Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Fetelor dragi, uite ca reusesc si eu dupa 10 zile sa intru in fuga pe forum. Mutarea se pare ca nu a fost insotita si de rezolvarea cererii de instalare a netului, telefonului si a cablului, asa ca de 10 zile stau fara acestea. Acum cateva zile am fugit pana la mama sa intru pe net si nu mergea serverul la DC, asa ca doar azi am intrat. Am citit putin, nu prea am timp; sper ca pana miercuri sa am si eu net si TV ca altfel ma mut iar la mama.

Ada s-a acomodat destul de greu in noua casa, prea multe lucruri noi, vrea tot timpul sa se ridice in picioare, plange dupa mine cand ma indepartez de ea chiar si 2m, mai avem un dintisor si inca ne mai trezimn noaptea de 2 ori. Ce am reusit in casa noua, am reusit sa o culc singurica in camera si nu a protestat deloc; inca din prima zi am culcat-o singura.
Pup toti fulguletii si sa speram ca revin si eu peste cateva zile.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dandusa spune-mi si mie unde pot sa imi schimb si eu "aura"??? cum e cu punctele???

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Buna la toate fetele
Deja incepem sa sarbatorim anisorii puiutilor? Doamne cum trece timpul. veronici disctracie placuta!!
Ca venii vorba...cum planuiti petrecerea ? Multa lume, 7 torturi si 15 feluri de mancare ? ca eu asa ceva tre sa fac, ca al meu sot are familie multa cu multi copii mici si toti asa fac... voi ?

Am o rugaminte! Imi trimite si mie cineva la dbunny_28@yahoo.es programul acela de facul colajul cu poza lui bb(ala cu aceiasi poza de 10 ori in diferite marimi)? Am vazut la cineva cred ca la miro sau Asiza si e super...
Am incarcat si poze noi dar inca nu stiu daca totul e ok, cica migram la flickr...
Revin in 10 min.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Veronici - mamica fericita - LA MULTI ANI! pentru Rares Stefan. Multi multi si mai treci pe la noi sa ne spui de sarbatorit.

bun venit Alex. faine poze.
madaluta vazut si pozele voastre.
dandusa si danita - pupici speciali pentru voi. Nu am disparut - doar ca ieri am fost la o nunta - si Kara facu furori pe acolo - normal ca azi m-a luat de noua dis de morning - desi ea a dormit home cu mama de pe la 9 seara - iar noi am pus capu pe perna abia la 5 dimineata. Sunt zombie de obosita - nici de somn de dupa amiaza nu am avut parte.

Ieri si azi am servit fetei reteta Dianei - cea cu conopida la cuptor. Ieri i-am servit-o cu iaurt si nu prea i-a placut - azi simpla in blender - a papat destul de binisor.

cam atat despre noi - va urmaresc cat pot de diagonaliceste si va pup pe toate.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

lorym a facut mastita!!!!!!!!!!!!!!!!! sfaturi?????

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Nu apuc sa citesc acum din urma, vreau doar sa va spun ca azi
l-am cunoscut personal pe LUCA de YAGMUR! si este un frumos si un cuminte si un mancacios si sunt impresionata ce bine s-a comportat in vizita! si mor dupa gropitele lui!

am facut si cateva poze cu cei doi frumosi!

luca & marc

sper sa va placa!

mai dupa baita copiilor sper sa apuc sa mai citesc urma...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

breeee...nush care m-ati urat de bine, da' am tras o tranta pe scari...de era sa raman infipta acolo... motanu' era safe in brate la tac-su' si io m-am dus elegant la vale, de mi s-au vazut chilotii din avion... mai are vreuna colac de-ala de dupa nascare, ca cred ca doar c-un de-asta as putea sa stau si eu normal in fund.. :)
in rest..toate bune :))
fug ca ne pregatim de baita, cu oala cu apa pe aragaz, etc etc.. :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

LAURA, imi pare rau pt LORYM, multa sanatate ii doresc!
Personal nu am patit-o, o prietena de-a mea facu, stiu ca si-a sunat medicul ginecolog, fu la un consult si-i dadu un tratament dar nu mai tin minte ce anume, oricum putut continua alaptarea. As suna-o acum sa-mi zica cu exactitate dar e la o nunta, abia maine dupa-amiaza, asta in cazul in care nu-ti raspund fetele. Pupici

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

poza super tare la "sa ne cunoastem" acolo.. m-am spart de ras: cuuuuuul

editez.. acu' am vazut ca e a lu' marius (stiti voi, ala cu umanitarele, bla bla..). oricum, tot m-am spart de ras, asta e....

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Laura13

dandusa spune-mi si mie unde pot sa imi schimb si eu "aura"??? cum e cu punctele???

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

sus in stinga paginii.gasesti "folosesteti punctele"...,da click acolo si poti sa-ti pui efect glow,cu vreo 600 de puncte,parca...,selectezi nuanta preferata si-apoi bagi un mesaj sa te admiram si noi cu noul look

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput