Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

LA MULTI ANI,RARES! de VERONICI.......multa sanatate si sa va bucurati de botzul de aur care a implinit un anisoooooor!

am ramas singurica acasa,sotul a luat copchii si s-a dus s-o duca pe macsa la spital la tacsu.e internat la o clinica de recuperare in afara orasului,asa ca vreo 2 ore mai respir.dar respir aici cu voi.

DANDUSA....ti-am citit povestea,am vazut pozele...bai,santeti extraordinari,asa m-a emotionat ca-mi tremura barba uitandu-ma la voi in poze dupa ce vazusem pozele.lasa ca trece timpul ca nebunul....acusi,acusi facem bradut de craciun si o sa fie si claudiu acasa cu un maaaaaaaaaaaaaaaaaaare cadou pt voi....rabdare.m-a spart crinuta ce mistoaca e in foto cu bentita pe cap...am salivat la tort....ia,sa te pui cu burta pe carte si sa ma ciufulesti si pe mine intr-o zi la par,abia astept....nu conteaza ce-mi faci,mie imi va placea.sandokanii pupa crinuta

DIANOCICULE.....te vazui in poze cu freza ta mistoaca.esti durere de faina tunsa.te-a tuns DANDUSA?pe bune daca iti dau mai mult de 18 ani.aici toate austriecele sant tunse asa ca tine,numai pustoaice.asa ca,si pe tine te includ in clubul pustoaicelor.ce-i dai frate sa manance la haiducul tau,ca este asa bine cladit....imi place moaca lui cand "cica e suparat".....

ALEXANDRA.....am vazut pozele voastre din concediu...ce misto trebuie sa fi fost.si mie imi place culoarea ta de par.cine te-a vopsit?DANDUSA?imi place cum iti vine.mark se vede din poze ca a fost cuminte,si apoi si cu parintii in concediu si cu un singur copil......chiar comcediu se cheama pt voi doi.se mai vede din poze ca santeti la fel de indragostiti.santeti frumosi ce mai!cum iti mai e spatele?

MADALUTA.....si pozele tale am reusit sa le vad.....ce frumoase si tu arati super bine.baietii tai in apa,ce frumosi sant si ce fericit e cu tati la scaldat.se vede cat santeti de fericiti!

TEUTZ.....pe tine te mananc impreuna cu o ciocolata cu rom....asa imi esti de draga!de prisos alte cuvinte

DONIA....la tine m-am gandit cel mai des in perioada in care nu am intrat pe forum.nu ma intreba de ce.imi venea mereu in minte.....DONIA,DONIA.....ce-o mai face?lasa ca trag eu o fuga in canada(la pensie)....si tot ne-om vedea odata si odata

KTRINEL......am vazut filmuletele cu julia,poze.....tu chiar ca arati de 16 ani....hai 18....mi-a placut faza cu "nu stiam ce sa fac cu mainile,si le-am bagat in buzunar".....ce fain ca juliei ii merge bine la gradinita.imi pot imagina ce-a fost in sufletul tai in primele zile,in primele ore singura fara ea....ai fetita mare,merge la gradi....felicitari!

BAMBOOOOOO!!!!.....mama mia!m-a dat pe spate antonia cum face pasii si cum se ridica singurica.am mai zis si repet.intotdeauna antonia a fost prima in toate dintre toti "fulghisorii".....felicitari!ai fetita harnica.iar tu esti faina tare in poze.

MARANI.....iti doresc multa putere,vad ca si tu esti oarecum sfarsita.hai,pupa pisica si va trece la amandoua.

ASIZULE.....am vazut si pozele cu tunsulica de denis.ce baiat mare si sa va traiasca...daca merge deja la tuns,ce mai vreti...e barbat in toata regula.

A-DEJULE......citesc mereu cu placere mesajele tale.ma amuzi teribil.faza cu ziua soacrei...nu comentez.....sa trecem la lucruri mai serioase....motanu' ma uimeste....s-a facut un tip misto,asa-s baietii care traiesc la malul marii....dar e frumos,frumos,frumos!!!!!

stati ca revin,suna cineva la usa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

era un cap de guma(un vecin de-al meu)...i-am ridicat un pachet de la posta si a catadicsit sa si-l ridice si el de la mine din casa dupa o saptamana,timp in care am sunat in nervi la usa lui....ma rog,neinteresant.
m-a bruiat asta cu totul,nici nu mai stiu ce-am vrut sa mai scriu...

va pup pe toate si va doresc o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

am prestat cartofi copti pentru tot familionu', am reusit sa ating 52 de grade in bucatarie, ocazie cu care am mai slabit probabil vreo doua kile, ceea ce va doresc si voua (da' eventual in conditii mai umane..), cele cateva care mai aveti nevoie, ca-n rest...numa' gagici de gagici.. :)))
vreau si io sa ma tund, ca asa ma baga pe mine-n boala dianocica asta cu frezele ei de super fitza... da' cine stie cand, cum, in ce fel... mai danduso, nu ziceai tu ca poate-poate, cu vantul dinspre nord, aterizezi in stilu' mary poppins la mine pi pirvaz..??? hai, ca sa moara babili di ciuda daca nu te las sa faci ce vrei din motzu' meu :))

la multi multi multi ani primului nostru fulgulet de un anisor, rares de veronici, sa ne traiesti, sa fii sanatos, cuminte si voios, sa-i bucuri pe ai tai parinti muuuuuuuuuuuulti ani de-acu' inainte!!! vrem poze cu tortu', cu motzu', vrem sa stim pe ce pune mana pe tavita... ce mai incolo incoace, vrem si noi la party!! macar virtual, daca altfel nu avem cum.. asa ca veronici, cand oi avea timp, ai legatura :))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Multumim pt apreciari facute pe marginea fotografiilor de la scaldat..sa stiti k nu le-am pus k sa va fac in ciuda...ci pt k mi s-a parut o mare realizare k am ajuns si noi la balaceala...Cred k mai multe bai in mare si plaje ati facut voi cele care ati venit in concediu pe litoral decat noi...Ma rog..Sper k totusi asta sa nu fie ultima pe anul asta....

dandusa: ai retinut bine k tati e plecat...dar..a facut tot posibilul sa vina in w-end acasica la noi..si asa va face si de-acum incolo...il iubesc mult pt asta..dar si el pe noi si cu toata armata lui mai fuge si pe-acasa...
Pt k azi pleaca din nou..plecam si noi la tara la ai mei pana vineri...
Multumesc pt explicatia cu filmuletele in Picassa..incerc acum...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

dandusa:..nu-mi vede niciun filmulet...cad deschid folderul cu filmulete...gol..nimic...nu am de unde sa le copiez..

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

De la mare, de la (inca ) soare intrat rapid sa urez un "fierbinte" La multi ani primului nostru fulgulet care implineste anul, Rares Stefan de Veronici.

Sa ne traiasca!

Draga noastra Veronici iti dorim ca flacaul tau sa fie sanatos, voios si la punga gros, basca fericit alaturi de mami, tati si restul celor dragi. O viata senina va dorim.

.. si un gand duios si-o floare pt fratiorul lui, acum ingeras.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LA MULTI ANI,sa-ti traiasca baiatul,Veronici,sa creasca mare,sanatos sa va aduca numai bucurii

LA MULTI ANI,fulguletilor care azi mai adauga o floricica in buchetelul primului anisor...,sa cresteti mari si sanatosi

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

sper sa-mi iesit roseata asta nesuferita...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

kaka maka......acum tre sa string puncte sa ma "spal" mai bine pe nume...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by dandusa

kaka maka......acum tre sa string puncte sa ma "spal" mai bine pe nume...

Mindrete de Crinuta

da' vaz ca stralucesti, nu gluma

Rares, sa cresti mare, sanatos, fericit si macar cu un dram de noroc!

fug sa ma vad cu o posibila bona pt lorym, se pare ca s-a hotarat intr-un final. wish me luck!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput