Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

[
Nu, nu....si pe tine te raportez pai da-o mama ei de treaba puteai sa te opresti cu ciorba, friptura,...dar sos de rosii cu usturoi ce buuun e! Chiar stii ca am auzit bebei care papa de pe la 7 -8 luni usturoi, nu cantitati industriale da cica-i si sanatos si devoreaza copiii mancarea ba in spanac ba in fasole verde...????

quote]Originally posted by Laura13

adevarul e, kikineata, ca nu stiu ce e mai rau..... sa puna poze cu marea, sau sa spuna ca nici macar nu se duc la balaceala. nu zilnic, ci nonstop!!!!!!!!
eu gatesc de zor, ciorbita, friptura, sos de rosii cu mult usturoi si carne de vita, papita pt dani.....stiti cum e in bucatarie????? asa ca, mai trag o fuga la calc..... cica sa ma racoresc

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

[/quote]

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Buuuuunnnnn, si de la tine Danutz vreau placinta cu branza!Are stafide multe multe sau nu? Hai nu ne zici nimic de socrela ...ne lasi as in ceata si suspans?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Pai Kikineata, donez o parte din placinta, ca eu zic pas. De cand cu impachetarile mele, ma abtin si de la dulciuri dar mai ales de la alcohol.
Asa ca ma chinui pt Cata, ca e mare pofticios si pt o musafira gravidutza!...Si pt cine se mai nimereste
Pai de socrela ce sa mai zic...decat a promis solemn ca vine sa stea cu Rares de luni. Si m-a anuntat joia trecuta ca nu poate...Si ca probabil va putea doar de pe 3 septembrie. ca daca stiam de la inceput...aveam deja bona la ora asta! Asa am fost nevoiti sa cautam solutii, gen, sa stea tac-su acasa cu el o saptamana (asta inseamna ca lucreaza de acasa, iar cand tre sa mearga la clienti, il aduce la mine la job pt 2-3 ore)
Dar asta-i viata, saptamana asta care vine vad o potentiala bona, sper sa se lege ceva, fiindca abia astept sa renunt la serviciile socrelei!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Yupiiii ce ma bucur ca a ajuns Sonia cu bine acasa

Kokorina-ce dor imi era de voi

Rares Stefan de Veronici

Rares de Zina
Irina de Deny75
Mihai de Lavinia_P
Patrick de FlorentinaG

Alexandra25-super pozele
cum bea Mark lapticul

fug sa pregatesc si eu ceva bun de papa

Madaluta-ce scump e Darius in avion

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

eu una, cat am fost gravi, am mancat usturoi LA GREU! salivam, numai cat ma gandeam la usturoi. sunt tare curioasa daca dani va papa. stiu ca e ffff bun, mai ales, dianarus, ruxandra, in caz de raceli si pt ridicare imunitatii. dar e voie de pe acum?????? chiar voi intreba pediatra.
danutz tot ciorba de vacuta si eu, dar placinta...... deja mor de cald, daca mai fac si o placinta..... nu stiu cine o va manca ca eu o sa fiu coapta.
apropo, voi faceti ceva "dulce" pt bebelusi??? papanasi sau ce o mai fi voi? a inceput cineva??? si daca da...... imi dati si mie retete???? stiti voi....ca pt prosti

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

alexandra: wellcome home !
a_deju: ti-ai pus pensioara deoparte ca sa te vezi cu regina ??:)
kokorinel: bine ca sunte-ti bine !!
yagmur: s-a racorit si containarul tau cu ploicica asta !
teutz si danutz: pupicei
dandusel : crinel mititel are o super mami !
chris: hmm a plouat mare?
laura: pupicei cu tzonc !
mirona: bueiiii dar scumpe mai sunte-ti mai neneeeeeee ! un sfat sa ne mai dai ...nika mai .....tzine totul ptr ea !! pupic !
un pup special ptr adinel-grasunel si o DUMINICA DE REFACERE PTR TOTI FULGULETZII !

d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Groaznic, groaznic si iar groaznic....azi pe strada m-a apucat plansul...vreau sa dorm si nimic mai mult, ma intalnesc cu dr pisicii si-mi zice ca i-o fi cald, d-aia tot foieste si scanceste ...pe dracu....juma de ora am lasat-o sa planga azi-noapte..chipurile poate inchina steagul de una singura....de fapt tipa de nervi, n-avea o lacrima...

http://www.protv.ro/stiri/tu-stii-ce-mai-face-copilul-tau/copil-de-11-luni-inscris-la-gradinita-ca-sa-aiba-un-loc-pentru.html

iar latzesc pagina, imi iau singura un , LAURA citeste sus!

LA MULTI ANI LUI RARES DE VERONICI PT IMPLINIREA UNUI ANISOR

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Alex,
am vazut frumusete de familie...,sinteti minunati...,foerte frumsoi si foarte fericiti...Mark este dulce foc...si mie mi-a placut poza cu bibe...Tu arati foarte bine...
Koko,
hai mai des...,spune-ne despre voi si citeste doar ultima pagina daca poti...,nu trebuie sa-ti faci temele...,ca doar n-ai gresit cu nimic pe lumea asta...,este muuuult de recuperat...Va puuupam tare
Madaluta,
pui filmul ca si cum ai pune poze...,exact la fel...Puuupam ochisorii lui Darius,albastrii ca marea...Nu ziceai ca tati a plcat?...,sau m-am dus cu capu'?

ce bine ca plouaaaaa,sint super linistita si pot sa respir...,dar de gatit...,pot sa spun ca este la fel de naspa...,s-a racit afara ,dar in casa...,tot sauna este...,doar daca scoatem nasul pe geam...,simtitim si noi briza...

Adeju,
socrela este fecioara...ahaaa,ai ma ca-s fete faine fecioarele astea...,zau...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Azi e o zi mare! Primul fulgulet , deschizator de drumuri si datator de speranta face un anisor!
La multi ani Rares! Sa fi sanatos, fericit si cumintel!
Veronici sa iti traiasca si sa te bucuri de el! sa aveti parte de multe impliniri!

Rares de Zina
Irina de Deny75
Mihai de Lavinia_P
Patrick de FlorentinaG
Sper ca toti fulguleti sa aiba parte doar de bucurii si fericire!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505513988/" target="_blank"> 2,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505515030/" target="_blank">botez,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504731133/" target="_blank">3-6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Adeju,
Hahahahah,acum mi-am dat seama...,ce handi sint...si a mea tot fecioara este...,dar cu toate astea...,unele sint chiar faine...,stiu eu ce stiu...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput