Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am vointa cat o balega! n-am baut suc, n-am papt decat fructe dimineata, iar la pranz cand m-a izbit mirosul de usturoi (stiti voi sosul ala de ieri) am cedat. problema e ca am mai pus si niste paste alaturi. poate maine macar nu mai pun si pastele. acum ca tot am mancat bine ma duc sa ma intind un piculet. nu stiu ce e cu mine, nu am energie deloc, ma dor toate toate cele, mai am un pic si ma apuc de bocit

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

La Multi Ani Dandusa!sa fii fericita alaturi de Crinuta si de iubita ta.
Rares pentru implinirea primului anisor
multumim fetelor ca au avut rabdare sa ne vizioneze pozele .
Bambo eu cred ca o sa o dau pe Cristinuta la cresa mai intai. si cred ca asta se va intampla inainte de 2 ani. si dupa cresa va urma gradinita la 3 ani. nu cred ca se va oferi nici o bunica sa stea cu cristina deci asta ramane singura solutie pentru noi.

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Multumesc de raspunsuri

Tot stau si astept sa vina Dandusa cu visinata da nimik se lasa asteptata

Pascal Andreas si Sophia Maria bb-ii de Kokorina

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Dandusico la multi ani
Bambo eu sunt zapacita la subiectul gradinita cresa sau bona am auzit atatea pareri si pro si contra, ca sincer nu stiu ce decizie sa iau cu Mario. una stiu ca din toamna ceva trebuie sa fac vreau sa ies la munca.

La multi ani pentru primul nostru fulguletRares

Laura e tare frumusel Dani bine nici nu a fost urat vre-o data dar pe ce creste tot mai frumos se face de Riana nu mai zic e o bombonica de fetita si ce dulce e cu fundita aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

bebeilor de Kokorina

pentru Dandusa: sa fii sanatoasa si fericita!!!

M-am intors sambata din Spania: ieri surpriza mareeeee - AVEM PRIMUL DINTISOR - la 9 luni jumate - da-l avem - URAAAAA!!!

Fetelor sa vedeti cum s-a uitat David la noi cand am ajuns acasa - parca nu ne-a mai cunoscut, apoi dupa cateva secunde parca si-a amintit si de noi!!! Bine ca am ajuns acasa!!!

Pupici,

Simo si David( 9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dragele mele....ieri nu mi-a mers netul deloc...asa ca desi am avut mai mult timp liber nu a tinut cu mine clicknetu'...
Multumesc mult pentru aprecierile facute......toate fetele!
Kikineata...am fost la o pensiune....si am avut nr.de tel de la cineva...si am vorbit cu omul inainte...si ne-am facut rezervare!
Imi cer iertare pentru intarziere...mare eveniment mare printre fulguleti....RARES De Veronici a facut un anisor!!!!! sa cresti mare si voinic si sa le aduci bucurii parintilor!
Apropo de blondul meu........culoarea mea naturala e saten...de cand ma vopsesc am tot incercat o groaza de nuante de blond....si pe la salon si mi-am luat eu vopsea si ma vopsete mama....si ultima data mi-a placut o nuanta de la Palette,desi eu nu prea aveam incredere in vopseaua asta...dar a iesit asa cum mi-am dorit!

LA MULTI ANI DANDUSA
Multa sanatate si fericire...sa te bucuri de Crinuta,sa ramai la fel de frumoasa si cu sufletul la fel de mare!Te iubim!!!!!!!
Sandokanilor Pascal si Sophia!!!!!!!Multi pupici de la Mark pentru sotioara lui Sophia!!!!
Gata fug la apel...striga dupa mine...ma-ma...ma-ma si dupa aia ta-ta brrrrrr.......!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Si daca tot se vorbi de gradinite, in Libertatea de astazi este o lista cu cateva gradinite (probabil dintre cele mai "faimoase") din Buc, Timisoara, Iasi si Constanta, precumm si tarife percepute. Ziarul se poate accesa si on-line.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Pe fuga, pe fuga....
Vazut poze cu Mark de Alexandra si Dani de Laura... superbi!!!
La Multi Ani, Rares
La Multi Ani, sandokanilor...
Pe fuga, pe fuga... back to work

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DAU DE BAUT VISINATA!!!
Multumesc din suflet pentru urari...,sint foarte emotionata...,am si plins...de fericire cind am vazut cit de dragute sinteti toate...,va iubesc si va multumesc pentru urari...,sa dea d-zeu sa fim sanatosi cu totii ca asta-i cel mai important lucru in viata...,restul...le- facem noi pe toate...

Am avut o zi draguta...,dar simpla...,adica ca si restul de pina azi...,nu pot si nu am chef sa fac petrecere fara sotul meu...,asa ca astept sa vina acasa si sa machim amindoi de fericire,sa sarbatorim toate evenimentele din acest an...si atunci sa te tii petrecere...
Pina la marea petrecere...,zic sa ne antrtenam asa ca vineri va astept in Herastrau...,ne gindim sa facem un gratar,adica ceva "altfel"...,dar pentru asta am cerut ajutorul Dianocicai,sa vedem cum se poate si daca se poate...,sper sa nu ploua... ei si daca-o ploua...,n-o fi foc...,de dragul meu...,ce nu faceti voi...

Deci sa continuam petrecerea virtuala...,fetelor...,poftiti de va serviti...,avem de toate pentru toti...,visinata ,bericica ,prajituri,fursecuri...,friptura...cu sos de usturoi...,ardei coptii cu otet...si cam atit...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

hmmm....fursecuri? de care fursecuri? facute in casa? cu crema, fara? detaliaza un pic, te rog...sa nu mi spui ca vrei sa zici jaffa cake de la pim ca mor. pic aici. ca la cucuietii din deal aici unde sunt eu n-aduc d'astia....

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput