*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)
Raspunsuri - Pagina 27
Androix spune:
Si la noi tot in aceeasi apa se boteaza copilasii. SI la Filip si la Georgia a mai fost cate un copil de sex opus. Pe baieti ii scalda primii, dar slujba merge in acelasi timp pentru amandoi. De asemenea pe baietei in baga si in altar, pe fetite doar pe la icoanele de la altar nu inauntru.
Pe mine nu m-a deranjat ca au mai fost copii pe langa ai mei la botezat.
Andrada, Doamne ajuta!
Andreea, mama de Filip si Georgia
poohy spune:
Andrada
Pupam Antonio mic si scump!! Sa va intoarceti veseli si fericiti ;) Nabadaiosi si plini si verva ;)
Anca
de
Manu 02.06.2007 
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu
Sobi spune:
mie de cand m-am dus sa vorbesc la preot de acum o luna si ceva m-a anuntat ca vor fi si alti copii la botez, va dati seama cati bebelusi s-or fi strans intre timp! Si noua ne-a promis ca-l ia pe vladut primul. of, mai avem putin si noi pana duminica!
fetelor, ce-mi trebuie sa pregatesc pentru baita de a doua zi? stiu ca s-a mai discutat, dar vreau sa am lista completa.
Eu sunt la aceleasi kilograme ca acum 3 saptamani, timp in care nu am mai mancat paine si dulciuri si zic eu ca nu mananc mult si destul de sanatos! o fi de la exluton?! zic si eu, incerc sa-mi caut scuze ca nu sunt in stare sa slabesc....
va pup.
ella_74 spune:
neata,
intrebare: fetelor, la cat timp dupa intarcare tre sa vina ciclul? ca io am luat Dostinex la inceputul lui august, la o saptamana dupa mi s-a oprit laptele definitiv; deci a trecut aproape o luna si nimic. Sarcina exclus.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
Madi spune:
Andrada tinem pumnii!! Multa sanatate!
Paflo voiam sa te intreb, cand ii dai supita cu lingurita Sofiei, cum o tii? In brate, pe perne..?! Sa inteleg ca voi ati inceput diversificarea cu supita si nu cu suc de fructe?! Eu nu mai inteleg nimic din diversificarea asta...
Madi si
Ana Teodora(27 aprilie 2007)
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
chiquitita spune:
Poohy ti-am admirat pozicile de la botez. Ai o fetita frumoasa!!! Si cat de cuminte a stat, nu pot sa cred! Cat cantareste Manu? Probail ai mai spus dar am uitat! 
Chiqui +
Livia (08.06.2007)
ralucami spune:
Pe fuga va salut si eu!
Sobi si la mine vad ca stagneaza greutatea, dar eu ...am credinta in mai bine. Timp de 2 saptamani mi se afisa aceiasi greutate pe displayul cantarului, de simteam ca mi se urca sangele in cap de nervi si oftica.
Abia azi am vazit ca a mai coborat putin si poate in scurt timp reusesc sa depasesc si pragul psihologic de la 60 la 59!
Inainte de sarcina am avut 54-55 kg si aratam destul de OK. Sper sa ajung cat mai repede la greutatea initiala. Deja vad ca hainele mai largute pe care le-am cumparat inainte de a ramane insarcinata, au inceput sa ma incapa. ![]()
Aaa si o chestie super care mi-a ridicat moralul sus de tot: mi s-a atenuat foarte mult linea negra si buricul meu si-a revenit la culoarea lui normala ( ca dupa nastere devenise cafeniu!
).
Eu am fost fumatoare inraita , dar m-am lasat inainte sa raman insarcinata cu cateva luni. Recunosc ca mai fumam cate o tigara pe ascuns , chiar daca oficial declarasem ca-s nefumatoare, dar in momentul in care mi-am dat seama ca am ramas gravi, am aruncat tot ce tinea de "iarba dracului" ( inclusiv brichetele). Inainte sa nasc sotul meu s-a lasat si el, in ideea ca nu vrea sa miroasa a tutun atunci cand ia copila in brate. Acum nu m-as apuca sa fumez caci alaptez si nu vreau sa ii fac rau Mariei. ( daca imi bat joc de corpul meu, e Ok, dar nu ma joc cu cel al copilui). Mai am momente cand il vad pe frate-meu ca fumeaza si mi-as dori sa imi aprind si eu o tigara la cafeaua de dimineata, dar imi trec "poftele" rapid cand ma uit la puiuta!
Androix recunosc ca si eu ma uit surprinsa cand citesc mesajele cu capunei si capsunele de 6-7 kg la 2-3 luni. Eu am cantarit-o pe Maria la 2 luni si 10 zile si avea 4,700g . Apoi am verificat pe greficele din caietul mamei si a copilului , si cand am vazut ca se incadreaza m-am linistit instantaneu. Mie la spital mi-au spus ceva de genul: in prima luna trebuie sa ia in medie intre 25-30g/zi, a doua luna 20-25, si a 3-a luna in jur de 20g/zi. Eu fac o medie si vad ca pana acum suntem "ca la carte".
tincutza
Total de acord cu tine la faza cu botezul. Mi se pare aiurea sa fie toti botezati in aceiasi apa. Si e deranjata faza si cu botezatul in acelasi timp cu alt copil. Eu am botezat-o pe Maria , dar am fost singuri in biserica ( ma rog, la cati ortodocsi sunt prin zona, ar fi fost chiar culmea sa ne calcam pe picioare
).
S-a trezit printesa!
ella_74 spune:
poohy,
m-am uitat si eu pe pozele de la botez; mai, dar Manu e o printesa! e atat de dulce si are o figura atat de expresiva, mai degraba distinsa.
Si vaz ca ati ales biserica de la Gradina Icoanei; aici am facut si noi.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
chiquitita spune:
Va intreb si eu ceva: mi-a zis o vecina ce de la 3 luni incolo, copilul trebuie spalat o data la 2 zile ca i se distruge nu stiu ce. E adevarat?
Chiqui +
Livia (08.06.2007)
kid spune:
Andrada Ma
si eu sa iasa bine analizele!
tincutza Sigur i-a luat in ordine alfabetica? Noua preotul ne-a spus ca se ia dupa varsta, de la cel mai mare la cel mai mic, asa ca juniorul meu a fost ultimul, dupa alti 4 baieti. Si nici dupa ordinea in care s-a facut programarea nu s-a luat. Imi pare rau acum ca nu am facut putin scandal, poate schimbau apa dupa fiecare sau poate ziceau ca sunt isterica si il bagau pe junioru meu primu
Dar am sa stiu la al doilea copil. ![]()
Sobi Pentru mir nasa juniorului a luat petale de trandafir, miere, grau, orez, uleiuri mirositoare, banut de argint, fulgi, parfum, mir cu care l-a dat dupa baita. Sper ca n-am omis nimic.
Eu am slabit 22 de kg, dar mai am de dat inca 7 jos ca sa ajung la greutatea ideala.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia