat o super carte,ma incanta foarte tare dupa cum arata.Trebuie sa-mi iau timp si usor usor s-o traduc.
Ne-a si criticat putin
ca nu se ridica in manute la varsta asta.A zis ca ce face el sunt miscari de 3 luni ca la 5 luni trebuie sa se ridice in manute,si curand sa se miste.Asa ca acum Carl e pe jos pe paturica cu toate jucariile,il pun la treaba si il ajut si eu cum pot.A zis ca muschii sunt facuti de la cum se ridica sa-si suga degetelele si de la stat in fundulet,in picioruse dar nu e bine ca nu a inceput sa se ridice in manute.
M-a pus sa redecorez casa,sa mut in asa fel incat sa-i creez lui spatiu si un mediu bun pt el pt a nu intalni accidente.
I-am zis ca nu accepta cartoful si vreau sa il amestec cu ceva ca sa-l pacalesc si a zis ca nu e bine ca isi va pierde increderea in mine desper mancarica.Sa-l amestec tot cu o vegetala si usor usor va accepta.
Diana - casnicie fericita! Sa fie intr-un ceas bun si sa va mearga 200ani!
Martutza - cum e
Victor? Ziceai ca cineva sa te pedepseasca pt ca a cazut Victor,pai te pedesim noi tinandu-te pe aici,la raspunsuri ![]()
La multi ani Noemi Antonia,Vlad,Mihai,Denis MIhai,sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi
Pupici si revin mai tarziu
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
stefaniya spune:
Diana - am vazut si pozicile de la nunta.Ce bine ti-a stat in rochita si ce pesimista erai inainte!Ati fost 3 frumosi.Ce poate face mai fericita o femeie,decat atunci cand se casatoreste cu barbatul iubit si mai are si un mic printisor. Si nasii au fost frumosi,si sora ..mi-a placut
Inca o data felicitari!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
loradin spune:
FETELOR VIN CU VESTI!!!!
ANA ARE UN PRIM DINTISOR!!!!! DOAMNE CE EMOTII AM!!SARACUTA, DE ASTA MI-A FOST ASA AGITATA!!!
loradin
poze cu albinuta mea