Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

alexandra, bine ai venit din concediu! Am vazut pozele, v-ati distrat fain! Ce mi-a placut cum bea Mark cu biberonul
Stii ceva? Seamana cu tine tot mai mult!

Yagmur, ma bucur ca ne-am intalnit, chiar si in vis! Da' ce pasiuni avem sa vorbim despre autostrada... cred ca eu urma sa deviez discutia spre situl arheologic

kokorina, vino pe aici cand poti si povesteste-ne despre voi, ne sunteti tare dragi! Of, of, ce nopti si zile ai...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

alexandra: pozele sunt super si confirma faptul k a fost un concediu de vis.Mi-am cam schimbat impresia despre Ungaria ....Nu o aveam prea buna...

kokorina: bine ai mai venit pe la noi..tare ma bucur cand scrii...Si cel mai tare ma bucur sa aflu k sandokanii sunt bine sanatosi, si doar lipsa de timp( care este de inteles) te face sa ne scrii rar.De multe ori cand sunt la capatul puterilor ma gandesc la tine si la cat de puternica esti..Eu nu stiu cum m-as descurca...

a_deju: baai..nu mai pomeniti nimic de soacre pe-aici k nu mai pooot..rabufnesc...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Veronici: la multi ani pt Rares

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Noi ieri am fost la plaja..cred k a doua -maxim a treia orara pe anul asta...Darius a fost superincantat..numai in apa ar fi stat..la scaldat
Daca stiti cum se pun sau dc se pun si filmulete in Picasa..imi spuneti si mie??? nu ma pricep deloc...

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
alexandra am vazut toate pozele, super faine, imi place la nebunie cum isi bea mark lapticul si are o poza cu un varf de limbuta scoasa afara sa va fie de bine concediul!
madaluta am vazut si pozele de la scaldat, tot limbuta scoasa imi place cel mai mult, in schimb, vorbesc serios, cine mai pune poze cu marea va fi raportat la moderator!!!!! pana la anul, cand sper ca voi ajunge la mare, aveti interzis!!!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Salut din Bucurestiul ploios!
Azi e zi mare, facem chef...Rares de Veronici face 1 anisor! La multi ani!
La multe lunisoare si pt Rares de Zina, Amalia de nana72, Irina de Deny75, Mihaita de LaviniaP(sper din tot sufletul ca nu mai sunteti in spital si sarbatoriti ziua asta acasa sanatosi), Patrick de FlorentinaG si Alessandra de Cristina_l
Alexandra, am vazut pozicile, se cunoaste ca v-a prins bine! Pozele alea cu bibele si aia cu voi doi fata in fata...m-au omorat!
Kokorino, sa dai mai des pe la noi...ne era dor de voi!Pune si pozici cu Sandokanul umblaret!!!
...si mai era ceva...dar nu mi-am beut cafeaua si nu functionez...Revin

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Alexandra, bine ai revenit! Da asa e ..superbe poze si repet...dar asta e...cea mai tare poza cum bea lapticul! Superb unde ati fost. Cum a fost prin agentie? Unde ati stat, hotel?

Dandusa, analizele la Ca sunt super bune la limita superioara chiar nu are nevoie de calciu...zic eu...si siderimia arata clar o anemie deci trbuie sa continui cu fierul cate picaturi te lasa inimaEu o sa-i dau pana la 1 an ca mi s-a spus candva ca anemia duce la o lipsa de pofta de mancare. Booonnnn, astept cu interes a alta parere doftoriceasca!

Madaluta, pai tu la mare si zici ca ai fost doar de trei ori?Pai ddaaaa Laura raportam impreuna la moderator....ca eu iubesc marea...stateam si la 40 de grade la plaja , ehe ce vremuri...eram tanara.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Alexandra, na tre sa te intreb. Cu ce blond te vopsesti? sau e natural????

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

adevarul e, kikineata, ca nu stiu ce e mai rau..... sa puna poze cu marea, sau sa spuna ca nici macar nu se duc la balaceala. nu zilnic, ci nonstop!!!!!!!!
eu gatesc de zor, ciorbita, friptura, sos de rosii cu mult usturoi si carne de vita, papita pt dani.....stiti cum e in bucatarie????? asa ca, mai trag o fuga la calc..... cica sa ma racoresc

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Bai Madaluta, sa-mi stea cafeaua in gat nu alta!!!
Fain da' ma apuca nervii cand vad plaja si marea...gata sezonul!!!
Moi servesc abia in octombrie...alta mare, alt aer!!! Pardon...o sa fie ocean nu mare...Asta daca supravietuiesc pana in octombrie fara sa decedez de oboseala sau daca nu intru la puscarie pe motiv ca am omorat pe cineva(a se citi socrela)!
In alta ordine de idei, mie-mi place rau vremea asta ploioasa...e racoare in casa si pot si eu...in sfarsit...sa gatesc! Ca de cand cu caldurile, am servit doar salate si doar mancarea Mariei-sale a incalzit si mai tare bucataria!!!
Asa ca am treaba astazi, profit la maxim de cele 25 grade din bucatarie, si pregatesc ciorbita de vacuta, gratarel bun bun si placintica cu branza!!! Haideti la !!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput