*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)
Raspunsuri - Pagina 26
ancamari spune:
Androix - uite o "smecherie", cum sa anticipezi culoarea ochilor. La Petitul meu iese culoarea GRI.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
ckristina spune:
[quote]Originally posted by Motannel
.
Ckristina, frumoase fotografii, dar si manechinul e super! Cum sunt realizate fotografiile, caci parca sunt vederi? Si au si fluturasi ... Ai un program anume sau ai avut fotograful profesionist?
MOTANNEL, pozele sunt facute de un fotograf profesionist(cred ca in photoshop)
poohy
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">POZE
Androix spune:
quote:
Originally posted by ancamari
Androix - uite o "smecherie", cum sa anticipezi culoarea ochilor. La Petitul meu iese culoarea GRI.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
Ce smekerie?
Andreea, mama de Filip si Georgia
Pepsi spune:
ptr androix, eu stiam ca-n primul an de viata, http://www.papatest.com/test_pour_conna%C3%AEtre_la_couleur_de_yeux.htm cu kg ei iau intre 20-30g/zi, ea vad ca a luat cam spre 20g/zi, eu zic ca-i ok, mai ales ca arata bine.dupa 3 luni incep sa ia mai putin
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
angelabv spune:
Ancamari, asa e ne sarbatorim copii in aceeasi zi, acolo s-a strecurat o greseala, eu am nascut la 2:20 am - deci la tine era 9:20 dimineata, am nascut dupa ce ai nascut tu ...Am incercat sa modific listuta dar nu cred ca pot sa modific...
Multumim pentru urari , imi pare rau ca nu reusesc sa urez in fiecare zi LA MULTI ANI !! capsuneilor si capsunicilor nostri
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Motannel spune:
Ancamari, revin ... toti copiii sunt botezati in aceeasi apa?
Am adaugat fotografii in albumele "Iunie" si "Iulie" si am pus albumul "August". Urmeaza sa adaug si albumul "Botez".
LA MULTI ANI! 
Cu intarziere (scuze) pentru:
Matei de Carstea
Jacob de Arthurana
Ana Teodora de Madi
Mario de Ileana_Marius
Ana Teodora de Madi
Andrei de Ancamari
Nicole de Angelabv
David de Alynta
Teodora de Florina
Ana Teodora de Madi
Cristian de Lilly_Love
Lilky 
Si pentru:
Vlad de Monicoasa
Diana de Lilky
si pentru
Rares de Oanaclaudia
P.S. Ca o curiozitate.... am postat mesajul la 3.52 (dupa ce am alaptat-o pe Teodora, insa ora afisata e 4 si ceva ... De ce oare?
Fug la somn!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Ninutza spune:
CKRISTINA in ce program ai prelucrat pozele? Au iesit extraordinar de frumoase, iar Bianca este o scumpica.
http://mirunamaria.blogspot.com/
Miruna Maria, 5 iunie 2007
andradap spune:
Fetelor, sa ne tineti PUMNII! Azi dimineata facem CISTOGRAFIA!!! Iar mai apoi o eco de sold... Trebuie sa avem vesti bune azi!
Va pup!!!
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
tincutza spune:
Da, la noi, de exemplu, in Mangalia, se boteaza TOTI cu aceeasi apa baietii primii, fetele dupa ei. Noi am avut bafta, dar oricum nu as fi acceptat sa il bage pe pui dupa alt copilash, am fost primii, pentru ca atunci cand sunt mai multi, sunt luati in "ordine alfabetica". I-am spus sotului insa ca, daca Cezar nu e primul (noroc ca a fost), eu il iau si "trec strada" la geamie, il fac musulman
M-am ingrozit chiar in momentul in care am vazut ca celalalt baietel, care avea cel putin 8 luni, insotit de parinti de genul "mai putin sapun, mai mult aur la gat", era plin de bubite pe tot corpul *Doamne fereste, putea fi pojar, varsat de vand...)...
Iar dupa el au mai fost botezate alte trei fetite, din care una avea un pic mai mult de o luna:(( !!! Ma gandeam chiar daca il taie pishu pe vreunul, daca vor schimba sau nu apa... Oricum, eu sunt un pic tzacanita pe partea cu igiena, mai ales cand puii sunt prea micuti si nu au organismul pregatit sa se apere. Nu, nu mi se pare deloc in regula sa fie botezati in turma, mai ales ca la noi sunt sapte biserici in orash, deci ai de unde sa alegi, iar preotii pot face efortul sa ii programeze treptat, chiar daca e sezon de nunti si sunt aglomerati.
chris27 spune:
Andrada...iti tinem pumnii!Doamne-ajuta sa fie bine!Pupam baietelul si mamica frumoasa!Abia astept vestile bune!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra