*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)
Raspunsuri - Pagina 28
eimotto spune:
Buna fetele
Vin sa dau si eu raportul ca de raspuns la intrebari neuronu meu nu face fatza.
Sucul de fructe nu il bea in continuare, il fac ii pun cereale de orez si il dau cu linguritza. Asa mai merge. De ieri am facut si piure de legume si i-a placut... sa vedem astazi cum mananca.
Ralucami - capsuneii sunt mai grei decat capsunelele (asta cel putin la noi in familie). S-apoi conteaza cu cat s-a nascut, ca nu e tot una sa incepti cu 2.7 kg sau cu 3.7
Ella - de ciclu nu stiu ce sa iti spun ca mie mi-a venit de la 7 saptamani dar vroiam sa te intreb de crema minune pentru cicatrice - ai inceput sa o folosesti? se vede ceva? a eu am o luna juma de cand am inceput si parca nu se vede nimic![]()
Motanel - eu tin minte de la botezul verisoarei mele (eram mica) ca intai au bagat baietii si apoi fetele si ultimul baiat a facut pipi in apa si nu au schimbat-o ca cica or sa aibe noroc fetele
. Dar asta era pe vremea lui Ceasca (nu stiu daca are totusi legatura
)
Sobi - iti spun ce am pus eu la baiet: lapte, miere, petale de flori, bani de argint, verigheta de la nasha (pe care am avut grija sa nu o aruncam), ulei de la mir (de la biserica). La Iulia am mai pus si parfum ca sa miroasa fata frumos
si Ralucami spunea si de fulgi (ca sa fie usoara ca fulgul)
Andrada - tinem pumnii si asteptam vestile bune
Chiqui - spala fata zilnic ca nu are ce sa ii faca rau. Foloseste produse speciale pentru bb. Asa si buni imi spunea ca de ce il spal pe cap zilnic, ca i se strica pielea capului
. Acu recunosc ca si Yannis a mai fost spalat la 2 zile (ma refer la spalat in cada) ca am umblat brambura seara dar diminetaa il "improspatam" cu o carpa cu apa![]()
Mai fetelor eu am o problema cu diversificarea asta. Adica mi-e teama ca luandu-i produse de la piata, de la tarani, acestea sa nu fie tratate cu ingrasaminte/pesticide aiurea (ca multi nu le pun ca la carte ci pun acolo mult ca sa fie bine
). Apoi si produsele din import probabil ca sunt tratate ca sa nu se strice repede. Si mai sunt si cele modificate genetic
si tacamul e complet. Nu mai bine ii cumpar borcanele ca aia se lauda ca sunt bio si controlate si etc?
Astept parerile voastre (dar sa stiti ca nu am unde sa cultiv eu morcovi si cartofi
)
Pup fetele si capsunile
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei
lavini spune:
Salutare la toata lumea,
Nu am mai scris de mult, desi v-am citit in fiecare zi.
Oana, Sonia, bine ati venbit acasa, va asteptam cu vesti despre voi!
Paky, Rhoneea, bine ati venit in clubul nostru, aveti niste bebei tare frumosi!Paky, nu mai fuma ca nu iti face bine nici tie, nici bebelusului.
Noi am avut cateva weekend-uri departe de Bucuresti, am fost la munte, mai intai singurei apoi si cu bb.Bine, Andrei a stat doar in timpul zilei, apoi l-am trimis acasa cu parintii mei fiindca am fost cu cortul si mi-a fost putin cam teama sa tin copilul peste noapte acolo.Dar vom recupera la anul cu siguranta.
Problema cea mai mare o am cu alaptatul.Desi ma bucur ca am lapte, Piciul nu mai vrea sa manance.Nu a luat bine in greutate, sanul nu i place, suge 2-3 minute apoi zici ca ii dau otrava, ma mulg, dar nici la biberon nu se omoara cu laptele meu.Un succes deosebit nu are nici laptele praf, dar oricum ala ii place mai mult decat cel de la san.M-am gandit foarte serios si cred ca voi intrerupe lactatia.Nu pot sa ma mulg de 7-8 ori pe zi cat mananca el, sanii siroiesc(in weekend la munte aveam un san cat capul lui si hainele ude pe mine), iar eu simtg ca turbez de-a dreptul cand vad ca nu mananca.Stiu ca fetele(Pepsi sau Androix) vor zice sa mai insist, dar treaba asta dureaza de vreo luna si nu mai am putere sa o tin tot asa.Asa ca le intreb pe fetele care au oprit lactatia, cine da tratamentul:dr de familie, pediatrul sau ginecologul ca nu stiu unde sa ma adresez?Macar si-a mai revenit cu somnul si mai doarme si el in timpul zilei.
Am vazut pozele cu bebici, sunt tare frumosi toti.
Nu mai stiu cine zicea de schimbat noaptea-eu nu il schimb, ca face doar pipi si pana dimineata nu e nici o tragedie, nu vorbesc cu el, doar ii dau sa manance, adoarme in 10 minute si il pun in patut.Altfel, dc as sta la taclale cu el nu as mai dormi deloc...
Andrada, sanatate multa lui Antonio, o sa fie bine pana la urma, o sa vezi.E ditamai barbatelul si o sa treaca cu bine peste asta.
Va pup si o zi buna!
Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
kid spune:
quote:
Originally posted by ancamari
Androix - uite o "smecherie", cum sa anticipezi culoarea ochilor. La Petitul meu iese culoarea GRI.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
Despre ce smecherie e vorba?
Am gasit si eu un studiu referitor la culoarea ochilor, daca vreti sa incercati
Editez, se considera reclama, nu stiu cum sa pun linkul...
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

alynta27 spune:
SAlutare!
Alaltaieri a facut David 2 luni. Tati i-a cumparat cartea "Minunea in albastru... primul an din viata baietelului meu". E tare faina! Deja m-am apucat de completat!
David e mai linistit! Adoarme singur seara! Nu mai plange asa de mult!
Andrada multa sanatate lui Antonio!
Am 2 luni de la nastere si nu mi-a venit menstruatia! Voua cand va venit?
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
Sobi spune:
kid, eimotto - merci de explicatii, ma apuc sa colectez insa nu stiu de unde sa iau bani de argint, in fine... tot ce sper e ca de la atatea produse in baita sa nu-i revina dermatita!!!
ella, am vazut ca spui ca de cand ai luat dostinex laptele ti s-a oprit intr-o saptamana - cum ai procedat cu lactatia in saptamana aia: te-ai muls si l-ai aruncat? te intreb ca peste cateva zile o sa iau si eu pastilutele.
chris, ai ceva noutati de la kay si sonia?
mica0307 spune:
poohy pai la toamna/iarna merge sa ii dai ceva din bumbac pe dedesupt, o camasuta, si pe deasupra un pulover din acril. M-am uitat pe pozele de la botez. Manu a fost o printesa cuminte si dulcica foc.
androix dr mi-a spus ca pana la 1 an mai are timp sa isi schimbe culoarea ochilor. Ca eu ma bucaram ca Maya ii are albastrii.
andrada bafta multa. Iti tinem pumnii.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Hainutze
Florentina Roman spune:
Poohy, pediatra noastra ne-a recomandat Fe de pe la 6 luni. Din cate stiu eu, si laptele praf contine Fe, dar daca ti-a zis doctorul...Despre fluor, am inteles ca daca incepi sa-i dai, trebuie sa continui apoi pana la 5-6-7 ani. Eu nu i-am dat lui Tudor si are o dantura super, dar am o verisoara care i-a dat copilului si si el are dantura frumoasa. Acum, cred ca depinde si de bagajul genetic ...
Motannel, si noi am crescut, la sfatul dr. ,doza zilnica de vigantol, ii dau o zi 2 pic si o zi 3 pic. Numai ca de vreo 2 spt am tot uitat sa i le administrez, sper sa nu fie probleme. Oricum, l-am scos zilnic afara...
Androix, lui Tudor al meu i s-au facut ochii caprui pe la 5-6 luni. Si ce sperante imi faceam eu ca poate seamana cu bunica-sa, ca la nastere ii avea albastru inchis! Vad ca la asta micu i s-au facut caprui de pe acum.
Andrada, da Doamne sa fie bine!
Sobi, ptr baia de a doua zi iti trebuie un prosop nou si un sapun pe care le dai nasii, in rest, e treaba ei(hainutze si ce trebuie sa puna in apa, dar ti-au spus deja fetele)
Madi, nu e musai sa incepi diversificarea cu fructe... Unii dr-i recomanda sa se inceapa cu legume: mai intai supa clara, apoi piure...Altii incep cu fructele, ma gandesc ca fiind mai dulci, bb le accepta mai repede.
Chiqui, l-am spalat pe Tudor zilnic pana la un an si dupa...si e intreg!
Eimotto, mare dilema! Am avut-o si eu la Tudor, dar am noroc sa avem un unchi langa Buc si ne aprovizionam de la el. Si cu borcanelele am facut-o lata, ca dupa ce i-am dat piure de fructe la borcanel, n-a mai vrut sa manance facut de mine...Iar acum, in afara de banane si de mere din cand in cand, nu mananca fructe...
Noi am ras ieri in hohote ptr prima data...dar nu cu mami...cu bona!
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
mary_lou spune:
Buna fetelor,va salut pe toate!
Ella,multumesc mult de raspunsul referitor la calma baby,eu ii dau lui Patrick 3 ml de 3/zi si pot sa-ti spun ca nu are nici un efect!In schimb,datorita siropului si a ceaiului de musetel de la hipp Patrick iese f usor afara,acum face chiar de 3 ori/zi de m-am speriat si am sunat pediatra care mi-a spus ca e din cauza musetelului.
Bogalina,da,am avut botezul pe 19 august,am pus si poze,dar Patrick nu s-a linistit defel,e mai nazdravan....
Deja m-am obisnuit cu ideea ca Paty al meu e un copil mai nazdravan,mai agitat,se plictiseste repede de orice e nou si asta e,incerc sa-i fac fata,nu am alte solutii.
Nu prea doarme ziua,ma chinui sa-l leagan pe perna cate o ora si doarme si el 15 min dupa care e fresh 3 ore

Seara tot plange afara,copilul meu sta afara cate 30 min maxim,ori in brate,ori in carut si apoi plange si plec cu el in casa.Adoarme pe la 11-12 noaptea,se trezeste pe la 5-6 sa manance si,normal,nu mai adoarme deloc,orice i-as face sta treaz pana pe la 9
poze cu Patrick si noi
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)
Androix spune:
quote:
Originally posted by lavini
Stiu ca fetele(Pepsi sau Androix) vor zice sa mai insist
Ei, te-ai inselat
Kid, pune site-ul fara www si n-o sa mai intre ca reclama. Sunt foarte curioasa. Si apropo de asta inca astept "smekeria"
Andreea, mama de Filip si Georgia
kid spune:
Androix Nu merge nici fara www. Ti-l trimit pe PM.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia