*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Minunea mea doarme si am intrat sa va spun ca din seara aceasta am inceput completarea mesei de san cu cateva lingurite de lapte Humana 1 .... insa il cam scuipa. Nu-i place ... sper sa se invete ... caci dr zice ca asta-i cel mai bun! Am vazut ca voi ati mai folosit si alte tipuri de laptic ... mai incerc si eu! Sunt destul de suparata, insa daca nu creste cu san ...

Si in plus, dr ne-a recomadat calciu gluconic de 5ml ... o fiola pe zi, iar dupa o saptamana vedem ce masuri mai luam. Ne-a crescut si doza de Vigantol Oil de la 2 picaturi la 3 picaturi.

Sper sa fie bine! Teodora e tot vesela si vioaie.

Ckristina, frumoase fotografii, dar si manechinul e super! Cum sunt realizate fotografiile, caci parca sunt vederi? Si au si fluturasi ... Ai un program anume sau ai avut fotograful profesionist?

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

Poohy, eu ii dau lui Alice cate o pastiluta de Fluor-Vigantoletten 500 in fiecare zi. Pentru dinti si oase. Asa se da aici pana la un an.

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

Pana am scris si am postat au mai aparut cateva mesaje ...

Ancamari, ciudat cu botezul ... asa te impiedica sa ai momentele alea doar pentru tine si copilul tau. Mie asa mi se pare .... si la ce preturi se practica in Bucuresti ... Si chiar ... ca-mi vin idei acum ... pe toti copiii ii baga in aceeasi apa??? Tu aratai super la botez!

Poohy, e tare dulce Manu! Parca seamana cu Teodora mea, insa a ta e mai brunetica! Are ochii negri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Motannel, de ce zici ca nu creste cu san? Cat a luat, sau cum ti-ai dat seama. Ca eu cam incerc sa nu ma stresez cu cantarul dar parca si Georgia mea e cam slabanoaga. Bine doar la cantar ca ea asa arata destul de bine.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Motannel, si mie mi se pare ca Teodora seamana cu Manu :) Ochii nu sunt negrii, desi asa par din anumite unghiuri si in poze. Sunt un albastru-bleumarin cenusiu metalizat ca sa zic asa O culoare ciudatica - probabil se vor schimba pana la 1 an
Of, ma uitam la pozele tale cu Teodora imbracata mai gros - voi ati avut si vreme mai normala? Ca aici vad sub 29-30 de grade nu scade. Abia astept sa plec la munte!

Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Androix, Teodora arata bine, ba chiar ziceam ca are copanele, insa de 3 saptamani am sesizat ca nu a mai luat in greutate. S-a lungit insa tot la 5,800 a ramas!

Poohy, si Teodora are ochii gri albastrui si am sperat sa fie albastri (asa ii are socrul meu), insa deja se inchid ... acum speram sa fie verzi. Si oricum am vazut deja cum sunt ochii clari ai copiilor cu ochi albastri. Acum ne consolam sa fie macar verzi ca ai mamei mele. Eu si sotul ii avem caprui!
Astazi de exemplu la noi au fost 20 de grade! Nici nu am mai iesit afara caci a si plouat! La acesta ora sunt 16,5 grade! Si eu ma bucur de aerul mai respirabil acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

eu in colici nu cred si nu am crezut decit poate pina-si elimina meconiul.....cind un bebe plinge nu avem explicatie si le numim colici....
stiti fetelor ca nu e bine sa fumati!
iar apoi cum am mai zis depinde de caracterul copilului, dominic este energic, si bebe mic era la fel, se trezea de 2-3 ori noaptea sa suga, david citeodata se scoala 1 data citeodata nu! si eu il adormeam numa in carucior, pe david il mai pun si ziua in pat, si el are zile si zile, de ex azi nu a avut stare....asa ca i-am luat pe amindoi si m-am bagat in pat cu ei, dominic a dormit 3 ore jumate, david 2 ore jumate.

didi, miniuta, la voi in germania se recomanda vaccinul Rotateq?

poohy, merci mult ca ai intrebat, pe vremea lui dominic nu exista inca pe piata, e nou vaccinul, dar dominic mi-a facut o enterocolita urita de tot, am stat in spital cu el 3 zile pe perfuzii cind avea 8-9 luni, de aceea nu stiu ce sa fac, inca nu am luat decizia.....

kid, ma bucur ca esti mai bine

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Georgia are 5550. Cred ca incep sa ma stresez si eu putin, ca liniste liniste da nici chiar asa. Maine o cantaresc si notez si reincep cantarirea saptamanala, ca eu cand citesc pe-aici de bebei de 6-7 kile imi vine s-o rup la fuga

Si cu okii si la noi la fel: albastri dar acum s-au inchis. Insa speranta moare ultima Mai ales cA Filip i-a avut negri la nastere iar acum sunt caprui spre negri, mai mult negri, deci nu s-au schimbat foarte mult. Nu stie nimeni cand e definitiva culoarea, in jurul carei varste?

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Androix -uite un link legt de culoarea ochilor http://www.romedic.ro/sanatate/Igiena_-_Toaleta_copilului_0748/Ingrijirea_ochilor_bebelusului_02974.html
Eu sunt tare nelamurita ce culoare se va face din albastrul asta inchis al ochilor Petitului. Noi avem ochi caprui destul de intens ca nuanta. Oare se pot face verzi? cA asa-i are soacra-mea, dar parca nu-mi vine a crede. Cine are ochii verzi, asa sunt de la inceput, sau nu?

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Androix, uite ce am mai gasit: "In general, copiii caucazieni au ochii albastri sau gri-albastrui la nastere, iar cei non-caucazieni, caprui. Culoare permanenta a ochilor unui copil depinde in primul rind de culoare ochilor parintilor, iar ea se fixeaza la sfarsitul primului an de viata. In majoritatea cazurilor, un copil ai carui parinti nu au ochii albastri, va avea in cateva luni ochii caprui sau verzi. In timp ce genele pentru ochii albastri sunt recesive, mai exact aceasta culoare poate trece la caprui sau verde, celelalte niciodata nu vor trece in albastru."

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput