fumatul in parcurile pentru copii!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Acum am descoperit subiectul asta.

sincer ii urasc din toata inima pe toti fumatorii din lumea asta. pe cei care nu au bunul simt sa-si cenzureze viciul in locurile publice:
pe strada, in parc, la locurile de joaca pentru copii etc.

si nici nu se simt daca le atragi atentia sa se mute cu tigara de linga copilul tau. pentru ca in general au grija sa se dea doi metri mai departe de propriul lor copil. al altora nu conteaza.

ieri s-a asezat linga mine pe banca (de obicei ma plimb cu bebe, dar si m-am oprit si eu sa-mi trag sufletul) o bunica care era in parc cu nepotelul (a se intelege la locul de joaca, ca noi nu avem parc cu copaci si iarba verde). s-a intors cu spatele la mine si la carucior si si-a aprins o tigara din aia puturoasa, fara filtru...si cind i-am atrs atentia ca fumeaza linga bebele meu m-a privit mirata si mi-a zis ca ea s-a intors cu spatele si ce altceva mai vreau...vreau sa dispara din parc!!!!! asta vreau!!!! nesimtita!!!! a trebuit sa ma ridic si sa plec, pt ca, poate sint exagerata, dar as vrea ca copilul meu sa respire aer curat si nu fum de tigara...ca de asta il scot in parc, si nu il duc la circiuma!
as vrea sa se interzica odata fumatul in toate locurile publice!!!! si sa se dea amenzi usturatoare!!!!

asta de la o persoana care a crescut in casa cu doi fumatori inraiti (parintii mei - care au avut totusi bunul simt sa fumeze in bucatarie, cu geamul deschis si usa inchisa, si nu in camerele de locuit) si ai carei bunici au murit de cancer la plamini datorat fumatului.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

am vazut sapt asta la TV ca defapt este legislatie impotriva aruncarii mucurilor de tigara si sunt amenzi destul de mari...dar din pacate sunt doar teoretice ca practic nu sta nimeni sa-i amendeze pe nesimtiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

anca,de acord cu tine...dar ai fost haioasa cu faza:sa respire aer curat!Unde/in orase?:p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b
sincer ii urasc din toata inima pe toti fumatorii din lumea asta

Bine faci. Io propun sa-i luam pe toti, sa-i aranjam sub forma de gramada si sa le dam foc. Ba nu, ce spun eu aici? Mai bine sa-i taiem si sa le punem sare pe rana, dupa care sa-i ungem cu miere si sa-i lasam prada furnicilor rosii.
Ce zici, ti-ar trece ura? Sau ar urma cafegiii?
E bine ca ii urasti pe toti - macar aici sa nu faci vreo discriminare.

Va amintiti episodul din Southpark cu vizita la Muzeul Tolerantei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

ei,era o metafora,cred...

Mergi la inceput