Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 29
Donia spune:
La multi ani, dandusa! 
Sa fii mereu vesela, optimista si iubita de cei dragi!
ruxandra, mi-a lasat gura apa... nu doua zile, ci doua ore as cere si eu in care sa imi fac de cap... dar lasa, peste vreo 2-3 ani sigur se va putea. Rabdare, rabdare...
m_monique, Cristi nu se trezeste noaptea, suge seara la culclare (21,00) si dimineata pe la 7 - 7,30 cand se trezeste.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
hmmm....fursecuri? de care fursecuri? facute in casa? cu crema, fara? detaliaza un pic, te rog...sa nu mi spui ca vrei sa zici jaffa cake de la pim ca mor. pic aici. ca la cucuietii din deal aici unde sunt eu n-aduc d'astia....
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
pai...,fursecuri cumparate...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mindrete de Crinuta
adinazot spune:
DANDUSICO,la multi multi ani,sa ne traiesti,sa fii fericita si faina ca acum!!!
AM vazut poze cu copii minunati,toti sunt niste superbi,si mariii...ce au crescut copiii nostrii!!!
Eu abia apuc sa mai intru ,stau super prost cu timpul,dar in toata nebunia asta ,sambata am fost la nunta la o prietena buna,si a fost fff frumos,nu m-am mai distrat de mult asa bine!!!era nevoie![]()
AICI am ceva poze de la nunta,pt cine are chef!!!
Bunica mea e din ce in ce mai rau,si e tare greu cu ea...nu ma mai plang,ca va saturati de mine..daca nu cumva ati si facut-o.
VA pup!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
adinazot spune:
O, si ce era mai important era sa uit,Alessia are 2 dintisori!!!cam tarziu,dar e ok,ne bucuram!
poze Alessia
Ktrinel spune:
adina, felicitari pt dintisori...a fost greu?? din ciclul "ktrinel ii stie pe toti" ...cele 2 personaje alaturi de Dorin sunt cumva Dani ...sii...sii...zi sa ii zic , ca nu imi vine, dar looks so familiar..
sanatate la bunica.
chinico spune:
La multi ani Dandusa, sa traiesti sa infloresti ca merii ca perii in mijlocul verii!!!

...pentru ca ieri nu am semnat condica, LA MULTI ANI si pentru Rares, primul fulgulet care implineste un anisor!!
ce repede trece timpul.
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
adinazot spune:
quote:si..si...da,e Max,ii cunosti deci
Originally posted by Ktrinel
adina, felicitari pt dintisori...a fost greu?? din ciclul "ktrinel ii stie pe toti" ...cele 2 personaje alaturi de Dorin sunt cumva Dani ...sii...sii...zi sa ii zic , ca nu imi vine, dar looks so familiar..
sanatate la bunica.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
poze Alessia