*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Madi, am inceput cu supica de legume si nu cu suculet de fructe cam de frica, caci suculetul e mai dulce si riscam sa nu-mi mai ia dupa aceea supica.Si cu ceaiul avem probleme de genul asta, singurul pe care-l bea ca lumea e Babydrink, care este foarte dulce (asa ca il lungesc, il mai amestec cu ceai simplu, etc - dar nu are acelasi succes).Supica i-o dau cu lingurita in bouncer, cu spatarul semiridicat (oricum nu mai sta de multisor in bouncer la orizontala); problema e ca nu am niciodata idee cat papa caci ii curge din gurita destul de mult (trebuie sa o schimb dupa ce mananca, chiar daca folosesc babetica impermeabila).De maine ma gandesc sa-i pun si legume pasirate in supica, sa vedem cum le accepta si din weekend, incep si cu suculet de mere.
La multi ani sarbatoritilor zilei!Sa cresteti sanatosi si voiosi!

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

eimotto,
crema minune pentru cicatrice zace in cosuletul cu farduri de vreo 2 luni; la mine cicatricea arata rau, e stramba fiindca intr-o parte, pe unde mi-am scos io fire singura s-a tras in sus; anyway, am hotarat sa-i dau remove asa ca in toamna ma operez, adica ma duc la plastician si o sa taie cusatura asta si o sa arate ca o linie fina.

Sobi,
prima data am crezut ca Dostinex e o gluma si chiar mi-am sunat dr fiindca am vrut sa trec la brocriptina; dr meu ma avertizase ca Dostinex nu functioneaza la multe femei; adica aveam si mai mult lapte decat inainte; dar dupa o saptamana chiar s-a oprit; foarte important este sa te mulgi dar cate putin atat cat sa nu ai sanii tensionati; eu ma mulgeam cam 50 ml ca altfel simteam ca-mi explodeaza.
Ultima oara am pus pompa la 2 saptamani dupa pastile; nu ma mai mulsesem de o saptamana si, desi sanii erau moi, am simtit niste puncte tari in jurul sfarcului, probabil ramasese ceva lapte pe acolo. De atunci sanii mei arata exact ca inainte de sarcina, adica loviti cu caramida, singurul avantaj cand ai sanii mici e ca nu se lasa.

lavini,
imi pare rau ca bebe nu mai suge;si eu m-am luptat cu el mai bine de o luna pana sa intarc.
trbuie sa te duci la ginecolog pentru tratament de intarcare; uneori intarcarea e cu cantec, nu iei doar pastilele, iti explica dr cum tre sa faci, ca tre sa te si mulgi, sa pui si comprese reci, uneori masaj.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ella, multumesc pt informatii, mi-am facut programare maine la ginecolog, sper ca lucrurile sa decurga bine.

Androix, mersi de "sustinere".Si asa e greu cu sotulache care tot zice"mai ai un pic de rabdare, poate isi revine".Cred ca am avut suficienta si poate as mai avea dc as avea certitudinea ca va fi mai bine, dar in fiecare zi e tot mai nasol.Asa ca....a fost frumos cat a fost.Poate la urmatorul bb lucrurile vor merge mai usor.

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Fetelor vedeti ca flaconul de vigantol trebui schimbat cam la 3 saptamani-1 luna.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Raluca fetitele noastre au cam aceeasi greutate, Isa la 2 luni si 8 zile are tot 4700 gr A fost prezentarea despre Romania?

Chiqui Isa face baita zilnic, nu are ce sa-i dauneze, ea e tare fericita in apa.

de Isabella (21.06.2007)

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Andrada tinem pumnii la Antonio.

de Isabella (21.06.2007)

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Kid,ancamari
Si voi aveti bebei tare frumusei.
Manu e tare dulce puiuta ta!
Mica si Cosmin cam tot asa cred.Tre sa-l mai catatresc,dra cred ca in jur de 6,3 kg.Pupici printesei!
Andrada,domane ajuta!

Uite ca pe fuga si tot va mai scriu cate ceva.Imi cad ochii in gura de somn si uite ca acum ei dorm si eu...
In fiecare zi merg cu Iris la bzin si in parc(si cu Cosmin) si sunt franta
Va mai scriu
Va pup pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

de ce, mica?

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna fetelor!
Am fost cu puiul la masutat si cntarit si raportam 66 cm si 7,1kg.Mi-au prescris calciu sirop ca au observat ceva la o costita(inceput de rahitism) si o sa-i dau 10 zile pe luna cate 5 ml.
Si eu stiam ca trebuie schimbat vigantolul la cel mult o luna.Voi nu-l luati gratuit?
A venit si leganusul si puiul petrece cateva ore bune in el.Imi place ca se tine de barele laterale ca un om mare .Si vorbeste.....mama ce-i la gura lui.
Asistenta ne-a dat verde la diversificare.Incepem la 4 luni (ce baiat mare am)cu cereale amestecate in pulpa de fructe la masa de la 10,la 14 papam supita de legume intai clara apoin cu cate o leguma pasata.Si nu mai raman decat 3 mese de lapte.
Sa va spun ca ma incearca un sentiment de regret ca n-o sa mai fiu eu indispensabila?!
Nu stiu daca sa urmez exact schema .Si cerealele si supita o data?
macar o saptamana intre ele.
AAA.... mi-a zis sa alternez fructele cu branzica facuta un casa din 1litru lapte pasteurizar si 10 tablee de calciu lactic.Intreb mamicile cu experienta daca au facut branzica in casa si cum?

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by mica0307

Fetelor vedeti ca flaconul de vigantol trebui schimbat cam la 3 saptamani-1 luna.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Hainutze

De ce?

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput