*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Scuzati greselile!

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Nici o veste de la Andrada?

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am scris povestea nasterii lui David:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87842&whichpage=5

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

lavini, eu, imi dau cu parerea daca exista o intrebare....in rest fiecare face ce vrea!

poohy, eu nu am apucat sa vad poze cu Manu la botez, vreau sa le vad te rog

andrada, sanatate multa la pitic, va fi bine!

am pus si eu poze noi si am pus poze de la nunta mea acum 9 ani cind eram frumoasa si slaba!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

androix am inteles ca dupa 1 luna devine inactiv, deci e dat degeaba.

Fetelor, copiii vostri se uita la TV? Maya ma dispera cu asta, cum il vede cum nu mai isi dezlipeste ochii de la el. Si nu prea vreau sa o las. Oare ce vede ea acolo?

ella i-au dat dintisorii lui david? Asta era atunci?

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Te-am intrebat pentru ca am mai auzit povestea asta de la multe persoane dar niciuna nu a putut sa-mi explice de ce. Eu am intrebat pediatra daca e asa si singurul lucru la care mi-a zis sa fiu atenta a fost sa am grija sa nu-l expun la soare, adica sa-l tin in cutia lui originala si aceasta sa n-o pun la soare. Lucru pe care daca nu ma inseala memoria l-am gasit scris si in prospect. Nimic mai mult. Asa ca am decis sa il schimb la 6 luni cand se termina

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna! azi nu am reusit sa scriu, daca ieri m-am laudat ca a dormit piticul luni pana la trei, ei bine, aseara si-a luat revansa. s-a trezit la unu (asta nu ar fi nimic), si la patru a inceput sa urle...a inceput sa isi suga degetele si am impresia ca asa inghite foarte mult aer, pentru ca il aud ragaind si plange mult...offff,si azi a dormit pe bucati, a trebuit sa-l port in brate (taman azi, cand ma apucasem sa gatesc cirba de fasole cu ciolan). eh...o zi super, ce sa zic, la trei, cand urla ca din gura de sarpe am inceput si eu sa bocesc. bine ca ne-a trecut.

pepsi, sa stii ca m-am uitat pe hartiile cu informatiile despre vaccin pe care le-am primit si nu gasesc cum se cheama vaccinul, deci nu stiu daca e rotateq-ul sau nu. matusa sotului parca ii spune pertusis, dar nu bag mana-n foc. imi pare rau ca didialex e in concediu, am fi putut sa o intrebam pe ea, probabil ca stie.

sunt asa de stoarsa ca nu am retinut altele. ma iertati azi. va pup si sper ca maine capul sa functioneze nu numai ca sa nu-mi ploua-n gat.

ah da, mi-am mai amintit ceva. si mie mi s-a spus in spital sa ii dau puiului zilnic o pastiluta cu fier, dar am citit intai prospectul pe care scria ca nu se da copiilor sub trei kile jumate (parca), si apoi dr mi-a zis ca deoarece david primeste doar formula (ce contine deja fier) sa nu ii dau decat o pastiluta la doua zile. si asa a ramas.

abia astept sa ma duc pe 14 sept la dr cu printul sa vad cat cantareste si masoara. m-ati facut curioasa...

mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Pepsi am vazut pozele, ce miresica frumoasa! si ti-am admirat si piscina.

Alynta Frumoasa povestea venirii pe lume a lui David. Sa-ti traiasca.

de Isabella (21.06.2007)

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Alynta, am citit povestea. M-a amuzat cand ai zis ca spuneai ca vine contractia de parca trebuia sa stie toata lumea. Mi-a adus aminte de mine care la Georgia tot asa faceam ca trenu' in gara: "Vine! Vine Auuu!" Dar eu nu am mai putut fi doamna ca la prima nastere sau ca tine: am speriat toata maternitatea, tot cartierul de fapt.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Si uitasem, Mica, si Isa mea are tendinta sa se uite la televizor daca se nimereste cu fata la el. Cine stie ce or vedea ei interesant acolo...

de Isabella (21.06.2007)

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput