Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)
Raspunsuri - Pagina 22
Elena.2006 spune:
quote:
Originally posted by Cheburashka
dragele mele,
am si eu o intrebare la voi: voi cum ati rezolvat problema caderii parului? eu eram tare bucuroasa ca nu cade pe la 3 luni, dar uite ca a inceput si la mine acum cand matza are 4 luni si cade, cade intr-o veselie... stiu ca e normal sa cada, dar poate exista vreo metoda sa-l mai potolesc un pic.
Eu am luat calciu lactic si vitamina B comlex.Mi-am mai facut masca cu Vitamina a si galbenus de ou, o data.Mai cade si acum , dar nu asa mult.
O coafeza zicea sa mincam multe lactatate, fructe si legume.
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita
Am 5 luni
gabi78 spune:
quote:
Originally posted by Cheburashka
dragele mele,
am si eu o intrebare la voi: voi cum ati rezolvat problema caderii parului? eu eram tare bucuroasa ca nu cade pe la 3 luni, dar uite ca a inceput si la mine acum cand matza are 4 luni si cade, cade intr-o veselie... stiu ca e normal sa cada, dar poate exista vreo metoda sa-l mai potolesc un pic.
Mie si acum imi cade si sunt apropae 6 luni. Ca f repede dupa nastere a inceput.
M-am vopsit ca nu ma mai vopisem de hat hat si cade mai putin!
Asta insa este cea mai proasta solutie!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
elpower spune:
Intru sa spun si eu:
"La multi ani!" pentru toti bebeii care mai implinesc azi o lunita, pentru Alexandri si Alexandre care se aniverseaza azi! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Multumim pentru aprecierea rochitelor! Si eu abia astept s-o vad in ele, nu asa doar de proba. S-a inteles gresit. Avem botezul pe 8 septembrie, adica sambata viitoare, impreuna cu alti cativa viitori crestini de pe aici, scuze ca nu mai retin exact cine.
Eu ma pregateam de zor sa iesim afara si Theuca mea a adormit. A papat fata si acum a atras-o patul. Astept, ce sa fac. Si profit sa mai scriu cate ceva.
Sa va spun si eu meniul pe ziua de azi:
ora 4.00 am - supt san
ora 8.45 - 100 ml suc de piersici cu ananas de la Hipp + 80 ml lapte
ora 12.30 - 200 ml supa crema de morcov, dovlecel, patrunjel, pastarnac pasate cu zeama in care au fiert si ceapa scoasa dupa fiert
ora 15.40 - 7-8 lingurite piure de morcov tanar cu cartofi de la Hipp (nu i-a placut deloc)+210 ml lapte
Si mai urmeaza 2 mese.
Ne-am pufosit detot! Nu vi se pare ca mananca mult? Ca mie asa mi se pare. Asa ca i-am scos cerealele. Ii dau doar la o masa. Penultima. Nu stiu ce a apucat-o sa manance din nou noaptea. Credeam ca din cauza ca ii dau ultima masa de seara la san si nu se satura, dar aseara i-am dat pe la 23.00, 200 ml lapte, ca a adormit in parc si nu s-a mai trezit pana atunci, nici cand am ajuns acasa. Si tot s-a trezit la ora 4.00 si a papat un biberon cu lapte, adica 200 ml. O fi avand vreun puseu de crestere sau fructele astea de la borcanase ii fac asa pofta de papa, nu stiu, dar ma bucur. Am cantarit-o ieri si are 7kg si 620g. Si cred ca a sarit de 70cm. O sa o masor, ca sunt tare curioasa.
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
lauramar spune:
la Victor si sa fiti sanatosi .
Am vazut ca tot discutati de preturi aici un lapte nan 1 este 17€ ,humana nu este aici,iar acel ceai granulat de la milupa am luat din ro cu aproape 7€ si acum a aparut si aici si costa doar 4,plus ca am mai platit si transportul pana aici.Ma minunez si eu de preturile din tara.
sarbatoritilor de astazi!!!!
Maine ne mutam imi vine sa fug sunt cu toata casa intoarsa pe dos.Poate mai reusesc sa intru duminica dupe ce ne mai asezam putin,si de luni la noul loc de munca
,sper sa fie bine ca am facut multe sacrificii pt. a putea lucra acolo.
si un sfarsit de saptamana mai placut decat al meu
laura_oana spune:
buna seara
azi a fost o zi tare intoarsa pe dos,eduard a mancat la 8.30 lapte 200 ml, la 11.30 un iaurt de fructe + 4 piscoturi, la 16 a mancat cateva lingurite de piure cu care facea gargara sau le scuipa sau sufla in lingurita, a baut ceai ala era singurul lucru care ii trebuia, iar acuma la 19.00 a mancat 240 ml lapte
.NU MAI INTELEG NIMICA. el manca foarte bine pana acuma, nu stiu ce sa zic.
acuma ne pregatim de baita si la somnic.
nopate buna tuturor si o nopate linistita( aici fulgera si cred ca vine o furtuna).
laura si eduard darius
ditu spune:
quote:
Originally posted by cria_bv
Ditu unde e magazinul asta Iana?
Criade Vlad 28 Aprilie 2007
Poze
Cum cpbori din Piata Sfatului pe Republicii,intri pe prima staduta la dreapta( pe colt este mag.VODAFONE)si pe aceea staduta tot pe dreapta este magazinul.Acolo este si mag CHICCO,apoi un bar si apoi mag IANA.Sper sa nu fie pre tarziu,am ajuns azi din intamplare pe acolo si se vand foarte bine produsele!!!!!!!! daca nu au afara intreaba si tu ex. mai aveti marimea x din acest model,mai au in spate marfa ca nu au cum sa o scoata toata odata.
anaalina spune:
Buna seara ,
Am venit sa raportam si noi ce am facut azi si mai ales ce am papat
6-170 lapte
10-nectarina +caise(hame)=nu prea i-a placut si a papat 100ml lapte
14-supa crema(morcov ,pastarnac,rosie,dovlecel,cartof,ceapa) pe care eram cat pe ce sa le ard ca vb la telefon

16-18 SOMN langa tata
18-210 lapte (nu mi-a venit sa cred ca il bea pe tot
)
Intre timp am fost la cumparaturi si am luat banane si am incercat sa-i dau si ca urmare a vomitat aprope tot ce mancase, imi venea sa turbez
18-21 tavaleala prin pat cu tati
21- Baie in cada cu mamica
21.30-180ml lapte cu cereale(orez)
21.45- GATA SOMN PANA MAINE!!!

Laura _oana ce fel de piscoturi???De sampanie???

AZI AM IMPLINIT 5 LUNI!!!

(MULTUMIM PENTRU FELICITARI)
Varsta Catalinei Teodora
ralualexandrei spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele.
Ehhh vergeturi n-am ,insa mi-au ramas kilogramele in plus
.
Anne asa e, am 3 copii.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
diana_jors spune:
Hello again,
se pare ca cu progresele lui Alex v-am plictisit, probabil toate ati trecut deja prin ele
(desi nu stiu daca chiar la 4 luni
) n-ati zis nici una nimic ![]()
Asa ca va pun niste poze de la nunta
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
coolutz spune:
seara,
in sfarsit apuc si eu sa scriu una alta ca pana acum am vizionat poze, citit povestiri cu nasteri, si lecturat ce s-a mai scris in ultimele 2 sapt...
ddana- mi-a placut mult povestea ta, chiar daca am nascut natural am avut multe trairi comune
am fost plecati o sapt la parintii mei in jud satu mare ->strumfi s-a comportat excelent, a dormit, a mancat cum se cuvine...si am avansat cu diversificarea. programul nostru pe o zi ar fi urmatorul:
8-8.30 - lapte de la mami - aprox 100-120 ml
10 - piure de fructe - mar, piersica, para, nectarina, morcov combinate cand cum, uneori punem si vreo 2 lingurite cereale daca consistenta piureului permite. inainte si dupa piure ia lapte de la mami, atfel nu vrea sa manance, dar nu cred sa ia mai mult de vreo 40ml lapte
13, 15-lapte de la mami cat ii pica bine
18 - cereale-unele cu lapte inclus sau altele fara lapte inclus si facute cu lapte de la mami -aprox 150 ml. ianinte si dupa un pic de lapte de la mami
20, 22- lapte de la mami
uneori se trezeste noaptea si primeste lapte de la mami
a inceput sa ia in greutate mai bine de cand am introdus cerealele, adica in loc de 50 g pe sapt acum ia vreo 100g.
de sapt viitoare cred ca intram cu supica si legumele fierte.
kmi- sper ca nu te superi pe mine dar sa stii ca ma bucur ca am gasit inca un bb la fel de usor ca al meu...
..pana acum din ce am citit pe forum nu am vazut nici un copil care la 4 luni jumate sa aiba numai 5 kile jumate cum avem noi. am vazut ca timeea ta are 6 kg la 6 luni ...cam asa o sa aiba si al meu...acum, la 5 luni fara o sapt avem 5700g
din satu mare am tras o fuga si pana in ungaria...ca tot am vazut discutandu-se...cred ca in ro sunt cele mai mari preturi..nu numai la articolele pt bb ci in general...
am intrat intr-un magazin de articole pt bb - brendon ii zice, care am inteles eu ca nu ar fi unul dintre cele mai ieftine...si:
- cerealele care in ro costa undeva intre 15-20 ron in hu se gasesc la aprox 10 ron
- cana cu tzutzuroi de la avent care in ro costa 40 ron in hu se cumpara la aprox 27 ron
deasemenea hainutele sunt mult mai ieftine...si lista mai poate continua. daca va intereseaza puteti sa va faceti o idee aici. din pacate nu se fac livrari la comenzile pe net decat in hu, si alea sunt gratuite daca depasesc aprox 70ron
as vrea sa va intreb cam cate lichide ar trebui sa bea un bb de 5 luni? al meu saracul nu stie/nu vrea sa bea din biberon...roade tetina ca pe o jucarie de dentitie...rade si tot lichidul ii curge pe la marginea gurii afara.
de cand am inceput diversificarea este destul de constipat....ce sa ii dau sa nu mai fie?
morcovul crud constipa sau provoaca diaree?
,
andrea si andrei(6april2007)