Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 16
a_deju spune:
haidi va pupez, ma duc sa ma arunc in pat, maine e zi lunga, se serbeaza soacra-mea, nush cate sute de ani, cine mai sta sa numere... sa traisca, sa-nfloreasca, ce sa zic si io acuma :)) sper ca nu v-apucati sa-mi faceti maine urari de soacra, ca-mi cer inchiderea contului la admini :))))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dandusa spune:

Sonia a ajuns cu bine,acasa...

Dianarus,unde esti?hai sa ne bucuram de vesti
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
Teutz spune:
Luly, multa sanatate Isei si lui Di!
printesele frumoase.
Donia
si multumim pentru informatii! Foarte interesante si utile.
Dandusa, super pozele! Aia cu d si Crinuta la masa e beton!
Alexandra, bine ai revenit! Vreau si eu o vacanta de vis, ca a voastra!

Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Ma bucur tare mult ca Sonia a ajuns cu bine acasa!
Dandusa, intra acum pe mess, daca poti, ca sa-ti trimit pozele.
Teutz
de
kokorina spune:
buna seara fetelor!buna seara domnisori si domnisoare!(care mai ieri erau niste bb-ei)....mancai-ar mama pe toti de scumpi!
nu am mai prestat demult ce-i drept si nici de citit din urma nu am apucat,o spun cu rusine...si imi pare sincer rau ca nu am participat si eu impreuna cu voi la evolutia "fulghisorilor" nostrii de la "clubul sugizetelor"(cum le zice sotul meu).
sant mai mult decat rupta in jde mii de bucati.de cand si-au schimbat programul de somn sandokanii,de cum ii duc in pat(seara) sant pur si siplu sfarsita.noi santem cu totii ok(mai putin eu).sandokanii imi sant sanatosi si de fapt asta e important.multumesc lui Dumnezeu ca m-a cladit cu o rezistenta fizica uluitoare.cateodata ma mir eu de "cate pot sa duc".nu ma ajuta nici tata mare.o astept pe mama mea sa vina in octombrie si nu-i mai dau drumul sa plece.sper sa o tin si de sarbatori aici,mi-ar placea,mi-as dori....mai ales ca in octombrie e mare party.pe 18 octombrie e ziua sotului meu,pe 19 octombrie e ziua mamei mele si pe 27 octombrie e ziua sandokanilor.abia astept sa le serbez ziua,sa le cumpere mami si tati cadouri...pascal merge in picioare,alearga cateodata,tinut de manute ce-i drept si vine la mine si-mi cre mainile mele sa mergem impreuna.cel mai drag imi este atunci cand eu sant deja cu sophia in maini si atunci vine si el si se agata de picioarele mele.....si asa stau cu doi copchii incarligati de picioarele mele toata ziua.sa zicem ca ziua dorm bine,manan´ca bine,dar noaptea sant un om pirdut.pascal se trezeste si scanceste,zic : taci ca ii e foame,sa-i fac biberon....lipaie de 2 ori si apoi adoarme instantaneu si isi mai face si culcus cu nasul la subsuoara mea....il pun in pat,palnge...il iau iar...iar adoarme....iar il pun in pat,iar plange....si tot asa......iar toate astea se intampla cam de 2-3 ori pe noapte la un interval de 1 ora-1 ora jumate....si printre astea se mai trezeste si sophia de cate 2 ori pe noapte....macar ea isi suge biberonul si adoarme.de 2 seri tot incerc sa nu ma mai duc la pascal sa-l iau imediat in brate.....alalta seara, am invins!adormise dupa cateva scanceli...aseara l-am lasat cam juma de ora sa scanceasca....am zis ca trebuie sa fiu tare si sa invete ca nu vine nimeni noaptea sa-l giugiuleasca.....n-am reusit :( m-am dus sa-l iau sa-l pup pe frunte si sa-l pun inapoi in pat.....atata ma mai striga noaptea...sper sa nu devina independentul independentilor!toata ziua nu-i mai stau mainile si picioarele,cotrobaie peste tot,se uita pe sub paturi si pe sub covoare(crede ca ascund vreo comoara......de fapt cand eram mica si tata imi dadea bani...si bani multi imi dadea mereu,ii strangeam,ii puneam sub covoarele din casa......)bodoganeste in legea lui si are o voce groasa si ragusita....cateodata vorbeste ca ratoiul donald cand e ala nervos....dar ce nu face,sa ma intrebati!am noroc cu sophia ca nu e asa zbenguita ca sandokan.....ea mai cere sa o duc in patut si sa o las acolo printre jucariile ei,in legea ei....sophia ma striga mama de multa vreme si cu directie...primele 2 dati am zis ca mi se pare,ca e....,pana am verificat.o lasam in premergator si cand obosea ma striga si intindea mainile sa o scot de acolo.....pascal zice mama dar mai la misto....un "maaam!"...sant energici in orice caz amandoi,si eu singura cu ei,nu mai stiu cum sa ma impart.sant cu sophia in brate sau facem pasi impreuna si ochii imi umbla ca margica dupa argintul asta viu de pascal si sant pe urmele lui tot timpul....sa nu traga de aia,sa nu se duca la calorifer....stiti voi.....sant chiar sfarsita,nu mai spun de durere de spate,picioare,oase....am slabit foarte tare,toate hainele imi sant largi...deh!la cata calareala e cu copchii astia,nici nu ma mir ca am 56 de kile.....
dimineata ne trezim,papam....mai tragem un somn de frumusete,iar papam,iesim in parc,ne jucam cu cateii altora si cu alti copii.....mergem acasa,papam,iar dormim....ne trezim,mai iesim odata afara cu tati,iar papam....spalat,lipait bibe si la somn.iar eu cad ca de pe front.
abia astept concediul.vom merge la mare in italia,la jesolo(e pe langa venetia),sa mai respir si eu aer de mare ca de munte mi-s satula.plus ca e plaja cu cea mai lunga strada comerciala,deci shopping la greu....imi iau cardul cu mine pe langa bani ;)....
daca vreti sa ne mai primiti asa,fara sa fi citit din urma.....ne-am bucura.am sa ma straduiesc sa mai tin cumva pasul cu voi....daca nu ne primiti fara lectiile invatate,atunci......... :(.nu santem noi asa importanti...
mi-e dor de voi toate si mi-e dor sa mai scot si eu o poanta ceva,parca mi-am pierdut cumva simtul umorului in lumea asta acra,sper sa raman o farama din umorul meu si sa mi-o dezvolt pe parcurs.....ca atunci cand vreau chiar pot fi amuzanta....ce-i drept mesajul scris acum e putin cam sec si neinteresant.am vrut doar sa stiti ca santem ok!
sa transmit si eu LA MULTI ANI!tuturor sarbatoritilor(dintre "fulghisori") dar si dintre gagicile-mamici care si-au serbat ziua de nastere!sanatate,sanatate,sanatate!
sper sa revin curand
Teutz spune:
La multi ani Rares Stefan de Veronici!!! Primul fulgulet care implineste un anisor! Sa fie sanatos, ca de restul se ocupa parintii!
La multe lunisoare sarbatoritilor zilei de 26! 
Rares de Zina
Irina de Deny75
Mihai de Lavinia_P
Patrick de FlorentinaG
Noapte buna tuturor!
Teutz
de
Teutz spune:
Kokorina

Si mie mi-a fost tare dor de voi! Sa bucur mult ca sandokanii sunt bine, sanatosi! Nici nu vreau sa ma gandesc cat iti e de greu acum cu amandoi, ca au inceput sa misune de colo, colo. Nu trebuie sa citesti din urma, stim ca sandokanii nu-ti dau nici o clipa de ragaz, noi va primim cu mare drag si asa, cand puteti voi!

Acum chiar fug la culcare! 
Teutz
de
dianocica spune:
kikineata faza tare e ca chiar il chema popescu. nu idi....dar popescu...
katrinel iufa cu freza aia a fost, dar de cool...a mea e de punker veritabil. cu produsele din china...nu stiu cum e la voi, dar aici mi-e f clar...pun pariu ca fiecare are n casa cel putin o jucarie made in china dar de-adevaratelea. din aia..china pe vapor...care a fost 10.000 maxim. io zic ca sansele ca 90% din componentii aleia sa fie periculosi sunt mult mai mari decat ca sansa sa gasesc o jucarie made in china retrasa...se ntelege ceva?
sunt in vizita la soacra 2 zile si ....e scuzabil zic eu...
rares
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
alexandra_25 spune:
...eu sunt tot la aceasi faza de pus poze....hai ca pana maine dimineata cand va treziti reusesc sa le pun....![]()
Korinutza...mii de pupici....si asteptam si de acum incolo mesajele tale...esti o mamica model...
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
alexandra_25 spune:
Gata am reusit....avem poze din concediu
Cine doreste sa le vada
Noapte Buna!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark