Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Am vazut poze super cu zambaretul Mark, voinicul Darius si blondutul Daniel impreuna cu fericitii si frumosii lor parinti, am vazut apoi poze cu flacaii Ianis, Marc si Luca, impreuna cu parintii lor si m-au terminat cat sunt de scumpi (si copiii si parintii )! Cand vad cat sunt de frumosi baietii vostri, as vrea si eu ca urmatorul copil sa fie baiat!
Kokorina tare, tare!
Lorym, imi pare rau, dar habar nu am sa-ti raspund referitor la mastita. Cred ca ar fi mai bine sa mergi urgent la un medic ginecolog. Multa sanatate iti doresc!
Marani, tie iti doresc multa putere si rabdare! Imi pare tare rau ca bubamara trece printr-o perioada mai maraita! O sa treaca si asta!
Bebinuta, felicitari pentru dintisori si pentru ca printesa a acceptat sa doarma singurica in camera!
A_deju, ai un stil super de a scrie mesajele!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by Laura13

dandusa spune-mi si mie unde pot sa imi schimb si eu "aura"??? cum e cu punctele???

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

sus in stinga paginii.gasesti "folosesteti punctele"...,da click acolo si poti sa-ti pui efect glow,cu vreo 600 de puncte,parca...,selectezi nuanta preferata si-apoi bagi un mesaj sa te admiram si noi cu noul look

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

ATENTIE!!! la ce nr. alegi pentru intensitate ... sa-ti mai recunoastem nick-ul. NU EXISTA VIZUALIZARE - asa ca - atentie!

vre-o veste despre Lory?

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Am doua stelute, am doua stelute! Yupiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ce a iesit???

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

cat e de rau?? mie mi se pare..... ok?

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

azi am primit vizite..... rianna cu mami si tati. incerc sa pun poze, sper sa nu adorm cu nasul pe tastatura.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

dianarus in prima faza am vrut sa intreb cine e al treile copil , asa ca ar trebui sa scrii acolo: luca&marc&ianis. in rest ce sa zic, pozele f frumoase, personajele centrale si mai frumoase. 3 baieti.....hmmm, au "barfit" fetele de pe forum?

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Laura - esti mumoasa asa cu albastrul cela minunat - cata intensitate ai pus?

hai ca mi-ai facut pofta - zii si mie - sa ma fac si io - in spirit de solidaritate.

buey - vezi sa nu o uite Dani pe Kara cu Rianna alaturi - da? Ca am vazut eu ochii ei mistoci si m-am topit toata - daramite barbateii astia mici. hai pupici

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura da o cautare pe forum pt mastita si gasesti puzderie

fetelor, azi am crezut ca o iau razna...m a enervat soacra de am crezut ca mor. era cu d in brate, la 1 m in fata mea, eu vb cu mama la tel. si s-a intors gratios si...i a dat un strugure. dupa n atentionari ca copilu' mananca doar ce i da ma-sa punct. da...flori...normal ca m am umplut de nervi. eu ii ziceam nu i dati, ea nu..nu..nu...si i baga boaba n gura. bai nene, am crezut c o strang de gat...dupa vreo 5 min m am mai linistit si zic hai sa si vb cu ea. ce rahat de bine ii poate face daca i dai o boaba de strugure daca nu are voie? si sa nu ma ia cu aport vitaminic...auzi ce zice..pai am mancat eu o boaba si el s a uitat la mine si m am gandit ca vrea si el....pai ce pana mea sa faca daca mananci la 5 cm de el? sa se uite in alta parte si sa zica ca e la cura...?

a doua si mai tare. vine aici si matusa lui alex, nu mai detaliez...cert e ca sta la 2 statii de autobuz de noi in buc si pana acum nu l a vazut pe d niciodata. si cand a vazut o azi...a inceput sa planga...imi venea sa l pup de drag

a 3a de ieri. ies cu el pe strada sa l fac o tura sa adoarma. bineinteles ca apare vecina x. eu ii zic ca am iesit sa ne culcam. ea lugu lugu ce picioruse...ce falcute...ce ochisori...lugu lugu...si dupa 5 min de miorlait in fata lui zice...e, cum sa doarma, pai e mai treaz ca mine...ce era sa faca, ma, sa zica: lasa ma femeie n pace ca vreau sa ma culc, nu te mai hlizi atat la mine...?

of, si cate mai sunt...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Teutz

Am doua stelute, am doua stelute! Yupiii!

SA-TI TRAIASCA!

Miro

Mergi la inceput