Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)
Raspunsuri - Pagina 23
cria_bv spune:
Coolutz eu i-am dat piure de para si vad ca azi a iesit de 2 ori el care iesea cam la 2-3 zile. De acum o sa-i dau para doar la nevoie ca nu vreau nici sa treaca in extrema cealalta.
Diana am admirat poze, miresuca tanara, zvelta si subtirica zici ca nici nu a nascut acu 4 luni. Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti fericiti.
Cheburashka te referi la parul tau nu? Si la mine cade in veselie, au dat fetele o reteta pt masca. La mine si lui Vladut ii cade parul si cred ca o sa-l tund ca toata ziua are fire printre degete si le duce in gurita.
diana_jors spune:
Rebiana, roxanici, iunita, madybulancea
ca v-ati adus aminte si de mine in lunga perioada in care am stat deoparte... Rebiana: am intrat de 2 ori de pe telefonul sotului, dar doar cateva minute...
Cria: ![]()

Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
madybulancea spune:
Buna dimineata...cine vrea o
???
Mai fetele nu stiu8 ce are puiu meu dar cam de o sapt se trezeste noapte intr-o disperare,doarme bine pana la 2 cand papa apoi se trezeste din juma in juma de ora si ii dau ceai i dau suzeta il intorc de pe o parte pe alta(nu k nu ar face si el asta) si tot nimik...mai face el dar park nu asa....oiffff!!!!sunt chiauna de somn...as bea tone de cafea!!!
Diana si nazdravanu meu face cam la fel,in leagan si din pozitia aia intinsa el se apuca de o bara si se trage are dati cand chiar reuseste s ajunga mai in fund...isi tine biberonul de ceai,ar vrea el si pe-ala de lapte dar si l-ar scoate ca sa se joace asa ca nu il las,se intoarce non stop dupa spate pe burta,acum parca zice si el ma-ma-ma...aaaa sa va povestesc ieri l-am pus in mijlocul patului la noi ca urla la el si eu ma duc sa fac ceai,pun si perne,el se intoarce pe burta si nu stiu cum a reusit dar s-a tarat cu spatele si a ajuns pe marginea patului cu picioarele atarnad,dar a dat si perna jos deci cadea pe perna,mi-a stat inima cand l-am vazut...
Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007
loradin spune:
Neata'
ma primiti la spovedanie?
Mai fetelor va anunt solemn ca am cedat!!!! NU MAI POT! Sa va spun.
De 2 saptamani nu am apa in bucatarie.S-a spart teava de scurgere la etajul 2 si de 2 sapatamani desteptul asta de presedinte nu reuseste sa mobilizeze locatarii.I-am spus de nenumarate ori ca este inadmisibil sa-i fac cerealele copilului in wc si sa spal rufele de mana ca pe vremea lui bunica(masina de spalat este tot in bucatarie) Putin i-a pasat.Vine ieri victorios si ma anunta ca vine echipa lui peste sa schimbe teava pe toata coloana.Ok pana aici! Ce-a urmat? Nici in cele mai urate cosmaruri ale mele nu as fi crezut ca cineva ,in 2 ore poate sa-mi faca praf toata casa.
Au venit alaltaieri si m-au anuntat ca trebuie sa descompun toata mobila de bucatarie pentru a ajunge ei la teava.Il chem pe sotul meu,face praf bucataria(in conditiile in care am bucatarie pe comanda cu blat de 2 m si margini prinse in mastic ,plus plita electrica incastrata in mobila.In concluzie...nu mai am nici aragaz de 2 zile.Vine omul negru cu barosul ieri si incepe frate sa traga in pereti si in faianta de am zis ca-mi sta inima.Se duce si la vecina de sus si trage de teava pana cand in bucataria mea aterizeaza un bolovan de 20 cm cu o grosime de 10 cm , milimetric de corpurile celelalte cu geam(am crezut ca mi-a spart toata gresia).Coboara iar si se apuca omul si trage si de scurgerea de la masina de spalat(nu mai am nici masina de spalat).Va rog sa ma credeti ca mi-au dat lacrimile.Sotul meu era la servici si statea pe telefoane.Dupa ce am crezut ca nu a mai ramas nimic din bucatarie ,pleaca oamenii victoriosi ca au resit schimbarea tevii si ma lasa cu toate zobite.Intreb finut cand imi repara scurgerea si cand vin sa-mi puna peretele la loc.EEEEEEE si aici vine raspunsul magic" Nu este treaba noastra doamna!" Intr-un minut am fost la presedinte.Am simtit ca toti piticii se urca in varful capului.Ii zic" Domne d-ta iti bati joc de mine? Dupa ce ca ma duc cu biberoanele in wc,m-ati lasat si fara aragaz? Ce-i dau copilului sa manance? D-ta sti ca eu de 2 zile ii dau borcanele in loc sa-i gatesc?.Nu are sens sa va spun ce a urmat.Concluzia: boul boilor nu a semnat nici un contract cu firma,are doar un deviz unde nu se specifica daca intra si reparatia .A venit sotul meu seara si am crezut ca nu mai apuca a doua zi.Era rosu ca racu(ii crescuse tensiunea) si ma anunta ca au pus teava de scurgere mai sus si trebuie decupata mobila.Vin si va intreb nu este bataie de joc? Nu imi este oare de ajuns ca Ana de o saptamana e matzaita si nu ii intru in voie cu nimic?Se pare ca ii vor da dintii.Nu prea doarme noaptea iar ziua e agitata de imi vine sa -mi smulg parul din cap.Asta imi trebuia acum? Nu stiu voi insa va recunosc sincer ca nu ma tine buzunarul sa o tin numai pe borcanele.Nu-i vorba ca ei ii plac dar....sa fim seriosi am frigiderul plin de legume si fructe proaspete si eu bag tampenii in ea.Ce m-a scos din minti insa a fost remarca presedintelui.D-na sa stiti ca in contractul casei nu se specifica gresia si faianta" Am crezut ca nu aud bine!Cu alte cuvinte, daca muschii tai au vrut gresie si faianta nu e treaba mea! Nici pana la ora asta nu au venit sa repare .Stau cu toate vasele in sufragerie,cu bucataria zobita,fara aragaz,fara masina de spalat pe un fundal de tipete si maraituri ale fetii mele superagitate.Va spun sincer ca nu stiu cum ies din asta.Am obosit!
Gata! M-am descarcat! Nu ma supar daca nu ati citit! Important este sa nu va suparati ca v-am ocupat din spatiu. Pup mamicile si bebeii!!!!
loradin
poze cu albinuta mea
iunita spune:
neata fete
intru 3 min ca dupa aia decolam spre Bran. Sper sa fie bine!
loradin eu in locul tau as anunta ANPC sau OPC pe motiv ca mi se parea de bun simt s ate anunte macar in ce constau "reparatiile" si daca erai de acord era treaba ta... oricum e de .. cah faza . eu in locul tau cred ca faceam mult mai urat. chiar si preshul ar trebui tras de maneca pt ca face "contractari" fara contract. nu pot decat sa iti urez multa putere si...nervi de otel. pupam Ana mica sa fie mai cumintica. plita daca este electrica nu o poti muta undeva? fructele poti sa i le bagi la blender sau pe raz de sticla. legumele poti sa le fierbi la presedinteacasa si sa ti le pui la frigi![]()
diana bine ai revenit. hai nu fi suparici ca toata lumea citeste ce scrii despre Alex. eu una recunosc ca am citit, m-am mirat ca ai zis ca merge soldateste deja si... MAMA CE MARE S-A FACUUUUT! era un picioman cand l-am cunoscut si acu e barbat in toata regula. Ati fost foarte frumosi la nunta. O familie ....o familie!
mady
1. vomitatul in jet- vomita o cantitate mare de lapte cu destul de multa presiune. adica te cam face fleasca. ca sa fac o comparatie, cel mai probabil tampita..da incerc: ca atunci cand dai drumul la apa si a fost oprita si vine buluc asa.
2. nu tot de o sapt ai inceput tratamentul pt Razvan? poate de la aia este. oricum mai au si ei perioade. incearca sa nu sari la el chiar de la primul zgomot , vezi daca nu se linistete singurel..ca io mi-am mai luat clapa sa zbor peste paturi la maimutel si ea sa doarma bine mercic si sa o trezesc eu practic. pupam sa cresteti mari.... si mai am o rugaminte : tine cont de faptul ca puiutul tau este mai mic decat ceilalti bondarei cu 1-2 chiar 3 luni. nu te grabi sa ajungi pe nimeni din urma. nu face comparatii. o sa vina si vremea voastra.
coolutz un bbe de 5 luni alaptat bea cate lichide vrea ca sa zic asa. Daca avea nevoie de altceva crede-ma ca cerea. fi-mea baga apa la greu. Da matzaie cand vrea nu ii dau eu. Daca totusi crezi ca ar mai avea nevoie de un supliment si nu merge cu bibe incearca cu lingurita sau cu o canuta..poate merge mai bine.
tzuna nu stiu daca am mai spus da inca o data nu strica: Bine ati revenit! Ma bucur ca a fost bine in concediu.
Anne stai c anu pricep. il lasi pe Raul sa doarma in casa si te duci in piata? nu il poti pune in carucior? sau in marsupiu? ca doar nu merge pe jos prin mizerie. ce mai faceti? cum mai merg lucrurile cu stii-tu-cine (cel al carui nume nu poate fi pronuntat. statu-palma-barba-cot)? ce mai fac dintitsorii?
riloasa dupa ce a facut 5 luni. dca era din a -7- trebuia sa iti spuna "dupa luna a 6-6"..parerea mea.
gabi78m-ai nenorocit. ca i-o luai de la hip fiertura cu spanac.... io cred ca ii dau lu fi-mea lapte pana o trec direct la fripturi neica ca astia cu teoriile lor care mai decare mai alambicata ma scot la pensie.
si acu sa va spun despre maimutel: de obicei se trezeste la ora 8.00 azi s-a trezit la 6.45. cred ca ii era teama ca plecam si pe ea nu luam. mai nou papa dimineata 200-230 ml lapte si sera 220-250 ml. de dim a papat 150 de imi venea sa imi iau campi.. asta inseamna ca sigur avem o masa si pe drum..ooof..ce maimutica am si eu.......A si ca s a nu panichez pe nimeni: Iarina are numai 4 mese in 24h deci cred ca e normal sa bea peste 200ml la o masa.
gata, mai aveam dar e tarzior. V-am pupacit... facem ultimele retusuri si tai tai..
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
Kitty spune:
Buna dimineata! La multi ani albinute, bondarei aniversati ieri ai astazi!
Loradin, groaznic, nici nu pot sa-mi inchipui cum ar fi sa mi se lucreze in casa acum! Adevarul e ca rar gasesti meseriasi care sa fie seriosi si sa aiba grija de lucrurile tale si daca nici nu s-a semnat nimic cu ei atunci clar nu le pasa. Sper sa se remedieza repede si fara prea multe urme ceea ce s-a stricat!
Rebiana, cum sa scri degeaba? Sunt sigura ca mai multa lume a citit si le-a placut povestea ta, dar eu vad ca de multe ori uit sa scriu ce vroiam, sunt sigura ca asa s-a intamplat. Si se vede de cate ori a fost citita povestea voastra!
Andra unde-s kilogramele alea in plus? Le-ai ascuns? Cum poti sa arati asa dupa 3 copii? Ai o familie f frumoasa, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!
Diana, ai fost o miresica frumoasa, imi plac cel mai mult pozele in care apare si Alex!
Coolutz, morcovul crud ajuta la constipatie.
Mady , Giulia dormea toata noaptea de la 6 saptamani, iar acum se trezeste uneori de mai multe ori pe noapte, nu stiu, nu stiu o fi ceva cu ei, eu nu am reusit sa gasesc nici o explicatie!
Fetelor nu mai pot cu caruciorul asta!! E vechi, greu si nu se mai deschide bine dupa accident. Spuneti-mi ce carucior sa iau sa fie asa mai sport, dar sa se lase putin pe spate si sa fie USOOOOORR. Zilnic trebuie sa sa-l urc/cobor de la etajul II si spatele meu e praf, am zile in care cu greu ma ridic din pat.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
gabi78 spune:
Fetele cind puneti voi uleiul in supa? In timpul fierberii sau frecati la sfirsit in blender?
Revin mai tirziu cu cu pareri ,pupici si altele ca acum ii dau sa pape lui Tudor si il scot putin afara ca astat ploaia.Va pup
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
laura_oana spune:
`neatza
noi am fost mai lenesi azi, ne-am trezit la ora 9
.a ras o sticla de 240 ml lapte( nu mai mancase de la 19 asera--tot 240 lapte), si acuma roade la hamurile de la scaunu de masina ( am unul primit de la vara-mea si in ala sta toata ziua , ca deee tre sa ma vada)
PISCOTURI nu stiu daca sunt de sampanie sau nu
sunt foarte bune si lui ii plac tare mult( si inmuiate in lapte SUNT O DELICATESA), a dat putin lapte afara, asta e mai patim si din astea.
despre borcanele, eu am zis ca nu ii voi da, vara-mea a patit-o ( am crezut ca va scrie FALIMENT pe fruntea ei)s-a obisnuit a mica doar cu "borcanele" si doar aia manca si nu de totate doar pe mofturi ce ii placea ei, ce facea vara-mea nu mai vroia si pace, EIIIII dar cu al doilea nu a mai procedat asa, a mancat ala micu de toate si fara borcanelele minune.
azi noapte eduard s-a trezit de 2 ori si statea treaz in patutul lui si se juca
pana azi dimi pe la 7 cand s-a trezit si l-am luat in pat langa mine sa ne dragalim ca in fiecare dimineata si AM ADORMIT amandoi pana la 9!![]()
Loradin nervii tari, si io am avut bucatria "varza" mai degraba toata casa( dar macar noi am fost in renovari ca asa am vrut noi) copilu era la mama ( acolo dormeam si noi)il vedeam dimineata cand plecam si sera cand veneam de multe ori deja dormea
eram geloasa pe toata lumea care zicea ca sta cu el si se joaca, bla bla
. dar a trecut TOTUL A DURAT CAM 1 LUNA!!!!+ CURATENIA DE DUPA!
Fruntea sus , si mai rezista putin
tie si la bebelina 
sotu meu cred ca il lua de gat pe presedintele ala( daca e ceva de certat la bloc , sotu se baga io nu
)
sper sa pape mai mult eduard azi, ca de nu fac cu nervii!
cineva se matzaie , cred ca ii e somnica.
revenim mai tarziu
Laura si Eduard Darius 22.03.2007 (si mami 22.03.1983)
florin-a spune:
Laina si Ela-sa va traiasaca crestinutele si sa fie sanatoase!
Martutza bine ca Victoras este bine acum...doamne cred ce-o fi fost in sufletelul tau si imi pare bine ca nu ai reusit sa tii pedeapsa pana la capat ca ne esti de un mare ajutor pe aici![]()

Andreaa20-da se face febra si de la dinti,Ana mea a facut chiar 39 odata iar medicul a zis sa ii dau nurofen si sa o supraveghez.De 2 saptamani i se vad si asteptam si noi sa erupa.Cand?nu stim...poate pana face 5 luni ies ca tare se mai chinuie mitica.
EleneGiulia felicitari pentru primul dintisor..in cat timp a spart gingiuta?
DianaJors-o miresica tare frumoasa-felicitari si Casa de piatra

Cat despre noi ne intoarcem pe burtica in fractiune de secunda.De pe burta pe spate inca nu...o mai ajut eu ..ii mai arata ca poate s-o prinde de figura![]()
piciorule la gurita nu le ducem inca..a inceput sa duca manutele dar numa pana la genunchi
Papam diversificat si vreau sa incep sa ii dau supita-MA AJUTA CINEVA!!!!ca nu stiu ce legume sa folosesc si cata apa sa pun![]()
pupici cu sclipici la toti bebeii si mamicile!
Florin-a si Ana-Maria- 4 luni si o saptamana
florin-a spune:
si eu am schimbat caruciorul cu unul mai usor si mai sport
are mai multe trepte de inclinatie-nu se lasa pana jos de tot ca nu mai avem nevoie
Este douceur si am datpe el 200 ron
quote:
Originally posted by Kitty
Buna dimineata! La multi ani albinute, bondarei aniversati ieri ai astazi!
Loradin, groaznic, nici nu pot sa-mi inchipui cum ar fi sa mi se lucreze in casa acum! Adevarul e ca rar gasesti meseriasi care sa fie seriosi si sa aiba grija de lucrurile tale si daca nici nu s-a semnat nimic cu ei atunci clar nu le pasa. Sper sa se remedieza repede si fara prea multe urme ceea ce s-a stricat!
Rebiana, cum sa scri degeaba? Sunt sigura ca mai multa lume a citit si le-a placut povestea ta, dar eu vad ca de multe ori uit sa scriu ce vroiam, sunt sigura ca asa s-a intamplat. Si se vede de cate ori a fost citita povestea voastra!
Andra unde-s kilogramele alea in plus? Le-ai ascuns? Cum poti sa arati asa dupa 3 copii? Ai o familie f frumoasa, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!
Diana, ai fost o miresica frumoasa, imi plac cel mai mult pozele in care apare si Alex!
Coolutz, morcovul crud ajuta la constipatie.
Mady , Giulia dormea toata noaptea de la 6 saptamani, iar acum se trezeste uneori de mai multe ori pe noapte, nu stiu, nu stiu o fi ceva cu ei, eu nu am reusit sa gasesc nici o explicatie!
Fetelor nu mai pot cu caruciorul asta!! E vechi, greu si nu se mai deschide bine dupa accident. Spuneti-mi ce carucior sa iau sa fie asa mai sport, dar sa se lase putin pe spate si sa fie USOOOOORR. Zilnic trebuie sa sa-l urc/cobor de la etajul II si spatele meu e praf, am zile in care cu greu ma ridic din pat.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow